2 721

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Šodien saņēmu mr atbildi kaklam rakstits- secinājumi: mugurkaula kakla daļas iniciaali deformējosha spondiloze.
Kādam kas tāds ir un kas tas ir?

2 722

Visur raustās-seja,rokas,kājās.man ir spondiloze-nekas tāds īpašs,datorkakls:)

2 723

Kā tu atšķir muskulis raustās vsi nervs? Un tev tā bieži ilgstoši?
Man jau 3,4m katru d pāris x dienā

2 724

Es neatskiru:)
Man kas lidzigs bija pirms kada laika,paraleli tam vel bija ari dedzinasanas sajutas uz adas.Dr.teica-VD:)
Un kas ir interesantu,ka taa dedzinasana maina savu vietu.Vienu dienu kaja,tad roka,tad seja...
Ja neparies 2 nedelu lauka,iesu pie dr.Pagaidam noodens+magnijs.

2 725 Izmainīja tallii (2015-07-17 16:40:20)

Bet tev tā ka 2-3x noraustās vienā vietā un pāriet?cik ilgi tev tā jsu ir? Kas ir nooden

2 726

Plakstins raustijas dienu,parejais-paradas  un pec briza pariet.
Vispar,laikam jau sen taa ir.Novitate taa dedzinosa sajuta.

2 727 Izmainīja tallii (2015-07-17 20:04:20)

Kas ir tas noodens ko lieto?
Man ar šitas ir sen jau doka tik pa izmeklējumiem sūtīja nesen kā.tu redzi ar ka raustās vai tik jūti?

2 728

Biju domajusi Noofens-tas ir nomierinoss lidzeklis.
Redzu,ja plakstins raustas,citur ne.Citreiz liekas,ka kaut kas vnk pieskaras...

2 729

Aaa nu es ar dzeru to noofen bet man no viņa ne s ilts ne auksts.

2 730

tallii rakstīja:

Alise1
Baigi negribas uzsākt viņas nez kā tikšu nost-(

pakapeniski samazinot tiksi nost,bez problemam.vai dr.tev nav ieteikusipalietot ad?

2 731

Nē viņa vēl gribēja lai uztaisu dažus izmeklējumus un tad kā viņa teica-tad gan metisim mieru.
Ad jau uzsākt ar traki kamēr piemeklē un pielāgojas nez esmu lielā neziņā par to.es domāju ja man pateiktu normāls doks ka viss ok es pati tiktu ar sevi galā bet man jau 2doki ir pateikuši ka tādas slimības kā als,MS un citas demilizejosas slimības ir ļoti grūti nosakāmas un tā droši viegli nevar pateikt ir nav.tas ir tas kas mani visvairāk padara ari tadu paranoisku.nav tādas konkrētības. ..nē nu it kā jau ir bet nu medicīnaaa 100proc.garantijas nav un tas manai fantāzijai ļauj izpausties.-(

2 732

Brazīlijas rieksti Gviānas un Brazīlijas mežos aug tik bagātīgi, ka tos nav pat vajadzības kultivēt. Lielajos bertoletijas augļos (Bertholletia excelsa), kuru svars sasniedz pat 2 kg, atrodas 15 – 25 trīsšķautņainas sēklas, kuras tad arī dēvē par Brazīlijas riekstiem. Regulāri iekļauti uzturā, Brazīlijas rieksti pazemina holesterīna līmeni, dziedē veģetatīvo un asinsvadu distoniju, samazina nervu traucējumus. Šos riekstus ieteicams lietot arī pazeminātas imunitātes, balsta un kustību aparāta slimību un angīnas gadījumos. Tie satur arī daudz selēna. Trīs rieksti dienā sievietēm nodrošina diennaktī nepieciešamo selēna devu.

