1

Tēma: Rexetin un lomkas

Sveiki!

Pēc 3 gadu ilgas lietošanas gribu atmest Rexetin, daru to pamazām, bet jūtos briesmīgi - tirpst rokas un kājas, galva reibst, nespēks kājās, sāp locītavas. Es jau 2 reizes mēģināju atmest, bet padevos, jo Rexetin lietoju smagas veģetatīvās distonijas dēļ. Ārsts uzskata, ka varu lietot kaut visu mūžu, bet man ir apriebies. Kopš lietoju šīs zāles, esmu flegmātiska, pieaudzis svars, kuru nevar nomest.
Varbūt kādam ir bijis līdzīgi vai ir kāds padoms? Es piekāšu ārstu un gribu  uzvarēt cīņā no atkarības. Tikai vienai pietrūkst spēka.

2

Re: Rexetin un lomkas

Zāles atmest vajag nemanāmi. Samazinot devu tik minimāli, lai organisms to nemaz nesajūt, tas ir ilgstošs process. Es kādreiz tiku vaļā no ļoti nopietnām zālēm (clonozepam) uz kurām mani uzsēdināja slimnīcā kļūdas dēļ, deva bija liela, līdz pilnīgai atmešanai pagāja ne mazāk kā 3 mēneši taču es to darīju ļoti saudzīgi. Ja zāles ir peejamas dažādos stiprumos, varbūt palūdz lai dr izraksta vieglākas, tad būs vieglāk manevrēt ar devām. Kaut kur lasīju, ka nesāpīgi var samazināt tad, ja katru nedēļu met nost ne vairāk kā 10% no devas, tad organisms nejūt. Ja lieto veselu tbl un tagad sāksi dzert pusi, protams, ka organisms par to signalizēs. Vaiksmi un izturību!

3

Re: Rexetin un lomkas

Paldies. Es tiešām galīgi aplami rīkojos, jo dzēru veselu tableti, bet tagad, metot nost, katru otro dienu pus tableti.