1

Tēma: Uztvere/koncentrēšanās/domāšana/komunikācija

Sveiki!

Visādas zāles lietoju vairāk kā pusotru gadu un šajā laikā esmu pamanījusi, ka man ir palicis grūtāk domāt, saprast sarežģītākas lietas. Piemēram, agrāk veicot darbu biju ātrāka, bet dažreiz varu dienu nosēdēt un neko neizdarīt bez jebkādas produktivitātes. Viss notiek kā pa miglu vai caur vati - ar aizturi. Es nesaprotu vai tas slimības un zāļu rezultāta smadzenes vairāk nestrādā vai kas cits?

Vai Jums ir bijis kas līdzīgs un ko darat lietas labā?

2

Re: Uztvere/koncentrēšanās/domāšana/komunikācija

Alise
vai Tu lieto AD?

3

Alise
Es arī esmu pamanījusi, ka atmiņa kļuvusi daudz daudz sliktāka, grūtāk koncentrēties, uzņemt informāciju, bieži kaut ko pasaku galīgi šķērsām, nu tā it kā nošļupstu vai sajaucu vārdus, man arī ir sajūta ka galvā vate. Ceru ka tad kad beigšu lietot zāles visi šie blakusefekti izzudīs, savādāk vispār auzas.

4

Mileedija
Coaxil cik atceros bia no vieglā gala (tā teica neiroloģe), bet arī tik vien tablete uz nakti.

Kitija
Mani šīs lietas uztrauc, jo darbs ar galvu un cilvēkiem - nevaru stulbi iznesties. Tu lieto kādus vitamīnus šīm problēmām?

5

Alise
Nē, pagaidām nelietoju. Katru rudeni izdzeru iepakojumu noofen, kas skaitās msadzeņu vitamīni, lietoju B grupas vitamīnus, bet prasīšu savai dr lai iesaka kaut kādus ginsegn un ginko bilobas vitamīnus vai ko tmldz.