201

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

iveta
Lasīju RigaBrain mājas lapā, ka cilvēkiem ar depresiju esot tipiski mosties ap 4iem. Tagad vairs nepateikšu kapēc, bet nu mani pārsteidza, ka pieminēts tieši šis laiks, kad es parasti arī mostos. Es gan zinu, ka man ir depresija......

202

Ā, nu pareizi - ilgāk neļauj gulēt seratonīna trūkums!

203

Njaa baigi...eh man sodien atkal slikti,loti sap mugura,jostas vietaa,un parsitieni sakaas atkal...

204

iveta
Man arī vakar un šodien sliktās dienas, bet nupat izlasīju, ka uz saules atkal milzu vētra un zinu, ka tā ietekmē daudzus cilvēkus, tostarp arī mani. Neko darīt, jāpieņem - ir sliktās dienas un ir tādas kad manu saules stariņu paspraucamies starp mākoņiem. Turies, viss būs labi!

205

Sveicināti!Es,laikam,piederu pie nesenajiem distoniķiem,jo viss sāka izpausties tikai pirms 4 mēnešiem,kad vienkārši skatījos TV un man sākās panikas lēkme.Visu nakti nevarēju gulēt,jo likās ka sāp sirds,bet nu kkā līdz rītam izvilku.Kopš tās reizes divreiz esmu saucis ātro palīdzību,jo likās,ka sirdslēkme nāk virsū,bet protams,tās bija tikai manas iedomas,jo esmu tikai 22 gadus vecs .Kardiogramma protams bija laba,ja neskaita to,ka skrēja sirds nedaudz.Otrajā reizē NMPD apstiprināja manas aizdomas un teica,ka man esot VD. Tā nu 4 mēnešus cīnos ar elpas trūkumu,sāpēm krūtīs un arī aiz krūšu kaula,kā arī nerealitātes sajūta un brīžiem grūtības noturēt līdzsvaru(kas ir tikai iedomas).Panikas lēkmes uzveicu ar parastajiem baldriāņiem,bet dzeru viņus katru dienu,lai būtu mierīgāks.Ir vēl bijusi roku tirpšana,mīkstas kājas,redzes gļuki,vēdersāpes..

206

Nu Tev tadas pazimes, kaa mums visiem smile

Man ari VD nav ilgi, tikai 7 menesus...sakuma mocijos diendiena ar elpas trukumiem, un pa retam kada lekmite - vrb 1 reizi 2 menesos. Bet tagad jau viss kopa, katru dienu kkas mainas un kkas cits sap big_smile Bet sobrid ari mokos ar elpas trukumiem, jo nu jau ir piedzivotas sodien 2 lekmes.
Nesaprotu kaa var pasliktinaties VD, ja es arstejos sakuma ar zalem, un apmekleju arstu. Tiesam man uz vasaru lekmes pastiprinas!
Vel aizvien uzskatu ka kardiogramma nav preciza, ka jataisa ir eho un japarbauda sirds asinsvadi un vel daudz citas lietas...jo neticas ka elpa trukst ne no ka.

207

Es,jau prasīju ģimenes ārstam eho,bet šī saka,ka sākumā jāuztaisa parastā kardiogramma. Eho tikai gadījumā,ja kkas nebūtu kārtībā.

208

Eh man arii elpas truukums atsaakaas diezgan stiprs,tfu tfu tfu..sliktaas dienas turpinaas..un saap looooti mugura jostas vietaa..smereju fastum,jega nekaada..jau no pasa riita parsitieni,nu kapec taa...taa jau censos turet sevi rokas,nenervozeet,bet tikuntaa...un pec esanas slikti arii,kaut est loti gribaas...

209

Loti biezhi raudiens naak virsuu...no izmisuma...

210

Reinjuk
Nu man arsts ari eho nedod big_smile Bus jajiet pa maksu, laikam...vel ir viskautkas ko var parbaudit...Bet neviens nekur nesuta, aizeju ar to ka man trukst elpa, nosuta mani uz kardiogrammu un vairogdziedzerus parbaudit un viss noliek diagnozi - VD! Ja butu naudinja vairak, laikam ieliktos slimnica uz parbaudem, lai visu izmekle no galvas lidz kajam big_smile Tad bus mieriga sirds smile

