Re: Par zālēm ko lietot
Lietoju tās pašas zāles (alprozolam gan cenšos nelietot) un viss ir kārtībā, nav blakusparādību.
Lieto arī Escitil? un kā palīdz? labāk vismaz ir?
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Par zālēm ko lietot
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Lietoju tās pašas zāles (alprozolam gan cenšos nelietot) un viss ir kārtībā, nav blakusparādību.
Lieto arī Escitil? un kā palīdz? labāk vismaz ir?
Evituska
Tu reāli ģībi? jeb pirmsģīboņa sajūta? Godīgi sakot, viss, izņemot ģīboņus arī man ir bijis, bet neviens ārsts nav teicis, ka varu atstiept kājas. Tieši otrādi, visi teikuši, ka tās ir TIKAI sajūtas, nekas fiziski nekaiš.
Evituska
Tu reāli ģībi? jeb pirmsģīboņa sajūta? Godīgi sakot, viss, izņemot ģīboņus arī man ir bijis, bet neviens ārsts nav teicis, ka varu atstiept kājas. Tieši otrādi, visi teikuši, ka tās ir TIKAI sajūtas, nekas fiziski nekaiš.
Nu traka ģīboņa sajūta, nespēks, pēkšņi ausis aizkrīt, melns gar acīm. Kaut kā tā
Man ja godīgi besij viss! Es pat nezinu kāpēc es te rakstu un sūdzos! Bet vakar jutos tik labi kā nekad un šodien, kad īpaši darbā smagāka diena man jājūtās kā mēslam un jādzer zāles! Acis sāp un viss pārējais komplektā, kāpēc man tādos brīžos gribas ar kādu parunāt? Es jūtos tik nesakarīgs cilvēks ka pašai bail metās no sevis
Man ja godīgi besij viss! Es pat nezinu kāpēc es te rakstu un sūdzos! Bet vakar jutos tik labi kā nekad un šodien, kad īpaši darbā smagāka diena man jājūtās kā mēslam un jādzer zāles! Acis sāp un viss pārējais komplektā, kāpēc man tādos brīžos gribas ar kādu parunāt? Es jūtos tik nesakarīgs cilvēks ka pašai bail metās no sevis
Noteikti daudziem ir tā, ka gribas izstāstīt kādam to, kas nospiež. Un kur un kam tad lai tā īpaši stāsta, ja ne forumā. Ikdienā līdzās esošie cilvēki diez vai sapratīs, ja pašiem nekas tāds nav bijis.
Man ne reizi vien sliktuma brīžos, kad kādam pastāstu kā jūtos, ir kļuvis vieglāk. Ir grūti visu to smagumu turēt sevī.
Evituska rakstīja:Man ja godīgi besij viss! Es pat nezinu kāpēc es te rakstu un sūdzos! Bet vakar jutos tik labi kā nekad un šodien, kad īpaši darbā smagāka diena man jājūtās kā mēslam un jādzer zāles! Acis sāp un viss pārējais komplektā, kāpēc man tādos brīžos gribas ar kādu parunāt? Es jūtos tik nesakarīgs cilvēks ka pašai bail metās no sevis
Noteikti daudziem ir tā, ka gribas izstāstīt kādam to, kas nospiež. Un kur un kam tad lai tā īpaši stāsta, ja ne forumā. Ikdienā līdzās esošie cilvēki diez vai sapratīs, ja pašiem nekas tāds nav bijis.
Man ne reizi vien sliktuma brīžos, kad kādam pastāstu kā jūtos, ir kļuvis vieglāk. Ir grūti visu to smagumu turēt sevī.
Tieši tā, bet ne visi to saprot. Puisis ir ļoti aizņemts darbā, šis pat atbildēt nevar uz sms. Paveicies, ka draudzenei ir bijis līdzīgi, tikai viss no vairogdziedzera (paveicies ka saprot mani) un tad viņai pastāstu un arī uzreiz pāriet visi nelabumi.
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Par zālēm ko lietot