41

Re: tuvojas rudens.

Varbuut stuulbi izklaudiisies,bet aizej pie homeopata! Es ar gaju un rezultaats bija satriecoshi labs! Maksaaja gan tas 60,vai 80lvl kad gaaju! Bet zini kaa ir,galvenais jau noticeet,ka paliidz! Vienkaarshi peec manaam domaam visi AD tas ir tiiraakais bizness,ok jaa vinji nonjem simptomus,bet neaarstee probleemu! Un rada atkariibu,liidz ar to visas farmacijas firminjas plaukst un zelj! Zinu cik ir gruuti,bet jaameegjina pasham tikt galaa vai kko dabiigu jaapalieto :-)

42

Mileedija
Es betaloku nelietoju, to dzēru vien pašā sākumā kad sākās VD, neatceros kādu devu, bet zinu, ka dzēru 2 mēnešus.
Es šodien arī pie savas psiho dr biju pēc receptēm, parunājām, atcerējāmies kā man gāja pagājušajā gadā un secinājām, ka zāles nevajag pārtraukt lietot un ka ir nesalīdzināmi labāk. Galvenais jau tas, ka vairs nejūtu to nāves elpu visu laiku, tas ir ļoti daudz, jo pirms gada, katra diena man bija pēdējā, nu vismaz tādas bija manas sajūtas.

43

Kitija

Tu apmekle to Sandru Puci?

44

simucis18
Nē, vairs neapmeklēju. Biju pie viņas tikai 1x, bet zini man ne visai, nu kaut kā atkal palika iespaids, ka viņai es kārtējais naudas pienesējs, nebija sajūta ka patiesi grib izprast manu situāciju, iedziļināties. Es no psiho dr vēl vairāk, kā no ginekologa un stomatologa gaidu ļoti personisku attieksmi.

45

Pirmo brīdi, kad pēc slimnīcas biju mājās, bija puslīdz ok. Bet pēdējās dienas atkal sēžu klausos visu laiku sirdi. Vnk tagad ir paniskas bailes, jo vienreiz jau neņēmu vērā tos pārsitienus un vienā brīdi tie pārauga par kaut ko baisu. Sirds sažmiedzas, ieduras, stipri sitas tā,  ka viss ķermenis līdz kustas. Tad ātrāk sitas. Un es tik klausos un sāku vēl vairāk par to stressot... sad Nu vāks kaut kāds... Varbūt man ar pie kāda psihiterapeita aiziet? Neirologs vakar teica, ka ar mani vēl nav tik traki, ja jau Noofen man palīdz, bet kaut kā liekas, ka vairs īsti nepalīdz sad

46

Music
Vienu es token zinu, nedrīkst sevī ieklausīties, tikai sliktāk paliek. Es domāju, ka Tev tomēr ir diagnoze, kura jāārstē. Vai kopš zāles lieto pārsitieni ir bijuši?

47

Sodien atkal man 10solji atpakal,draugam jasauc bija atrie no riita,mirdzaritmija sad
Tagad jutos kaa vd saakumaa briesmiigi:(
Un mugura kaa chokuraa savilkta.

48

Mirdzaritmija tomėr nav VD.

49

Iveta
Draugam pirmo reizi vai atkārtoti?

50

Kitija

Man ari Puce nepatika, bet jau teicu tev sakuma to. Isti tiesam neiedzilinas. Kadu tu tagad apmekle? Es ari loti veletos apmeklet, bet nespeju atrast isto.

51

Atkartoti,bet vinam sen nebija.

52

iveta
atvaino, es ne tā iepriekš sapratu.
Draugam bija mirdzaritmija un Tev VD?

53

simucis18
Es apmeklēju ārstu SIguldā, Tu jau diez vai uz šejieni brauksi....
music
Nu bet kā Tev tagad jāplāno sava nākotne, kaut kādas regulāras pārbaudes vai kā? Un es domāju psihiatrs nevienam vēl nav nācis par ļaunu, aizej gan, vismaz varbūt paliks vieglāk ar VD, lai gan mans atklājums ir RigaBrain, kur viena vizīte pielīdzināma 10 vizītēm pie psihiatra uz kognitīvi behaviorālo metodi.
iveta
Tu pati neesi mēģinājusi tikt galā ar zālēm? Kā jau te kaut kas izteicās - ko tad ātrie izdara, tāpat jau zāles vien iedod.

54 Izmainīja iveta (2014-08-26 21:04:50)

Miledija
Jaa!!!
Paldies Dievam palaida majas,jo tfu tfu tfu vinjam pargaja vinja.
Kitij
Nu dzeru es to betaloku,un adaptolu un teejas,un homeo,reizem reti izsukaju lexotanilu,ir rakstitas zales visadas bet nu nez ta bail...
Bail gan taa gan taa:(

55

Iveta,no kaa tieshi tev ir bail?

56

Izskatas ka es ari parvaresu bailes no AD un saksu lietot, a to pedeja laika katru 2 dienu problemas ar asinspiedienu.

Es nesaprotu vienu lietu, man AS celas tikai tad kad izeju no majam? Kapec taa? Es jau zinu ka piektdien tiksos ar draudzeni, bet zinu ka man atkal AS bus augsa, galva reibs, pakausis sapes...izeju ar tadu kads vins ir, jo zales iedzerot nekas nemainas. Tad nu sezu ar draudzeni galigi nekada sad((

57

Kitija
Man pēc mēneša kopš izrakstīšanās brīža no slimnīcas jāiet būs atkal pie tā kardiologa, liks Holteri, un tad jau skatīsies. Ja viss būs ok teica, ka mēģināsim mazināt zāļu devu. Saka, ka viņam personīgi ir bijis gadījums, kad jauns pacients tika vaļā ar zāļu palīdzību... Ja nē, tad jāmēģina tā saucamā piededzināšana, bet nav 100% garantija, ka palīdzēs un tomēr tā ir sirds operācija... :-( Bet pirmkārt teica ārstēt nervus!!!

58

Man ir bail gan Ad dzert,gan nedzerot nak virsū sliktumi bailes no aritmijam utt

59

simucis18
Nu redzi, spiediens kāpj jau tāpēc vien, ka Tu gaidi kad tas uzkāps, Tu taču sevi noskaņo uz to, ka iesi no mājas ārā un AS būs augšā. Tas ir apburtais loks.
music
Turu īkšķus lai Tev arī pietiek tikai ar zālēm, bet es Tavā vienā šo mēnesi noteikti palietotu kaut ko nerviem arī, jo tas ir pietiekošs laiks lai pārbaudē uzrādītu vai nervi ir lielā mērā pie vainas vai tiešām tikai sirsniņas vaina.

60

Kitija

Laikam tev taisniba. Kaa lai es no taa tieku valja? Vai tas jau tik dzili galva kaa agorafobija un neko tur neizdarisu vairs?:((