1

Tēma: sirds pie situacijaam

Nesaprotu nu kàpéc taa,dienas atpakal braucu tramvajaa,iekapa viens dzerajs saka visiem piesieties tads loti nepatiikams,UN man uzreiz tads uzrtraukums,UN uzreiz pulss atraks daudz UN pàrsitieni,UN sodien ar gaaju UN viens stulbs vecis piedzeries kaut ko saaka bubinat man,man palika bail UN slikti uzreiz,veljoprojaam mugura kaa chokuraa savilkta sad
Kas notiek?
Agraak man taa nebija it nemaz...uztraucos kàpéc sirsninja taa reagee..

2

Re: sirds pie situacijaam

Taa ir normala paradiba! Man ari taa ir.

3

man sodien bija PL lai gan pedeja PL bija pirms pusgada...elpa ta aiznaudzas ka likas ka beigas bus, iedzeru pat veselus 2 fenezapemus un beigas pec PL raudaju, nezinu kapec raudaju, vnk asaras bira.

4

man visa šī nedēļa trauksmaina. No rīta pamostos un pec 5 min sākas drudzītis kas atgādina kaut ko līdzīgu kā pirms eksāmeniem, vai pirms pirmā randiņa. Adaptols neņem(vismaz man tā šķiet). Pa dienu dažkārt liekas ka nu būs PL vismaz kas tuvs vai līdzīgs tam. Diena darbā rit nekvalatatīvi. Un pats intresantākais ka pec pusdienām sāk atlaist,vakara majas viss normas robežās. Sodien vispar nesaprotama diena pagaja,pamodos it ka viss mierigi,bet nomakts jutos,pec tam mācās virsu negatīvisms,sakās vecā štelle slimību meklēšana. Nu vakarā it ka viss atkal kartibā. Tagad domāju vai nu pilnmēnes,magnētiskās vētras(uz šiem abiem nekad nebiju reaģējis kopš sevi atceros) vai nu tapēc ka vairs nelietoju fluanxolu, un sāku kāpt nost no lexotanila(miega efektam).

5

simucis18 rakstīja:

man sodien bija PL lai gan pedeja PL bija pirms pusgada...elpa ta aiznaudzas ka likas ka beigas bus, iedzeru pat veselus 2 fenezapemus un beigas pec PL raudaju, nezinu kapec raudaju, vnk asaras bira.

pec asaru lietus tak palika vieglak? Vismaz cik esmu dzirdējis ta esot..

6

kristap

Man tas viss notika ar fluanxolu lietosanu, laikam neder vins viens pats, jaliek kas klat, bet es jau to ad dzert negribu.
Jaa, man pilnmeness laika vnm ir slikti. Paliek vieglak, izraudos un ir ok, trauksme pargaja, bet protams del zalem.

7 Izmainīja iveta (2014-03-22 10:15:32)

Vakar vakaraa miegot ciet,pekshnji saaka loooti aatri skriet sirsninja,nu kas notiek,esmu izmisumaa..
Vai kadam ir ka pekshnji arii ne no kaa saak skriet?
Aa un kad stridos ar kadu tad vispar kuulenjo un skrien:(
A un mugura savilkta taa ka pat gruti elpot sad

8

iveta rakstīja:

Vakar vakaraa miegot ciet,pekshnji saaka loooti aatri skriet sirsninja,nu kas notiek,esmu izmisumaa..
Vai kadam ir ka pekshnji arii ne no kaa saak skriet?
Aa un kad stridos ar kadu tad vispar kuulenjo un skrien:(
A un mugura savilkta taa ka pat gruti elpot sad

Ivetiņ, ar Tevi viss ir kārtībā. Sirsniņa reaģē uz uzbudinājumu un satraukumu. Piemēram, man šodien jau pamostoties sirds skrien, jo vakar piedzīvoju nelabus brīžus. Tas viss ir pārejošs, ar sirdi viss ir labi, ja jau tā reaģē. Tas ir tikai sportiņš sirdij. smile

9

simucis18 rakstīja:

kristap

Man tas viss notika ar fluanxolu lietosanu, laikam neder vins viens pats, jaliek kas klat, bet es jau to ad dzert negribu.
Jaa, man pilnmeness laika vnm ir slikti. Paliek vieglak, izraudos un ir ok, trauksme pargaja, bet protams del zalem.

ja man lidzigi AD dzert negribu cinos tapat ar ieksejo uzbudinajumu,dazkart rokas nolaizas un gribas aiziet pie neirologa lai iedod tomer AD bet tad kad vakara viss normalizejas pardomaju, nu ta ari supojos no viena stura uz otru. sodien divains asinspiediens augsejais 160 pec minutes 150 un vel pec minutes 140 apaksejais turas ap 90 ritms 70-85. Sodien vispar vajadzeja but miera pilnai dienai ar radiniekiem pasedeju bija jabut pozitivi visam bet plaukstas svist un gariga nav.

10

kristaps_k3 rakstīja:

ja man lidzigi AD dzert negribu cinos tapat ar ieksejo uzbudinajumu,dazkart rokas nolaizas un gribas aiziet pie neirologa lai iedod tomer AD bet tad kad vakara viss normalizejas pardomaju, nu ta ari supojos no viena stura uz otru. sodien divains asinspiediens augsejais 160 pec minutes 150 un vel pec minutes 140 apaksejais turas ap 90 ritms 70-85. Sodien vispar vajadzeja but miera pilnai dienai ar radiniekiem pasedeju bija jabut pozitivi visam bet plaukstas svist un gariga nav.

Man bija ļoti līdzīgi pirms pāris mēnešiem. Pēc tās reizes kad spiediens bija pie 160 tagad ļoti jūtu spiediena izmaiņas. Es jūtu kā no 120 aiziet uz piemēram 130 īsi pēc ēšanas. Pēc tam atgriežas atkal normā. Jūtu, ka tajā izmaiņu brīdi parādās neliels satraukums, visticamāk atceroties iepriekšējo pieredzi. Te šķiet vienkārši jāmēģina strādāt ar sevi.

Citreiz apkārtējie nesaprot, kam mēs ejam cauri. Ja viņi zinātu, tad šādu pieredzi pat ienaidniekiem nenovēlētu...