Tēma: Pavasaris
Vai taisniba ka uz pavasari VD saasinas?
Kaa Jus jutaties pedejas dienas, nedelas?
Man vismaz skiet ka ir loti viss saasinajies, atgriezusas gan trauksmes, gan lekmes, kas ilgi nav bijusas.
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Pavasaris
Vai taisniba ka uz pavasari VD saasinas?
Kaa Jus jutaties pedejas dienas, nedelas?
Man vismaz skiet ka ir loti viss saasinajies, atgriezusas gan trauksmes, gan lekmes, kas ilgi nav bijusas.
Eh,man šodien ļoti gruuti,esmu parbijusies ne pa jokam,galvaa ik pēc kāda mazā laicinja duraas kreisajaa pusee augsaa galvaa, agrāk duuras bet ne tik biezhi,šodien ik pēc briizha
Man jau 2nedelas mugura sap un galva, visadas citas lietas ar. Ir slikta dusa vakaros.. Bet norakstu to uz sasprindzinatajiem muskuliem.. Nakamnedel pie fizioterapeita! :-)
Man 3 dienas visas dienas garuma trauksme, pat zales nelidz...tas viss del elpas trukuma...iveta, es ari esmu nobijusies, kaa tas neparies.
Man jau 2nedelas mugura sap un galva, visadas citas lietas ar. Ir slikta dusa vakaros.. Bet norakstu to uz sasprindzinatajiem muskuliem.. Nakamnedel pie fizioterapeita! :-)
Sveika. Vai pieteicies pie tā, kuru tev rakstīju?
Es arī atkal nākamo nedēļu eju pie viņa.
Pie kada fizio jus ejat?
Man laikam vienai uz pavasari ir sliktak ..nu netieku no tas trauksmes vala jau nedelu si trauksme mani moka...Tas skabekla trukums jau nogurdina mani...Jus visi cinaties ar reiboniem, sirdi, bet elpas trukuma Jums nav! A man ir gan reiboni, gan pulss atrs, gan elpas trukums un vel citi simptomi..
Sveika!
Tici man Tu neesi viena, tāda. Man jau otrais gads, kad es tieši novēroju kā pavasaris, tā viss aiziet pa pieskari, ta ka norautos no ķēdes organisms Sākās viss ar saspringumu plecos, ok aizgāju izmaseju sprandu, bet man nevis labāk palika, bet sliktāk nekā bija ar sajūtām pluss trauksmes neīsta laika un vietā uzrodas. Tici man ne tu vien smoc, man ar aizsit elpu, sirdsklauves un pirmsģīpšanas sajūtas, dažbrīd liekas, ka pašiem tuvākajiem liekas, ka es murgoju un sadomājos, Protams, sava taisnība ir domu spēks reizēm dara savu, bet reizēm trauksme bez domu spēka pielavās nejauki un tad liekas, par ko man viss šis murgs. Pēdējās divas nedēļās īpaši nejauka viņa kļūst.
Man ari pedejas 2 nedelas, diendienaa trauksme, tad vakara jau esmu nomocita, saprotu ka sev nespeju palidzet, iegulos gulta un vnk raudu Manejie mani ari nesaprot...tic ka man elpa trukst visu laiku, bet necensas par to ar mani parunat.
Vai tev taa smaksanas sajuta ari ir vairakas dienas un visu dienu, vai pusdienu? Man citreiz ir visu dienu, citreiz pusdienu...tad apsezos elpoju un domaju man tiesam trukst tas gaiss, vai tas ir tikai manas iedomas?!
Man arī bieži uznāk elpas trūkumi..un tāda sajūta ka cukura maiss uz muguras vaajpraats..mani atkal moka sāpes galvaa un reibonji pretīgi uznaak ar ausu aizkrisanu,taa gan nav nevienam cik te lasu...
es varetu sadzivot ar auss aizkrisanu, ar sapem galva, kkaa iztiktu, bet ja elpojot jasmok, tad gan tas ir liels diskomforts! Uzskatu ka vistrakak ir elpas trukums un reiboni!
Vai meitenes, nu neesat jau jūs vienīgās. Man jau vairāk kā mēnesi VD atkal moka uz pilnu klapi - elpa trūkst regulāri, nenormāli spēcīga nerealitātes sajūta, nemitīga trauksme, sirds skrien pat aizmiegot un pamostoties, ļoti reibst galva ir nestabilitātes sajūta un bailes. Nezinu vai tas ir pavasaris, bet, ja pirms mēnešiem 2-3 likās, ka nu beidzot būšu daudz maz tikusi no VD vaļā, tad šobrīd atkal domāju, varbūt tomēr jāķeras pie AD...... Man arī periodiski ir visādas dīvainas sajūtas ar ausi - reizēm tā pīkst, reizēm uz ilgāku laiku aizkrīt, reizēm pēkšņi sākas ļoti skaķa sīkoņa vai džinkstoņa. Brīžiem liekas, ka rokas palikušas ļengenas. Un kas mani uztrauc visvairāk, man gandrīz katru dienu riktīgi sāp galva, nu tā, ka dzeru pretsāpju zāles vairākas reizes dienā, man šķiet, ka tajos brīžos ir augsts asinsspiediens un, ja tas tā ir tad tas mani ļoti biedē, jo agrāk nebija problēmu ar spiedienu un tagad tas ir bieži. Baidos sākt lietot zāles spiediena pazemināšanai, jo no tām, parasti saka, tiešām ļoti grūti tikt vaļā. Bet nu kamēr jūtos tik slikti jau pa dienu esmu sākusi lietot nomierinošus medikamentus. Maijā mēs braucam ceļojumā un man vispār bail domāt par to, citiem būtu prieks - man tikai bažas.