211

Iveta
Man ari atsakas elpas trukumi, un jau panikas lekmes 2 reizes diena del tiem elpas trukumiem...izturet nevaru, taja bridi ari raudiens, dusmas utt
Man liekas ka tas fastumgels ir s....vismaz mums ar mammu ipasi nekad nelidzeja! Mamma lieto loti labu smeri, nezinu ka saucas pareizi, bet tip zirga smeri big_smile Vinai daudz smeres jo visadas problemas ar muguru...Bet kapec uztraucies pa muguru? Man piemeram astes kauls sap ka atliekties nevaru big_smile

212

Es pirms četriem mēnešiem gāju ārstu komisiju,lai varētu cietumā strādāt,tā kā zinu,ka esmu vesels,jo tur visu pārbauda.Vienīgā mana kaite ir VD un panikas lēkmes.

213

Hmm interesantu kaada ir taa zirga smeere kur dabuut..man loti saap mugura,ne pieliekties neko..eh man arii saakas panika,kad elpa truukst...eh..a tu neesi ieveerojusi,kad tev vairak ir tas elpas trukums?!

214

Domaju ka aptiekas, uzzinasu tad pateiksu big_smile

Nezinu, aizvakar te sakrenkejos pa vienu lietu un vakar pirms gulet iesanas likas ka gruti elpot, tad sakas taa lekme, saku svist, bet veiksmigi aizmigu, un sodien paliek smacigi un lekme, pa sodienu man jau 3 panikas lekmes bija! Sausmas sad Bet elpas trukums turas visu dienu, tiklidz esmu bezdarbiba, ari bez lekmem, vnk liekas ka nevaru atelpoties...no kaa un kapec ta peksni radas, nezinu, vrb sekas pec aizvakardienas stresa, jo ja agrak man bija 4 menesus diendiena taa, tad pargaja, tagad kaa uznak, nedelu ta var but un pariet tad atkal...kad tev tiesi sakas?

215

Gadījumā daudziem nav tieši pēdējā laikā uznākušas lēkmes un sliktā pašsajūta? Man ir. Un visvairāk tieši pēdējā mēneša laikā. Ceru, ka paliks ar laiku labāk, jo negribu visu vasaru mocīties.

216 Izmainīja evija9162 (2013-05-28 07:45:37)

To zirgu smēri var nopirkt veterinārās aptiekās, ļoti labas atsauksmes par viņu. Es smērēju ar tīģerziedi, to gan aptiekā var nopirkt, man te vienu brīdi tā zem lāpstiņām vilka kad ilgāk pasēžu, vai pastāvu saliekusies un katru vakaru smērēju nedēļu, labāk palika nu jau gandrīz nejūtu neko.

217

Nu man tiesi citi simptomi, kas bija pedeja menesa laika neparbiedeja, ipasi nevaru sudzeties pa pedejo menesi, bet tagad atkal sitie elpas trukumi sad

Nu Iveta tad kaa redzi japerk vetaptiekas zirga smeri big_smile wink Tiesam loti laba smere, ja negribi zirga smeri, varu uzzinat vel vienu cilveksmeri big_smile, kura maksa pie 8ls ar loti mazu tilpumu, bet mamma teica ka loti laba. Vina ilgi mokas ar mugursapem, tapec ir izmeginajusi loti daudz smeres dazadas un zin kura labaka smile

218

Kas taa par tiigerziedi?cik apmeram maksaa?man sodien pie kustiibaam paarsitieni,vai noliecos,vai apseezos straujaak taa parsitieni,un uzreiz arii elpa truukst,bet elpa truukst arii starplaikos,tagad kakla bedriitee spiezh drusku elpa truukst..un veel man paaugstinaata temperatuura visu laiku,tikai pariet,tad kad vakaraa gultaa ielienu...man ir loti bail...visa mugura kaa stiiga savilkta saspringta..laikam taa nevienam nav,ka pie kustiibaam parsitieni..

219

Man ari citreiz ir parsitieni, bet sodien par laimi nav smile

Vakar sanaca 3 lekmes viena diena sad

Sodien lekmes nav, bet liekas ka gruti elpot, kas uzdzen izmisumu....tev ari taa ir?

220

Jaa man arii izmisumu uzdzen...bija jau pargajusas lekmes,tagad atkal tads nemiers drausmigs ik pa bridim..bet tas salidzinajumaa ar parsitienidm veel kaut kaa kontrolejams,eh bet parsitieni,tie mani biedee...tfu tfu tfu..un vell saapes kruutiis tad tur tad tur,ka tik taa nav sirsninja...