Tēma: Problēmas ar pārtikas norīšanu
Sveiki, vai Jums ir bijušas problēmas ar pārtikas norīšanu?
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Problēmas ar pārtikas norīšanu
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Sveiki, vai Jums ir bijušas problēmas ar pārtikas norīšanu?
...
jā man ir tieši problēma ar norīšanu, tā kā kaklā būtu kamols un neko nevar norīt bailes ka aizrīšos
Ik pa reizei jā. Citreiz tieši kā Tev ar kamola sajūtu, citreiz vienkārši tāda sajūta, ka viss slīdot lejā kaut kur aizķerās.
sanāk ka tās ir tikai manas iedomas ,bet no tām vaļā tikt nevaru
Man ir nereti bijis tā, ka es fiziski nevaru norīt, ne tikai ēdienu, bet citreiz arī siekalas, liekas, ka kāds muskulis tur nobloķējies kaklā vai kaut kas tmldz. jo vienkārši nenotiek tā rīšana, lai gan smadzenes ir devušas signālu..... Man dr teica, ka tā nav reta parādība distoniķiem.
man tāpat kā Kitijai bij.
riebīga sajūta..
un kā jūs ar to tikāt galā, vai vnk ar laiku tas aizmirsās un viss
nu....bija un izbija... tipiski vd - bez brīdinājuma atnāca un bez atvadām aizgāja
...
dvēseles...jā, protams. bet nu dvēsele kāda ir tāda ir, mazliet saplūkāta, bet nu ko padarīsi ka tā pieredze mums ir bagātāka, emocijas spilgtākas.
vajag iemācīties to izmantot priekš sevis - tad mēs būsim jau diezgan nesalaužami cilvēki ))
...
relatīvi. itkā nekādu konkrētu vd sūdzību vairs nav, taču rokas trīc patstāvīgi, miegs ir ļoti slikts....
Jā, ir bijis, ka nevaru norīt vai arī bail aizrīties. Parasti publiskās vietās, jo man ir sociofobija.
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Problēmas ar pārtikas norīšanu