Re: iestajas pesimisms
...
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » iestajas pesimisms
...
Tur tā lieta ka es tikai gribu pārliecināties ka man tas nav no kautkā cita jo reiz man tājau bija un tad vainu atrada izarsteja un viss beidzās , varbūt arī tāpec esmu tā uzvilkusies uz parbaudēm jo reiz man paveicās un tagad bail ka atkal nav tā ka tad
Evuce,a kas tev bija?
Caca,tev tiesam bija visadi ar sirsninju?
Man tagad ir vel divtik bail,neka vakar:(
Palasīju mazliet un liekas, ka bēdu ieleja... Es ar tāda nekāda. Šobrīd neesmu LV, tāpēc ar ārstiem ar vel īsti nezinu, kas un kā. LV jau sen būtu izskrējusi dažus. Lietoju zāles un gaidu, kad paliks labāk... grūti.
Evuce2
Kas tev ar roku kaiš? Prasu, jo viens no maniem nepatīkamākajiem simptomiem ir saistīts ar rokām.
simucis18
Tev ģimenes ārsts vai ārstejošais neirologs nevar ieteikt, ko pārbaudīt? Pašai uz savu roku domāt nevajag.
Pirms pusgada biju pie acu arsta, noteica nelielu astigmatismu, tuvredziba, abam acim nelieli minusinji....atcerejos ka man deguna neliela cista, vrb vina aug uz spiez uz acim, bet ieprieks lors teica ka nevajagot neko ar to cistu darit.
Pierakstisos atkal pie acu arsta, jo iekseji man ir bailes zaudet redzi vairak neka nomirt.
Tgd man taa acs kura bija stiva, liekas tada daleji jutiga, taka smagums butu virsu uz vinas....atkal sabijos pa MS magnetisko nekad neesmu taisijusi
daleji nejutiga un zem acs vel virs vaiga nejutigums...:( atkal bailes, pulss 111...ko darit?
A man kruutiis spiezh
Tikko biju dushaa,pekshnji saaka rokas triiceet un kaajas un bailes
Es esmu nobijusies, jo man sitais ir jauns kkas, vel nav bijusi tada sajuta ka butu piepampis kkas, taka anesteze butu ievadita vaiga un aci vai kadam ta ir bijis pie VD? Vai bus jadoma par MS un jataisa magnetiska?
Iveta
Saprotu tavas baiules jo esmu paslaik tadas pasas, jau kadu stundu tik raudu.
...
Alise
Man sāp kreisā roka visā garumā tā itkā būtu sasista tāda smaga.
Iveta
toreiz man baigi sāpēja labais sāns un dakteri arstēja cistu un pēdēja brīdi izradījās ka man ir apendicīts bet mani marinēja ilgi un sāpēja baigi tad arī bija šitas sajutas tikai tad + bija tas ka likās ka rokas un kājas nejūtu. fuuj
Man vakar vakara bija sajuta ka kakls pamst jo gaisu gruti ievilkt vsp baigi pretīga sajūta.
Neirologs uzrakstija AD un tagad bail dzert jo izlasiju blakusefektus brrr i nezinu ko darīt, bet mocīties ar negribu vairāk. un teica ka man ir pārāk asas lēkmes lai pati tiktu galā
Evuce,pie apendicita tev kadas sajutas bija?
simucis18
man ir bijusi nejūtīga labā galvas puses (matu zona) - dr teica, ka vd.
Evuce2
Tev roka sāpīga ir visu laiku vai ik pa laikam? Man uz lielākiem uztraukumiem/stresiem agrāk palika mīkstas abas rokas, uz doto brīdi tikai labā - ļoti bieži no rītiem laba roka ir dīvaina. Par AD - blakusefekti ir visām zālēm, bet , ja pati netiec galā, tad tomēr vajadzētu lietot. Nepārproti, neesmu cilvēks, kas arī lieto visu, ko dr dod... pašai ar nepatīk. Ko tev izrakstīja?
