2 201

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Jā aceros Kitij ka tu man rakstīji par pārsitieniem - no tiem dēļ tevis vairs tā nebaidos. Bet šis bija kas dīvains.

Vispār pavasaris liek manīt par sevi gan dabā gan ķermenī, zināju jau ka nāks virsū VD biju jau apbruņojusies ar visādām nomierinošām lietiņām un sākusi skriet, bet par vēlu laikam bija. Jau 2 nedēļas jūtos kā izdi.. jāņoga viss sākas ar grūtībām pamosties .. tad jau kad siltāks palika trūka elpa un no rītiem bija peldoša sajūta nu jau atkal sirds.

Esu vel sākusi mācītiesbraukt, nezinu kā ar to tikšu galā.. ja mani atkal moka VD tas noteikti būs briesmīgi, jau pirmajā nodarbībā uz plača man nokūleņoja sirds, rīt mani laiž ārpus laukuma ko es tur darīšu !!! un instruktoram noteikti negribēsies teikt ka man ir slikti jo esu kaut kāda nervu slimniece big_smile

2 202

Sveiki!
Tā kā esmu šeit pirmoreizi, nezinu vai rakstu pareizā sadaļā!
Ar VD mēģinu sadzīvot nepilnu gadu!
Man ir aktuāls jautājums par seksu! Nevaru uz to saņemties, jo bail, kad kaut kas ar mani nenotiek! Kā arī bailes lidot vai braukt ar kuģi, jo bail, kad brīdī, kad man būs slikti gaisā vai tālu ūdeņos nespēs neviens man palīdzēt...!

2 203

Kad man jālido vai jābrauc ar kuģi apkraujos ar visu kas var mani nomierināt sirds pilieniem, balderjaniem validolu tad vismaz zinu ka lai vai kas notiks man būs ar ko sevi 20 minūšu laikā nomierināt... Un tad jau atliek tik nokļūt uz sauzemes un miers

Pirmo reiz pēc VD atklāšanas man bija jalido vienai - biju nāvīgi pārbijusies vislaik runāju ar mammu pa telefonu ... saēdos validolu un kad biju lidmašīnā vislaik skatījos griestos un vēdināju sevi ar visiem katalogiem kas bija aiz krēsla, bet nu neko nomierinājos un pēctam biju priecīga ka esu pārkāpusi pāri tam no kā visvairāk baidījos

Es no mājas vispār neizeju bez validola, maksā 50 centus aptiekā un vienmēr palīdzējis kad nāk stress un panika

2 204

Lapsiņa rakstīja:

Sveiki!
Tā kā esmu šeit pirmoreizi, nezinu vai rakstu pareizā sadaļā!
Ar VD mēģinu sadzīvot nepilnu gadu!
Man ir aktuāls jautājums par seksu! Nevaru uz to saņemties, jo bail, kad kaut kas ar mani nenotiek! Kā arī bailes lidot vai braukt ar kuģi, jo bail, kad brīdī, kad man būs slikti gaisā vai tālu ūdeņos nespēs neviens man palīdzēt...!

Par sex - trakākais kas var notikt ir orgasms vai dusma par to ka orgasms nesanāca.  smile Bet Vispār jau skaitas ka sekss noņem stresu...lai gan vienreiz pec aktīvas ņemšanās sirds dauzījās sakļi un izteikti sāku jau sabīties bet tad sapratu ka pēc slodzes tā tam jābūt un viss ok. Pa lielam es pat ieteiktu sex kā nomierinošu līdzekli. Kas attiecas uz gaisa vai udens transportu tās tev ir standarta VD fobijas. Pārbaudīts uz sevis, Spāniju VD sākumā ar Dievpalīgu izturēju lai gan vēl nezināju ka man ir VD. Nakamais lidojums bija jau pa mierīgo... tā ka pirms tālā brauciena "pa sotakam" vai kādu garšīgu ripiņu...un novērst domas par sliktumiem un koncentrējies uz visu jauno ko redzi svešajā zemē baudot gaisotni....

2 205

kristaps_k3
Nu tā jau raksta, bet, kad procesa laikā nāk lēkme virsū zini ir tā, ka liekas, kad gals klāt!
Būtu jauki ja šie braucieni ārpus LV būtu atpūtas brauciens!!

2 206

Labrīt! Jums ir bijis no rīta tā kā notirpis,stīvs vēders? Mani šorīt tāda sajūta sagaidīja. No vidus un uz labajiem sāniem.

2 207

Man bieži ir pēc ēšanas, jo man ir atvilnis un ja vairāk ieed,tur kaut kā kairina sirdi. Eh man arī mēdz būt viņi dažādi daži ne tik biedejosi dazi pat ļoti. Tfu tfu tfu.

2 208

Lapsiņa rakstīja:

kristaps_k3
Nu tā jau raksta, bet, kad procesa laikā nāk lēkme virsū zini ir tā, ka liekas, kad gals klāt!
Būtu jauki ja šie braucieni ārpus LV būtu atpūtas brauciens!!

