Tēma: Vairs nespēju izturēt.
Sveiki. Sākšu ar to ka esmu 23 gadus veca sieviete,2 gadīga bērna māmiņa. Nu jau vairāk kā mēnesi man katru dienu sāp kreisajā sāna , kur sirds reizēm arī mugura tajā vietā citreiz kreisā roka vai plauksta. Biju pie ārsta tas izklausijās un sākuma teica ka nerva iekaisums uzrakstija zāles taču nekas nepargāja pagašnedēļ man palika slikti smagi sirdī slikta dūša un sāka skriet sirds izsaucu atros tie paklausijās un teica ka ar sirdi viss kartība iedeva nomierinošos un mani sāka kratīt drebuļi tad viss pargāja aizgāju pie GA un tas teica ka nervi vainigi itka Vd , atkal netaisija kardiogrammu. uzrakstija zāles trankvilizātoru bet nekadas jēgas. lasot simptomus varu piesiet sev loti daudzas pazīmes. pēdējas dienas itka auksti man bet svīstu , visu laiku uztraucos par to ka tomēr sirds vainīga un ka tuļīt atstiepšu kājas. ka zvana telefons uzreiz domāju ka kautkas noticis, esmu ļoti viegli aizkaitināma seksu negribas man vispār kopš berna dzimšanas , katru ritu slikta dūša jau ilgu laiku pedejas dienās liekas ka kunģis sāp dur nju vismaz taja vietā. šodien pavingroju un atkal sāka durt sirdī un žmiegt tur un atkal liekas ka ajaatstiepj kājas tagad sēžu un raudu un nesaprotu par ko , es nevaru izturēt vairs visu šito un ko darīt lai tas beigtos , jūtos ka veca mēbele kā lai beidz uztraukties par to ka sirds tomēr vainīga , liiekas ka prātā sajukšu atkal iet pie GA un teikt ka nepāriet ? trankvilizatoru dzeru tikai 5 dienas bet tapat nekas nepariet . es nesaprotu kas man par vainu