1

Tēma: iztaisnotā lordoze jostas daļā

Vakar man fizioterapeits to pateica,pēc rentgeniem,un arí paskatoties,eh tikko salasiijos,ka delj vinjas visādi šitie simptomi var būt,kādi man ir,eh ļoti sāp jostas daļa jau ilgu laiku,visi tik rakstīja antidepresantus,bet manai saposai mugurai nepievērsa uzmanību,un she tev,tagad ir tā kā grūti pat ilgāk uz kājām atrasties sad
Jaa iešu pie fizioterapeita,bet tik cik vajag biezhi nesanāks jo daudz naudinjas vajag sad
Man izmisums.ko darīt?!

2

Re: iztaisnotā lordoze jostas daļā

iveta
Vajag vajag iet pie fizioterapeita, jāiemācas vingrot un tad tik mājās jāvingro. Man divu disku trůces mugura jostas daľā un iztaisnotā lordoze kaklā. Jāstiprina dziļie muskuļi un mugura pēc laika nesāp. Bet tas jādara visu dzīvi un bůs labi smile

3

Re: iztaisnotā lordoze jostas daļā

Man līdzīgi kā Mileedijai, arī lordoze, gan kakla daļā, gan spondiloze, gan ievelvēšanās un vēl trūce bija. Dažas reizes aizgāju uz ārstniecisko vingrošanu Gaiļezerā pie muguras speciālistes, viņa man samācija vingrojumus, iedeva mājās izprintētus paraudziņus un es vingroju kādus 3 mēnešus aktīvi, muguras sāpes pārgāja pilnībā. Tagad jau gan esmu ilgu laiku slinkojusi un nevingroju, taču mugura sāp retu reizīti kad tiešām ilgāk kādā neērtā pozā vai guļu pārāk mīkstā gultā.