2 733 Izmainīja kristaps_k3 (2015-07-18 22:25:29)

kristaps_k3 rakstīja:

Brazīlijas rieksti Gviānas un Brazīlijas mežos aug tik bagātīgi, ka tos nav pat vajadzības kultivēt. Lielajos bertoletijas augļos (Bertholletia excelsa), kuru svars sasniedz pat 2 kg, atrodas 15 – 25 trīsšķautņainas sēklas, kuras tad arī dēvē par Brazīlijas riekstiem. Regulāri iekļauti uzturā, Brazīlijas rieksti pazemina holesterīna līmeni, dziedē veģetatīvo un asinsvadu distoniju, samazina nervu traucējumus. Šos riekstus ieteicams lietot arī pazeminātas imunitātes, balsta un kustību aparāta slimību un angīnas gadījumos. Tie satur arī daudz selēna. Trīs rieksti dienā sievietēm nodrošina diennaktī nepieciešamo selēna devu.

Nu ko pieliksim ikdienas ēdienkartē pāris Brazīlijas riekstu. ...šeit nav pilns info bet šis rieksts arī palidz samazināt vēža risku prostatai un citos orgānos. Rekomendācijai ir līdz 3rieksti dienā.

2 734

kristaps_k3 rakstīja:
kristaps_k3 rakstīja:

Nu ko pieliksim ikdienas ēdienkartē pāris Brazīlijas riekstu. ...šeit nav pilns info bet šis rieksts arī palidz samazināt vēža risku prostatai un citos orgānos. Rekomendācijai ir līdz 3rieksti dienā.

paldies par info.prieks par pozitivu informaciju.noteikti ieklausu sava edienkartē

2 735

šis forums man ir palīdzējis, ļoti daudz, paldies jums!
visu nēsmu izlasijis, bet sevi esmu nomierinājis, bija gandrīz visi minētie simptomi, bet palikuši tikai daži-duršanā ķermeņa kreisajā augšējā daļā(ap sirdi), un ir tas pats nemiers galvā ka tas varētu būt kas cits(slima sirds, vai kāds audzējs) vai kādam ir palikuši tikai šie simptomi? vai tā jau ir kāda cita kaite..?

2 736

Tik es neiedomājos ka tie Brazīlijas rieksti ir tik dārgi...  sad

2 737

Tiem,kuriem ir bijusi dedzinasana,skudrinas utt uz adas-cik ilgi jums tas bija?Ko darijat,lai parietu?Vai arsts kaut kadas parbaudes taisija?

2 738

man šodien kaut kāda tumšā diena-atkal apetītes nekādas,pilnīgi vēmiens nāk no ēdiena smaržas vien un tas viss tikai tapēc,ka man šodien ik pa laikam kājām noskrien tād kā nespēka sajūta, grūti izstāstīt kā tieši-vnk stāvu,eju un uzrodas tāda nespēka sajūta,kas pārskrien pār roku,kājām un pāriet un tā visu dienu šodien iepriekš ar ir bijis,tagad atkal liekas viss sliktākais..................:(((jums kaut kas līdzīgs bijis,baigi grūti aprakstāma sajūta bezspēks+kņudiens kaut kāds

2 739

tallii rakstīja:

man šodien kaut kāda tumšā diena-atkal apetītes nekādas,pilnīgi vēmiens nāk no ēdiena smaržas vien un tas viss tikai tapēc,ka man šodien ik pa laikam kājām noskrien tād kā nespēka sajūta, grūti izstāstīt kā tieši-vnk stāvu,eju un uzrodas tāda nespēka sajūta,kas pārskrien pār roku,kājām un pāriet un tā visu dienu šodien iepriekš ar ir bijis,tagad atkal liekas viss sliktākais..................:(((jums kaut kas līdzīgs bijis,baigi grūti aprakstāma sajūta bezspēks+kņudiens kaut kāds

ja ir bijis,nespeks,vajums parskrien par kermeni,kajam.

2 740

alise1 rakstīja:
tallii rakstīja:

ja ir bijis,nespeks,vajums parskrien par kermeni,kajam.

nevajag tam pieverst uzmanibu.skatos,ka tev ir pasmaga stadija vd.