Re: iestajas pesimisms
Es jau te salasijos ka tadi simptomi ir mirdzaritmijai ![]()
Nu viss
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » iestajas pesimisms
Es jau te salasijos ka tadi simptomi ir mirdzaritmijai ![]()
Nu viss
Man arī slikti Iveta , katru mīļu dienu visu laiku bez izņēmums un visvairāk satrauc tas ka man tikai ar sirdi un tā roka un bail ka tomēr sirds jo taisīta man tikai EKG ir , nav ne eho ne velo jo arsts doma ka nervi bet sajuta ir šausmigas un jo iet jo sliktak man paliek
Es vairs taa nespeeju,ja taa ir m.aritmija tad nervi paari palikušie vairs nepaliks,jo tad es tā vispār nespēšu mierīgi dzīvot.
Šodien ir riktīgi slikti ka zkāpju no gultas kautko darīt ta paliek slikti, sirds sitas un spēka nav nemaz, un tev noteikti nav aritmija vienkāŗši domas domas domas, domām liels spēks. Šodien vel ka paliek slikti tā paliek sausas lūpas no kā???
Man atkal dzhinkst ausiis,un vispār esmu krahaa....
Man ari pedejas dienas slikti...spiez uz acim viss uz ko paskatos...reiboni kad kko fizisku daru, pulss paliels..
Viss es nespēju to uztraukumu vairs izturēt.
Un draugs lamā mani
Neizturēju, izsaucu ātros visu dienu tik slikti uztaisija man ekg viss ideāli iedeva pilienus saspricēja un palaida. Visu dienu esmu atraudājusi un nostresojusi es nezinu ka dzīvot, rīt man vizite pie neirologa ganjau bus AD man. Jūtos ka nenormāla
ka ir spiež uz acīm? man visu laiku asaro acis pedeja laikā.
Vīrs gan man nav tāds aizbrauca uz darbu ap 11 jau bija majas jo zvaniju ka sliktii sedēja ar mani skatijās ka raudu visu laiku.
Tagad stāvēju virtuvee un pēkšņi kaklaa kamols bailes, tie bija parsitieni apseedos tikuntaa..nu kas notiek...
...
...
Caca
Es visu laiku skaitu sev ka esmu vesela bet man nepalidzz tas bailes gust virsroku un viss. Vienu dienu pat dziedāju un arī nekā un atkal paliek slikti. nevisiem tas acmredzot palidz arī ess visu laiku lasu interneta par katru jaunu sajūtu, salasos un man aiziet bet es nelietoju zāles un varbut tapēc man jo dienas jo paliek sliktak , tas alpromazon man jadzer tikai tad ja slikti paliek. rīt prasišu kautko lai varu dzīvot kā cilvēks jo saprotu ka netieku galā .
evuce,
Man saap acis un spiez uz vinam, sausmigi, nevaru ne uz ko paskatities...visu laiku gribas vinas aizvert...un ko lai soreiz parbauda? Ok acis, ja nebus paaugstinats acs spiediens, ko talak pie tadam sudzibam japarbauda? epilepsija, asinsvadi, mugura, kakla dala?ko ![]()
Nevaru izturet liekas ka acis uzsprags
nezinu ko baudīt tālāk es prasīšu asins vadu pārbaudi ![]()
...
Bet tiesam meitenes, ko lai parbauda, iznemot acis - ja tur viss ok, pie sitadiem simptomie...ikdiena nevaru neko padarit, jo acis jatur pusaizvertas.
...
Man asaro acis, guļu labi acis nav apsārtušas.
Un pēc tam baudīšu visu pārējo. Zinu ka ir šausmīgi meklēt sev vainu , bet visām šeit vismaz ir sirds ar eho vai velo pārbaudīta bet man nav nekas baudīts tikai vairogdziedzeris un viss un mani uzreiz norakstija. domā ka man paliks labāk ja nepārliecināšos, es uzskatu ka nē. Tas ir vajadzīgs mieram, vismaz man . Jo manas bailes ir tiieši no tā ka nekas nav baudīts un iir tādas sajūtas varbūt ja es būšu veikusi pārbaudes man bus mierīgāks prāts. tas mani sasprindzina un lai atslabstu es uzkatu ka man to vajag lai uzspragtu tas sasprindzinājums.
Es gulu labi un izgulos, man neasaro acis un apsartusas ari nav...man vinas sap, spiez uz acim, jatur acis pusatvertas valja, un briziem liekas ka smaguma sajuta acis, ka uzsprags...neizturami.
...
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » iestajas pesimisms