Re: iestajas pesimisms
Un tu nedoma pa berniem vispar? Vai del VD tev nav berni? Cik ilgi tev VD ir?
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » iestajas pesimisms
Un tu nedoma pa berniem vispar? Vai del VD tev nav berni? Cik ilgi tev VD ir?
Domaju un gribu.
Ilgi nodzivoju ar cilveku ar kuru nemaz nebija lemts but kopaa,tapec taa ir sanaacis.
Iisti vd simptomi man laikam jau cik taa padomaju sen,bet taa kaa tagad gadus 2,5.
Tagad gribetos un jau arii vajadzetu,bet vd nez nez es nevaretu nezinu bail loti loti.
Vrb berns daudz ko mainitu tava dzive Iespejams ka uz kadu bridi VD pazustu.
Butu jau labi,eh.
Bet baidos,ka nav vel trakaak
Oh sodien pastaigajos ar draugu aaraa,un visu laiku jaashkjauda un iesnas,laikam kada alergija.baac.
...
Sveika.
Nu ipasi jau taa skjaudisana nesatrauc,bet nu tas deguns pil un pil..:(
kaa Tu domaji,kaa draugs var paliidzeet?
Oj un atnacu majas galva dulla reibst,nespeeks
...
Nu sodien atkal,tikko biju pastaigat ar draugu,un atkal atkal taas pretiigas sajuutas,ka nu tuli tulit saaks sirsninja skriet un panika saksies vai kadam ir lidzigas sajuutas?nu ka vot tulit tas bus,pat gruti izskaidrot:(
...
Man jauni brinumi,un bailes:(
Sorit pamodos no ta ka pa vienu naasi tek asins,nu es kjeeru asinsspiediena meramo un meriju,ar to merisanu man jau agrak rakstiju traki,jo jau panjemot rokas meramo,sirds sak straujak sisties,un uzliekot vispar pulss looti augsts,bet kad pie aarsta meera tad nee,nu un rezultats mani sokeja 114/89 loti maza starpiiba
Pulss man uzkaapa meerot 132,kad nonjemu aparatu taa normalizejaas pulss.
Tagad biedee mazaa starpiiba:(
...
...
iveta
Nu es par to pulsu gan nepiekritīšu Cacai, tas nav normāls pulss, bet jāņem vērā, ka biji sastresojusies un, ja vien tā nav ikdiena, nav arī mirstamvaina. Taču ikdienā, pie zemas fiziskās aktivitātes tādam pulsam nevajadzētu būt. Bet spiediens tiešām nav nekas briesmīgs, jo apakšējais Tev jau kā reiz arī norāda, ka sirsniņa skrien. Jātiek galā ar bailēm, stresu tad arī normalizēsies spiediens, pulss un viss pārējais.
...
Paldies par atbalstu,liels paldies.
Nu ar draugu ir taa,ka paliidz ,bet mes loti biezhi stridamies,un tad es atkal uztraucos,vakar stridejamies,man palika atkal sudiigi,ilgi nevareju nomierinaaties:(
Parsitieni saakaas:(
Veel man kopsh vakardienas divains simptoms,plaukstas sviist:(
Vel mani biedee tas neparejosais nespeks,citreiz staavi kaut ko dari,un pekshnji liekas,ka slikti ar sirsninju nez kaa lai izskaidro tfu tfu tfu:(:(:(
Vispar man atkal depresija:(
Iveta. Tad,kad tev paliek dlikti, rodas pārsitieni, paātrinās pulss, rauj čokurā saules pinumā, utt., paraugi plaukstas, ja tās ir mitras, svīst, tad zini, ka tie ir nervi. Panikas lēkmēm vienmēr ir mitras plaukstas.
...
Varat izstāstīt kā izpaužas pārsitieni? Vakar vakarā bija sajūta ka sirds kuleni apmeta vienreiz vai kautkas tamlidzīgs gruti izstastit vai kā stipri pieputas un uzsita nevaru izstatit to sajutu un es nobijos un sākas man bailu lekme pēc tam sēdeju ar nitroglicerina tubinju rokā.
Un jautājums vai var pēc vd lēkmēm ka paliek slikti ar sirdi sāpēt kreisā roka , kā atdauzīta. Jo parasti ir dzirdets ka tomer kreisā puse kautkas sāp ja ir ar sirdi slikti ne nerviem???????
evuce2
Tieši tāda arī ir man sajūta pie pārsitieniem, jeb ārstu valodā - ekstrasistolēm. Liekas, ka sirds uzmet kūleni.
Man atkal sliktumi:(
Nu kas tas ir miiljie nu kas tas ir..
Pamodos vai nu no sliktaa sapnja kas bija vai delj pulsa:(
Pamodos un pulss aatraaks leenaaks aatraaks leenaaks
Bet ne tad kad elpo,bet neatkariigi no taa
Ak sausmas kas tas veel
Loti aatrs pulss un tad uz briidi leenaks tad atkal aatrs loti
Draugs arii tik lamaa
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » iestajas pesimisms