1

Tēma: Ikdienas pienākumi

Visiem, kas šeit raksta un tikai lasa, ir javeic ikdienas dzīvei nepieciešamās darbības, ir savi pienākumi u.c. Kā Jūs tiekat galā, ja jau no rīta pamostoties saprotat, ka nav labi? Ejat un darat "čerez ņemogu" vai arī vienkārši guļat? Par sevi, piemēram, jau kādu laiku gribas tikai palikt gultā, elpa trūkst un daži citi simptomi lec laukā. Bet, necelšos un nedarīšu, tad bērni netiks uz skolu/bd, pusdienas/vakariņas ģimenei nebūs. Kā ar darbu?  Aizejot uz darbu " migliņā", no manis nekāda produktīva strādāšana ar nesanāk.

Padalaties, lūdzu, ar saviem padomiem un ieteikumiem ikdienas dzīves sakartošanai.

2

Re: Ikdienas pienākumi

Man biezak elpa trukst, tiesi kad man vina trukst - es eju un kko daru, kartoju maju, taisu est...darzaa daudz darba, ja uznak PL tad parasti gulu gulta un raudu lidz pariet....bet ja vnk slikti vai trauksmes, tad stradaju, vai daru jebko citu lai nedomatu pa tiem simptomiem.
Darba man nav, tapec par to lietu neko pateikt nevaresu smile

3

vai kadam nav taa ka ,pat no riita,pagriezhoties gultaa uz otra saana sirsninja atrak sitaas?

4

Ir bērns , ir vīrs,ir sava māja , ir darbs un kā es ar to tieku galā es nezinu tas vienkārši ir jadara.