Re: Simptomu saraksts (papildināms)
Lapsa, pieteicos pie arsta. Starp citu, man arī naktī ir kaut kādi gļuki, ne sapņi, bet gļuki...! Kā tu to bojājumu ārstēsi?
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Simptomu saraksts (papildināms)
Lapas Atpakaļ 1 … 99 100 101 102 103 … 229 Tālāk
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Lapsa, pieteicos pie arsta. Starp citu, man arī naktī ir kaut kādi gļuki, ne sapņi, bet gļuki...! Kā tu to bojājumu ārstēsi?
Tas labi, ka pieteicies ![]()
Nezinu, it kā man iet AD Flux, bet baisi labāk nav, phe. Atkal pa nakti astrālais sapnis, tad vēl tā sajūta, gribas kampt gaisu vislaik plaušās it kā skabekļa nebutu. Domaju, maybe tie murgi no tā, ka smadzenem reali nepietiek skabekļa, kads asinsvads nospiests, vai kas..bet pa dienu nekas no tā, nu kā tā var būt, damn.
Lapsa- ja tev liekas, ka smadzenem nepietiek skabeklja, vai kas tml. Padzer ginko biloba tabletiites. Man palidzeja un galva ar retaak sapeja ![]()
Pirms stundas uznāca miegs un ielaidos miegā, bet pamodināja draudzene, tagad TĀDA NEREALiTĀTES SAJŪTA, liekas, ka viss ir sapnis, fuj, tik traki nav bijis, tas laikam, ka uzrāva no miega augšā!!
Nja es arii nevaru ciest ka mani piecelj no dzilja miega ![]()
Kadam uz nerva pamata ir bijis ka vedera nabas rajonaa ik pa bridim viegli bet asi ieduras? No vakardienas uztraukumu veljoprojam divainas sajuutas
un besis ![]()
Man ir bijis ka dur un tad vel velkosas sapes uz saniem aiziet.
Vakar nakti bija sajuta ka norijot siekalas,kakls paliek sauss un lip ciet. Domaju ka nosmaksu. Kadam ta ir gadijies?
Par to sausumu ir bijis, ka saus un dzert priblematiski bet panikai beidzoties sausuma sajuuta pazuud;)
Ja,ta ari bija un kad sanak noverst domas-viss ok
Spintanas lekmes jau var salidzinoshi viegli noverst. Bet pati cina ko mes visi baidamies un nevaram uzvareet taa ir ciinja ar muusu domam ![]()
Lasīju, ja uznāk bailes vai panika-vajag sākt smaidīt. Tad uz smadzenēm tiekot nodots tas signāls un paliekot labāk. Kaut kā tā ![]()
Esmu atkal nobijusies nu jau kādas dienas man parādās tādas adatinju sāpes durstigas sajūtas krūtīs kur sirds,un vēl zem paduses kur ribas nu paralēli krūtīm sāpes citreiz bail ka nav sirds tā ![]()
Un pulss man it īpaši vakaros ir zem 60,es gan dzeru betaloku pusīti no 25mg,bet agrāk ar viņu ar bija pulss virs 60a tagad,ah nezinu vairs ko darīt.
Iveta man ar pulss zem 60 nu jau kadu menesi, bet tas lkm ir taja btiidii kad sirsninja atpuushas no stresa un trauksmes, un cik zinu ta nav daudz cilvekiem bet mes neesam vienigie. Man reizums pulss ir zem 50 un tad visu dienu stresoju un baidos par badikardiju un uztraucos ka bus jaimplantee motors, bet domaju ka paries stresi tad arii buus normali.
Starpcitu Iveta cik zem 60 tev tas pulss ir???
Eh tfu tfu tfu...
Vakar meriju bija 54 ![]()
Par 54 noteikti vari neuztraukties. Nesen atnacu no psihologu, psihologs to noraxta uz stresu un trauksmi. Vajah mazaak stresot un vairaak est, der arii saldumi ![]()
Ko jūs cepjaties? labāk priecājaties,ka nesitas pie 100,jo lēnāk,jo labāk,ja miera stavoklī esi,tad zem 60 ir tikai normāli!
Sikais pareizi saka. Mira bridi 50 ir pat pareizi. Labam sportistam miera ir 45 ta ka beidziet te puņķi laist. Ko man teikt ka baidos jo nekrit zem 60 lai gan sirds ir tranneta. Diena turas ap 70 un visi saka ka labi ir.atceros kad stiprie stresi bija tad ari vakaros bija pie 50 un par to tikai priecajos. Jo labak lai mierīgi sitas neka skrien, tas ir muskulis kam jāatpūšas.
Zini Kristap ja es ar sporru nodarbojos pirmo menesi muzhaa . Un to daru ne vairak ka 35 minutes ta man izmainjam nekadam nav jabuut. Tpc tas ir tikai normali ka ir bailes no bradikardijas. Arii ceru ka no stresiem, bet parbaudiities lieku reizi nenaaks par ljaunu ![]()
Nav ko salīdzināt ar sportistiem. Te tādu nav! Nav īsti normāli ne bradikardija, nedz tahikardija...
Kristap - Tev kaut kāds nepatīkams izteiksmes veids, pats nejūti?!
Lapas Atpakaļ 1 … 99 100 101 102 103 … 229 Tālāk
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Simptomu saraksts (papildināms)