Tēma: Galīgi traki...
Sen šeit neesmu bijis, bet man nav vairs kur meklēt palīdzību, tāpēc atkal uzrakstīšu...
Jau iepriekš minēju savas VD izpausmes, kas mani nomoka DIEN DIENĀ - pastāvīga trauksmes sajūta, ķermeņa kreisā puse - visa ap sirds rajonu ir sāpoša, dedzinoša, kutinoša un tas reāli nav izturams... Neesmu lasījis un dzirdējis ka vēl kādam te tā būtu...
Tad nu vienreiz pa visām reizēm saņēmos un aizbraucu uz Gaiļezeru un man tur iztaisīja visas analīzes no A līdz Z - konstatēja - depresiju ar veģetatīviem traucējumiem, izrakstīja kārtējās zāles kuras dzeru jau mēnešiem ilgi, bet paliek tikai sliktāk... Pēdējā laikā ir gājis viss tikai uz slikto pusi, visiem vd simptomiem ir pievienojusies depresija, vismaz man tāl liekas, ir iestājies dzīves apnikums un vispār neko negribas darīt, ar grūtībām no rīta ceļos un eju uz darbu, kur reāli nomoku dienu + vēl ir šausmīgi slikts miegs + neskaidra redze, liekas, ka apkārt viss peld...
Gribēju pajautāt vai tas viss piederas pie VD, vai arī man ir kāda cita, psiholoģiska kaite, varbūt kādam ir līdzīgi un ja ir, tad kas palīdz!?