1 Izmainīja iveta (2014-04-16 18:09:50)

Tēma: tríceklis

Ir parādijies tāds tríceklis iekseejs,ne visu laiku bet briizhiem,un tad kad eju gulēt,vēl dažreiz ir taa kā liekas ka sirsninja nodrebinaas,triic tfu tfu tfu..kas tie par briinumiem,bail par aritmijaam sad
Aa un šodien bija parsitieni un uzreiz tāda durstiiga sajūta krūtīs:(

2

Re: tríceklis

Interesanti ar ko izskaidrojams šis pasliktinājums gandrīz visiem? Man ir bijuši periodi kad tā trīce ir nedēļām no vietas, liekas, ka visi iekšējie orgāni vibrē, tai skaitā sirds. Zinu, pretīga sajūta, bet trīce gan man parasti mazinājās pēc nomierinošu zāļu lietošanas.

3

Kitij,kad tev izpaužas taa triice?guļot vai stāvot vai kaa?
Oh un vēl man tāds intiims,kad gandriiz tuvojas nu sexa laikā,tas brīdis,tad sākas parsitieni sad
Un es visu pārtraucu:(

4

Pavasaris Kitija, pilnmeness...a sonakt ari bus pilnemenss?

5

iveta
Man mēdz būt tāda iekšēja trīce, neatkarīgi no tā ko daru - sēžu, guļu vai eju, vienkārši viss iekšā vibrē, un ne tikai iekšā, mēdz būt ka patiešām trīc rokas. Jā, man arī nesen bija kā Tev, ka seksa laikā riktīgi nobijos, jo sirds vienkārši sāka nenormāli skriet, dunēt deniņos, liekas pacēlās arī spiediens un sākās pārsitieni, bet nu es nepārtraucu, jo tā tikai vēl trūka lai pat seksu es upurētu šitai pretīgajai negaušai - distonijai.
Jā, simuci šonakt arī, man šķiet pilnmēnes sākās tikai vakar vai aizvakar, tā, ka vēl dažas dienas āpaciešas. Bet piemēram pirms 2 gadiem es pavasarī jutos vienkārši fantastiski un tajā brīdī pat nelietoju nekādas zāles!

6

Tiesam nezinu kas tad pa vainu sad Tiesam pilnmeness sita var ietekmet? Man tada sajuta pec sis lielas trauskmes kas man nesen bija, ka juku prata, kur var but tadas domas...saprotu domas ka sirds apstasies, elpa, ka mirs VD bailes, bet nejau ka redze pazudis...brr..

7

Sveiki.
Kādu nedēļu jutos patiešām labi, salīdzinot ar citām nedēļām. Jau gadu mokos arī ar agorofofiju,esmuy jau iepriekš par to rakstījusi. Man pārmeta, ka izvairos no publiskām vietām (veikaliem utt), atklātiem laukiem. Pārmeta to,ka necīnos ar šīm bailēm. Zinu, ka ir bailes ar kurām šādā veidā cīnās, bet ne agorofobija. Tā tikai uzjundī no jauna, kamēr nav izārstēti nervi.
Tā nu vakar gribēju būt paklausīga, cīnīties ar šīm bailēm, kā man te ieteica kādu laiku atpakaļ šeit portālā. Man grūtības pat  noiet pat 10 metrus bez trauksmes un validola zem mēles. Nu vakar cīnījos. Pirmo reizi gada laikā iegāju veikalā, bet ne lielā. Turējos pie ratiņiem, laimīgi pētīju visus plauktus, iepirkos, bet nervi visu laiku bija uzvilkti, bija brīdis, kad gribēju mukt ārā, bet centos cīnīties ar bailēm. Kā saka, še tev nu bija!!!! Jau kopš vakar vakar cīnos ar nenormālu trauksmi, nervi nespēj nostāties vietās, dzeru pat 2 x dienā alprozolamu, drebu "kā apšu lapa", iekšēja trīce, pat uz WC eju ar ļenganām kājām, nervu spazmas galvā utt.
Tā beidzās (vēl nav beigušās) mana  vēlme pārvarēt bailes. sad  Gribēju jaukas, ar pastaigām šīs brīvdienas, bet nu pat nespēju no krēsla piecelties. Iekēšējā trīce mani nepamet. sad

8

Inita.kaa tev tieši izpaužas tā triice?

9

Trīce.... tāda trauksmes sajūta visu laiku, liekas, ka ķermenis viss no iekšpuses dreb. Kājas dreb, tāda saspringusi visu laiku. Visi muskuļi savilkti. Drebulis. Grūti aprakstīt.

10

inita.a
Ir bijis tieši tā kā Tu raksti, ļoti bieži un ilgstoši. Cik saprotu no ārstu teiktā, tas ir tajos brīžosa kad organisms sevišķi daudz izdala noradrenalīnu, adrenalīnu u.c. vielas, hormonus, kas uzbudina.

11

Teikšu jums tikai vienu, nepievienas slimības orgāni netrīc, tākā nesatraucaties, un vaininieks ir jūsu nervu sistēma.