Iveta apendicīts ir aklā zarna kad sāp labais sāns bet sāp ta ka paiet nevari + ir vemšana ik pa 5 min un šausmīgas sāpes vēderā un tad man bija cista labaja olnīca un dakteri sapes norakstiija uz to jo aklo zarnu ultrasono neredzēja mani kačāja ar zālem un ar visiem pretsāpju zālēm bija tikai hužāk un tad atlaida un palaida majas un tad man bija slikti ar sirdi un kajas rokas likas ka nejutu gulēt gāju bimbāju un kad atkal sākās šitas viss pa jaunam biju citā slimnīcā kur sākuma atkal teica ka cista bet kad pēc punktēšanas man sāpēja tā ka nevarēju paiet izsauca kirurgu kurš taustot pateica ka ta ir aklā zarna un pēc 20 min jau grieza arā un viss kā ar roku pazuda visas sliktās sajūtas . Tāda man pieredze tāpēc arī tagad klad atsākās sirds sajūtas es domāju ka man atkal kāda vaina ira , bet šoreiz laikam tikai nervi. Cerams.
Alise
Ar roku ir tā jo vairāk satraucos jo vairāk sāp , iepriekš sāpēja vismaz nedeļu no vietas tagad atlaida bet reizēm sāp. Man izrakstija escitalopram 10 mg pa vienai tabletei no rīta.
šobrīd lasu Kurpatova grāmatu par asinvadu veģetatīvo distoniju un tikai ik palaikam izlec tur trāda frāze ko es pati apzinos un jo vairāk lasu jo vairāk saprotu ka esmu kā balons kas pūšas no katra sū*a kass tiek dzirdēts redzēts piedzīvots un tas krājas un krājas līdz neiztur.
Kopš bērna dzimšanas mana dzīve ir viens vienīgs stress ja tā padomā , bernam iesnas tatad tulit būs bronhīts un atkal trūks elpas un ja būs ka tad kad nācas 3 naktī saukt atros jo likās ka bērns nevar paelpot un es ceļos naktī 5vreizes klaus'ties, bērnu vedu pie daktera nākamajā diena ar iesnām jo jau paniski baidos ka ievilks. Bērns iebāza mutē kautko neēdamu viss man tas ir pasaules gals a ja nu tagad bus tas un tas un tas ...... un nokrita sasita galvu un tad temp un tā katru nolādētu dienu. Un darbā jau ar nav labāk
man tas pats ar bernu, oarak uztraucos par visu...bet tas laikam visam maminjam...laikam to sauc par pecdzemdibu depresiju!
nu tad mana pecdzemdibu depresija ir pārvertusies VD jo manam jau bus divi gadi
simucis18
evuce2
Man šķiet, ka esmu kļuvusi mazāk stresnoturīga. Agrāk patiešām bija daudz lielāks po**** uz daudz ko, bet pēc bērnu piedzimšanas uztraucos par katru nieku, it īpaši saistībā ar mazajiem. Kā pa nerviem dod slimošanas un vispār dajebkas. Agrāk darba intervijās varēju teikt, ka esmu stresnoturīga persona, tagad ja jautātu nāktos teikt, ka vispār nepanesu stresu. Tā ka pagaidām mērķis - vismaz lietas, kas ir ārpus ģimenes, t.i., darbs, mācības utt iemācīties uztvert pēc iespējas vieglāk.
simucis18
Apendicītam ir lielas vēdersapes, liekas, ka sāp visur, un paaugstināta temperatūra. Man gan nebija vemšana.
ah vakar atkal bij krahs,biju majas viena,un paedu,un pekshnji sajutu ta ka krutis kreisaja pusee taa kaa nejuutiigs paliek nez nevaru izskaidrot,pieskreju pie loga,saka skriet sirds ,tad sakas arii parsitieni un nepargaaja,bija durstoshi parsitieni tadi,saucu atros
Un ko atrie pateica? Vini gadijuma jau neredz ka vairakas reizes pie tevim ir devusies un noteikusi tev VD?
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » iestajas pesimisms