61

Re: supraventrikulāra tahikardija

Iveta
Man jau ārsts deva slēdzienu par Holteru un dzeru jau kopš piektdienas zāles. Kardiogramma it kā ok. Pēc mēneša holteris jāatkārto un tad iespējams mazinās tablešu devu ja viss būs ok

62

iveta rakstīja:

Es dzeru bet neilgi,tad dakteris man ieteica adaptolu.

Adaptol nav antidepresanti?

63

nee adaptols nav antidepesants.

64

Man arī piedāvāja Adaptok kā alternatīvu Noofenam, jo cena diezgan kožas... Par mēnesi sanāks ap 45 eur. Diezgan sālīti. Ārsts teica, ka Adaptols būs krietni lētāks. Bet nu izdzeršu iepakojumu un tad skatīšos pēc sajūtām. Ja palīdzēs, tad turpināšu, ja nē, tad pamēģināšu Adaptolu. Pie neirologa vēl mani grib nosūtīt, jo nervi man esot galīgi sviestā sagājuši smile

65

kapec nervi sagaja sviesta? Pec kaa vini to spriez?

66

Music nu kaa tu majas jau?
Bet uz rokas tev nedeva to kur bija ta aritmija?

67

simucis18 rakstīja:

kapec nervi sagaja sviesta? Pec kaa vini to spriez?

Pēc manis stāstītā un vispār aprunājoties ar cilvēku jau var izteikties par nervu stāvokli wink

68

iveta rakstīja:

Music nu kaa tu majas jau?
Bet uz rokas tev nedeva to kur bija ta aritmija?

Visi izmeklējumi un atbildes man ir uz rokām.

69

Es kursa veidā kartu rudeni padzeru noofenu, bet kapēc Tev tik dārgi sanāk nezinu, laikam deva lielāka, es dzēri 1tbl dienā, nu maximums 1,5tbl. Man miegs no viņām nenāca, tikai sajūta ka galva bišķiņ tāda skaidrāka.
music
Nu bet tad jau Tev nav tik traki, ja jau pēc nākošā holtera ir iespēja, ka zāļu devu samazinās. Tad Tev operācija pagaidām nedraud? Turies!

70

Kitija.
Tad jau redzēs vai bez zālēm varēšu... Daļēji jau to operāciju jauniem taisa, lai nav visu laiku uz zālēm jāsēž, bet ir jau arī varianti, ka zāles palīdzēs un viss būs ok. Uz ko arī virzīšu savas domas. Bet mājās braucot šodien vd bik mocīja... Tie viļņi un ģībšanas sajūtas un bailes vēl. Slimnīcas izrakstā minēta ar VD diagnoze, ar ko iesaka uz Stradiņiem pie neirologa aiziet...

71

Kitija rakstīja:

Es kursa veidā kartu rudeni padzeru noofenu, bet kapēc Tev tik dārgi sanāk nezinu, laikam deva lielāka, es dzēri 1tbl dienā, nu maximums 1,5tbl.

Man nez kāpēc 2x dienā ieteica dzert...