81

Re: iestajas pesimisms

iveta
Tev nav nekādi nomierinoši medikamenti, ko vari ieņemt kad uznāk bailes vai sliktas pašsajūtas? Ko ātrie teica? Sadeva zālītēs?

82 Izmainīja iveta (2014-04-27 16:41:41)

Nav tādu nekādu mājas iznjemot valokordinu.
Iespriceja diazepeks un balderianus iedeva.
Tagad odomāju interesanti neviens nezin cik ilgaa laikaa tas diazepeks iziet no organisma?
Nu nez neko neteica,ka ir bijusi,bet teica ka jaa laikam jau taa būs vd.

83

iveta
Taču palūdz savam ĢĀ, lai izraksta kādu nomierinošo, lai PL vai vienkārši sliktumu gadījumā Tev nav katru reizi jāsauc ĀP. Man piemēram, sākumā ļoti ātri palīdzēja xanax (alprozolam).
Cik ilgi pēc diazepeksa Tev palika labāk un vai izzuda visi simptomi?

84

Neteikšu kā visi simptomi pazuda,bet nu miegs naaca ļoti aizmigu aatri,pēc min20.

Kaut kāds trakums,tagad man paradijaas kā kreisajaa pusee krutiis roka augsaa tāda nejutiga uz brīdi paliek un tajaa brīdī paliek ļoti bail,un sāk skriet sirds.tagad domāju,ka tik nav ar sirsninju kas :-(

85

Tu jau zini ka tev sirsninja skrien pie bailem un stresa, tiesam paludz lai tev izraksta kadu trankvilizatoru PL laika.

86

Sveiki. Šodien jūtos briesmīgi. Galva reibst, dulla, spiež uz deniņiem, kājas ļegnanas utt.
tagad izlasot visu par šīm trim Saules aptumsuma dienām, saprotu kāpēc tā.
Zemāk rakstītais ir kopija, nevis manis rakstīts.

Daru vērīgu, ka gaidāms noslēdzošais aptumsums - Gredzenveida Saules aptumsums.

Latvijā tas fiziski nebūs redzams.

Lai arī teju visu maiju planetārā enerģētika joprojām ir sakāpināta, tai nav tik liela ietekme uz dvēseliskajiem, karmiskajiem procesiem kā tas ir starpaptumsumu perioda 13. - 30.04.

Aptumsumi ir kā latvju dzīvesziņā zināmās LAIKA LŪKAS. Tādas ir Latvju godos un arī Aptumsumos. Iespēja kaut ko ģenerāli mainīt Dvēselītē.

Iepazīsti Aptumsumu nozīmi http://www.astrologi.lv/meness_kalendar … aptumsums/

Lai gatavotos Aptumsumam iesakām mantras un labas lekcijas.

Dēļ aptumsuma atlikušās aprīļa dienas labāk nefotogrāfēties, mazāk socializēties un izrādīties, domāt, kādos projektos, darbos iesaistās.

Aptumsuma periodam noslēdzoties + milzīga planetārā disharmonija daudziem vājina dzīvības spēkus! Ar Dievpalīgu!

Labās lietas un ar tīru sirdsapziņu paveiktās, kā vienmēr būs auglīgas. Grēcīgās - ar pamatīgu sodu!

Esi drošs un harmonisks sevī!

87

Šodien sālu lietot AD redzes kā būs . Nu jau pus h slikti dur sirdī elpas trūkst, liekas ka nevar gaisu ievilkt.

6dien biju kāzās un pat padejot nevarēju nodejoju deju un viss sirds pa muti kapj arā skrien agrāk visu balli varēju nodejot tā nebija a tagad es nezinu vai tā var būt pie VD????? 

ATkal nāk bailes virsu par to vai diagnoze ir pareiza un ja nu tomēr sirds es nevaru .

88

Man ir taa ka pie mazakaas slodzes pulss augstaaks kaa vajag,un totaals totaals nespeeks,un arii uztraucos.

89

evuce2
Nu 1 diena jau vēl nav nekāds rādītājs, un pagaidām pacenties visas sajūtas norakstīt uz agresīvo kosmosu. Kādus AD lieto? Par sirdi nesatraucies, ja tā ir pārbaudīta un dr saka, ka viss ok, tātad viss no VD. Man sirds ir pārbaudīta, pilnīgi vesela, pat labi trenēta skaitās, bet tāpat regulāri nenormālas aizdusas, skrien no katra nieka, saprotu ka ne jau sirds vaina tā ir, taču tik un tā, man nepatīk, jo ilgstoši šitā jau tomēr bojā arī sirsniņu. Tapēc jācenšas novērst iemesli.
inita.a
Neko darīt, vienkārši jāpacenšas pārdzīvot šis grūtais laiks sevi saudzējot un izprotot. Vakar un aizvakar vēl puslīdz ok bija pašsajūta, bet šodien arī tāda grīļīga sajūta, liekas, ka zeme sākusi ātrāk griesties, visu laiku sajūta, ka aizslīdu, nokritīšu, galva reibst un acis miglojas. Ceru, ka pēc aptumsuma jutīsimies labāk.

90

Man tads jautājums ja pirmaja diena pec ad ipašu blakņu nebija nu tikai miegs un veders streikoja tad ari nebus vai tomer var but?

91

evuce2
Cerams, ka nebūs. Man no visiem AD blaknes bija jau no pirmās dienas, bet pie miega pierod. No vieniem AD ko mēģināju lietot, sākumā šausmīgi nāca miegs, tas ilga apmēram 2 nedēļas, pēc tam viss normalizējās. Tā, ka cerams, būsi atradusi savus AD ar pirmo piegājienu.

92

evuce

Man ari kkaa gruti elpot..ne visas dienas garuma - kaa parasti man ir, bet vairakas reizes diena uz ilgaku laiku. Man sakas nakamais simptoms, seit daudzaam tads bija...stavot rinda veikala sak elpa trukt un liekas ka viss apkart grilojas, parak daudz cilveki...tjipa taka gibsu. Man vel nav bailes no majam iziet, taa agroafobija...bet domaju ka driz bus ari tada ja nesaksu beidzot llietot ad sad

93

simucis18
Nu bet Tu esi nopirkusi tos AD. Tu baidies tos lietot dēļ blaknēm? Tu taču zini, ka lielāko daļu AD drīkst kopā ar alkoholu, turpretim - trankviļus ne.

94

Man ari bija bail dzert bet es gribu justies normali un ja man palidzes tad bus ok ja ne vismaz busu meginajusi.

Man sodien jau no 6 tada jociga sajuta itka kreisa puse drebetu iekšā ta itka saspringusi vai itka auksti un drebetu.

95

jaa no blaknem baidos sad( baidos sakt AD, nezinu kapec.

96

Vai kadam nav kaut kaa taa,ka seedi un peekshnji taa nodreb ieksas?
Baidos kas tas:(

97 Izmainīja Caca (2014-04-29 18:25:49)

...

98

Caca,kas tie par daudzpunktinjiem?

99

Iveta

es zinu cik tas ir šausmīgi bet tev jācenšas nedaudz atslābt!! Jo vairāk Tu streso par katru jaunu sajūtu jo sliktāk Tev paliek. Es pati tāda esmu kā kaukas jauns tā man viss bailes lēkme un ar katru reizi paliek ar vien sliktāk. Un nu esmu kur? slikti no rīta līdz vakaram un bailes tikai bailes.