1

Tēma: pirmsģīboņa sajūta

Pēdējā laikā uznāk reizes, kad sāk reibt galva, ļimt kājas un gar acīm paliek melns, bet līdz galam tā arī neesmu noģībusi. Interesanti tas, ka pēdējo reizi tā notika kafejnīcā, kad ar draudzenēm vienkārši aizrunājāmies līdz ģīboņu tematikai, tad nu sāku svīst un sapratu, ka nav labi. Kā lai neizprovocē šo šausmīgo sajūtu? Kādam tā ir bijis? Pieplusošu to, ka vd pamatā man vienmēr ir bijis bail no kontroles zaudēšanas..

2

Re: pirmsģīboņa sajūta

es reibu un gribēju ģībt katru manu mīļu dienu. Arī tagad tā reizēm ir, bet vienkārši nedomā par to, pasaki sev, ka tas ir pārejoši, aizver acis ieelpo vai apsēdies ja ir kur un tici man, pāries. Un maini savu personību - pārstāj baidīties par kontroles zaudēšanu, jo tieši baidoties tu viņu tikai vari zaudēt nekā savādāk smile

3

Re: pirmsģīboņa sajūta

Evituska rakstīja:

es reibu un gribēju ģībt katru manu mīļu dienu. Arī tagad tā reizēm ir, bet vienkārši nedomā par to, pasaki sev, ka tas ir pārejoši, aizver acis ieelpo vai apsēdies ja ir kur un tici man, pāries. Un maini savu personību - pārstāj baidīties par kontroles zaudēšanu, jo tieši baidoties tu viņu tikai vari zaudēt nekā savādāk smile

Mīļš paldies smile
Man, piemēram, palīdz ar aukstu ūdeni saslapināties nu bet nejau vienmēr tas ūdens blakus ir..