Hmm... nu ja iet pēc grāmatas tad jāmeklē atmiņās kāpēc nāk lēkme sex laikā... tobiš slikta pieredze,bail palikt stāvoklī,sāpīgas dzemdības....utt. no pozitivas puses ir vīrieši kas saka ja butu izvēle tad mirtu tai laikā  bet tas večiem tu mums dāma. Nu un lai kads brīdis tas būtu kautvai burkānus graužot kad ir lēkme tad vienmēr liekas ka gals ir klāt... ieteikums viens sakopot spēkus sapulcēt domās pozitīvo un aidā palagos vajag vienreiz izjust baudu nevis trauksmainibu un visam jabut ok. (Es ceru).
No pieredzes zinu ka ir kad esi ceļojumā bet VD nelauj baudīt liek tik trīcēt utt. Man nākamais brauciens bija jau kad 2 vai 3 mēnešus lietoju ripiņas. Brauciens izdevās lai ari sīki vd uzplaiksnijumi bija kas pa lielam netraucēja. ..
Nav Lapsiņ vienotas receptes tik vien ka darbs ar sevi plus psihotetapijas,medikamenti nu kas kam palīdz.... ir jāpārkāpj pāri bailēm....

2 209 Izmainīja Lapsiņa (2015-03-04 10:00:25)

kristaps_k3 tā laikam ir

2 210

vai nezinat kas tā par vainu, ja ir šausmīgas problēmas pamosties pat ja esi labi gulējis 8h, es jau kādas 2 nedēļas mostos ar mokām galīgi aizpampusi un grūtības vairākas stundas tākā atmosties. Darbas man nelauž kaulus strādāju ofisā. Tgt ar sēžu un jau 3h pagājušas un veljoprojām jūtos neādā, paskatos spoguli un arī sejā var redzēt ka kaut kas nav kārtība-tādas nogurušas acis- izskatās ka man piere uzkritusi uz acīm.

Varbūt liktos ka trūkst vitamīnu-bet es tiešām dienā ēdu ļoti daudz augļus.

2 211

Kate nav tāka kad vakarā vēlu ēdi vai dzēri ūdeni? Jo, tad ir nosligojums nierēm no kā var būt pampums.

2 212

Kate  man arī ir bijis ka no rīta piecelies un nekāds staigā pusi dienas. Tik pec pusdienām sac kļūt aktīvāks un uz vakaru jau ir pavisam viss normāli.  Man šitas bija kādas 2 ned. no vietas. Un tad pec kāda laika atkal bija tikai vieglāka formātā....

2 213

Sveiki,sveiki! Sejas vienas puses tāds kā stīvums,velkoša sajūta jau dienu varētu būt pie vd vai tā tomēr cita vaina?

2 214

Man pēdējā laikā arī nenormāli nogurumsun gribas tik gulēt,negribas nekur iet daudz, saguris izskats sad

2 215 Izmainīja iveta (2015-03-07 09:48:18)

Vienīgi es gan grēkoju neēdu augļus tikai banānus, bet ne jau tapec kā negribu,bet tapec ka man atvilnis kuņģa un tapec nevaru augļus sad

2 216

astrina rakstīja:

Sveiki,sveiki! Sejas vienas puses tāds kā stīvums,velkoša sajūta jau dienu varētu būt pie vd vai tā tomēr cita vaina?

Ja nav sapūsts kāds nervs tad droši kaVD.

2 217 Izmainīja kristaps_k3 (2015-03-06 00:56:27)

iveta rakstīja:

Vienīgi es gan grēkoju neēdu augļus tikai banānus, bet ne jautapec kā negribu,bet tapecka man atvilnis kuņģa un tapecnevaru augļus sad

Nu padzer vienu no rita tukšā dūšā panteprozole,omeprozole 2 nedēļas un ed tos augļus uz nebedu....bus labi wink
ja negribas nopietnas zāles dzert lai gan labak paris nedēļas panteprozolu kopejam skabes fonam un gļotādas labvelibai, tad var aptieka uzjautāt antacīdus (controlak,gestāls,malox....) tos pasuka kad tiesi ir gremas dedzina kruškaula rajonā nu un kaklā skrien skābulīts... tik ar sitiem nevar pārlieku aizrauties jo kas par daudz tas par skādi. ..

2 218

iveta rakstīja:

Man pēdējā laikā arī nenormāli nogurumsun gribas tik gulēt,negribas nekur iet daudz, saguris izskats sad

Meiten ārā pilnmēnes tā ir atbilde.

2 219

Jau vairāk kā divus gadus mokos ar dullu galvu,  reiboņiem. Īpaši tas ir staigājot. Turos pie sienām brīžiem. Lai kā sevi noskaņoju, ka viss būs ok, tas viss velti. Šodien aizvedu mammu (78 gadi) uz nelielu veikaliņu laukos. Parasti, kad viņu vedu, pati sēžu mašīnā, jo zinu ka veikalos man nav īpaši labi. Sadūšojos un gāju līdz, palīdzēt pie nešanas. Kā iegāju veikalā, ieraudzīju vitrīnas, plauktus un cilvēkus, tā sākās sajūta, ka lēnām slēdzos ārā. Sajūta tāda it kā vēnā laistu narkozi un es lēni slēdzos ārā. Turējos pie plauktiem, sirds lēkāja. Sevi ļoti piespiedu saņemties, lai tieku ārā no veikala.
Nezinu ko darīšu pēc mēneša, jo jālido uz Norvēğiju aiz polārā loka ar pārsēšanos Oslo. Kā izturēšulu lidostas, prāmi, ja nespēju pat mazā veikalā ieiet??? Dodiet padomu!!! Vai jums tā arī ir un ko dariet lietas labā?

2 220

Šodien stūlba diena!
Vislaik mainas tepretūra karsti tad augsti un pārsitieni moka nost.
Rīt man dzimšanas diena un visādi plāni, bet es te tgt sēžu un kratos aiz stresa ka tik nenonāku slimnīcā !
Sāku jau baidīties rīt svinēt savu svētkus, jo vis kur jābrauc un jādara.. bail ka atkal mocīs tie pretīgie pārsitieni sad

Pasakat ko labu lai nomierinos big_smile