1

Tēma: Problēmas ar pārtikas norīšanu

Sveiki, vai Jums ir bijušas problēmas ar pārtikas norīšanu?

2 Izmainīja Caca (2014-04-24 20:30:07)

Re: Problēmas ar pārtikas norīšanu

...

3

jā man ir tieši problēma ar norīšanu, tā kā kaklā būtu kamols un neko nevar norīt bailes ka aizrīšos

4

Ik pa reizei jā. Citreiz tieši kā Tev ar kamola sajūtu, citreiz vienkārši tāda sajūta, ka viss slīdot lejā kaut kur aizķerās.

Citreiz apkārtējie nesaprot, kam mēs ejam cauri. Ja viņi zinātu, tad šādu pieredzi pat ienaidniekiem nenovēlētu...

5

sanāk ka tās ir tikai manas iedomas ,bet no tām vaļā tikt nevaru

6

Man ir nereti bijis tā, ka es fiziski nevaru norīt, ne tikai ēdienu, bet citreiz arī siekalas, liekas, ka kāds muskulis tur nobloķējies kaklā vai kaut kas tmldz. jo vienkārši nenotiek tā rīšana, lai gan smadzenes ir devušas signālu..... Man dr teica, ka tā nav reta parādība distoniķiem.

7

man tāpat kā Kitijai bij.
riebīga sajūta..

8

un kā jūs ar to tikāt galā, vai vnk ar laiku tas aizmirsās un viss

9

nu....bija un izbija... tipiski vd - bez brīdinājuma atnāca un bez atvadām aizgāja big_smile

10 Izmainīja Caca (2014-04-24 20:30:34)

...

11

dvēseles...jā, protams. bet nu dvēsele kāda ir tāda ir, mazliet saplūkāta, bet nu ko padarīsi ka tā pieredze mums ir bagātāka, emocijas spilgtākas.
vajag iemācīties to izmantot priekš sevis - tad mēs būsim jau diezgan nesalaužami cilvēki ))

12 Izmainīja Caca (2014-04-24 20:30:57)

...

13

relatīvi. itkā nekādu konkrētu vd sūdzību vairs nav, taču rokas trīc patstāvīgi, miegs ir ļoti slikts....

14

Jā, ir bijis, ka nevaru norīt vai arī bail aizrīties. Parasti publiskās vietās, jo man ir sociofobija.