Maijā mēs braucam ceļojumā un man vispār bail domāt par to, citiem būtu prieks - man tikai bažas.
Sveika!
Par šo jautajumu runājot nedomā par to, ka tev būs slikti un ja brauc ar sev tuviem cilvēkiem, tad izbaudi kopā būšanu un ceļojuma prieku, un tici man aizmirsīsi, kas tev kas tāds ir, saku no pieredzes.
Kitija
Nesatraucies par ceļojumiem,tad Tu jutēsies labi.
Man bija tieši tādas pašas bažas ,bet bez uztraukumiem(ceļojuma laikā) izbraucu Vāciju,Šveici,AAE un jutos pasakaini.
Kitija
Laikam tiesam pavasaris bus vainigs! Es ari pirms 2 menesiem domaju ka no VD busu tikusi valjaa, bet te re slikti jau 2 nedelas...ari elpa trukst, asinspiediens augsts, pulss ari paatrinats...pagaidam dzersu asinszalu teju + vigriezes, redzes vai palidzes. Doma AD sakt lietot?
Es ari apsveru tadu domu, nopirkusi jau esmu, ta jau bus vien jalieto tas pusgads.
Domaju ka tev bus prieks, es labprat celojuma aizbrauktu, domaju uz to birdi VD izzudis ) Lai Jauks tev celojums.
Sveikas.
Nezinu vai pie vainas pavasaris vai kas cits, bet sajūtas ir briesmīgas. Nerealitātes sajūta, reibiņi, nestapilitāte, redzes problēmas (miglojas acis, kas agrāk nebija), trauksme ik pa laikam. PL kā sākās sestdienā, tā visu svētdienu un pirmdienu, līdz neizturēju un iedzēru alprozalamu mazo devu. Nespēju noiet pat 10 metrus bez turēšanās un pat tad kājas paliek kā vate, sirds lec ārā pa muti. Un nenormāli tagad nāk miegs, nenormāls nespēks.
Tāds ir mans pavasaris,pēdējā nedēļa.
Turamies!
Labvakar. Es jaunińâ. Ārsti saka, ka man ar VD nu jau treśo mēnesi. Es to cenšos pieņemt. Pēdējais punkts bija smēķēšanas atmešana, tad vienreiz sirds părsitieni, ļoti nobijos un viss sākās. Ar sirdi viss esot kārtībā, taču ik pa laikam kaut kas sirds rajonă notiekas. Nezinu vai tas ir pārsitiens. Tā sajutā, ka iekšā kaut kas iegrimst un atgriežas sākuma stāvoklī. Protams tam seko bailes, ka nu atkal. Visi saka, ka tas ir normāli. Nosūkāju pustableti lexotanil un paliek labāk... varbūt kādam ir kas līdzígs un var paskaidrot kas tur īsti notiek?!?!?
Labvakar!
Es jau te padalījos ar saviem iespaidiem, ka nav labi un ko neteiksi nepaliek labāk, tagad sēdēju pie TV un jūtu kā tuvojas, panika, sliktumi, elpas trūkums, jau tik tālu, ka esmu spiesta dzert fenazepanu, ko daru ļoti retu un pēc vajadzības. Eh... Tagad rakstu un viss trīc, drausmas.
Es ari tados brizos iedzeru fenezepamu, bet pedeja laika vins man ipasi vairs nelidz. Man PL ir loti, loti reti, ja uznak tad tiesi tad kad eju gulet un censos aizmigt.
Inita
Tiesam bsu pavasaris vainigs, parak daudziem peksni slikti ir palicis.
Ar sirdi viss esot kārtībā, taču ik pa laikam kaut kas sirds rajonă notiekas. Nezinu vai tas ir pārsitiens. Tā sajutā, ka iekšā kaut kas iegrimst un atgriežas sākuma stāvoklī. Protams tam seko bailes, ka nu atkal. Visi saka, ka tas ir normāli. Nosūkāju pustableti lexotanil un paliek labāk... varbūt kādam ir kas līdzígs un var paskaidrot kas tur īsti notiek?!?!?
Lasot šo atceros savus pirmos iespaidus, tālajā 2007. gadā, kad studiju laikā sēdēju ar kursa biedriem un neno šā neno tā palika slikti, tāds pārbīlis bija melns gar acīm un sirds lēkā... Protams, sekoja ātrie, kas iešpricēja nomierinošos un pateica dodaties pie sava ģimenes ārsta. Un tad sākās analīzes, pārbaudes, kas nedeva atbildes... Bet tālākais mēnesis vai aiz neziņas vai kā bija kā citā pasaulē pastāvīgas bailes, dulums pirms bezsamaņas sajūta, 100m īsti nevarēju noiet, sabiedriskais transports bija katorga. Vispār jutos pamesta un savā ziņā nesaprasta. Tagad daudz maz esmu sapratusi, bet reizēm joprojām kaut zinu, ka man ir VD sabīstos, jo palarēli ir liekais svars, kas reizēm liek aizdomāties ja nu sirds. Dzīvoju cenšos iztekt bez stipriem medikamentiem un kad daudz maz jau viss ir ok, ir atkal pavasaris un liekas ka viss kaķim zem astes.
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Pavasaris