Sveiki.
Runājot par zālēm, ko lieto, varu padalīties. Ikdienā vien Magnijs B6, AD - nelietoju, kaut psihiatrs, gan neiroloģe man rakstījušas, ka jālieto.Esmu pret AD. Ļoti ceru, ka tikšu galā tāpat, kaut visu laiku ir spiedoša sajūta galvā, starp krūtīm, galva smaga ar nerealiztātes sajūtu visas dienas garumā.
Psihoterapeite, rehabilotologs neiesaka nekādas tabletes, izņemot ieteica pret reiboņiem Vertigo hell - homeopātiskās.
Āāāā, aizmirsu, ir vienas ko tagad 0,5 tableti 2 x dienā iederzu. (Depakine) Tās ir tabletes,kas mazina trauksmes stāvokli smadzenēs.
Te tika pieminēts alprozolams. Tās ir vienīgās tabletes, kas man somiņā ir panikas brīžiem. Izdzēru šo tablešu kursu kādu laiku atpakaļ. 1 ned. - 1tablete 0,25; 1 ned. - 2 tabl. pa 0,25; tad 4 ned - 3 tabl. dienā pa 0,25; un tad uz atpakaļu visā secībā. Nu atkarīga nepaliku. Ik pa laikam o, 25 iedzeru, ja jāiet kādās svešās vietās, publiskās vietās vai atklātos laukos. Jo tās ir zāles, kas ārstē agorofobiju. Ir pat tā, ka iedzeru tikai pusi no 0,25g.