Tēma: asinsspiediens
Eh tomer izmeriju spiedienu,un nu it kaa normaals 124\90beeeet kapec taa starpiiba maza,zinu ka jabut 40,a man tik 34
Spiedienu merit man ir traki pulss uzkaapa 112 kaa panjeemu rokaas meeraamo
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » asinsspiediens
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Eh tomer izmeriju spiedienu,un nu it kaa normaals 124\90beeeet kapec taa starpiiba maza,zinu ka jabut 40,a man tik 34
Spiedienu merit man ir traki pulss uzkaapa 112 kaa panjeemu rokaas meeraamo
Nu normāls spiediens. Varēja būt mazliet zemāks apakšējais, bet gan jau no satraukuma, sirsniņa ātrāk skrēja varbūt, tapēc, ka pulss 112, tapēc arī tas apakšējais mazliet augstāks.
Iveta.
tev ideāls spiediens.Priecājies.
Asinspiediena svārstības ir normāli. Man ir bijis 140/110; citreiz 105/85 un vēl un vēl visādas versijas. Nu neker kreņķi. Vienkārši super tev viss ir. Pulss - štrunts.
Nokritīsies. Paelpo dziļi un viss.
Nu jaa,bet tad es nesaprotu,no kaa tad tie smagumi kaajaas rokas,visaa kermenii?Vakar sedeju,tad ceelos,un mani kaa magneetu pie griidas nu kaapec?
"Tads ir tavs emocionals stavoklis. Tavs kermenis runa tava vietaa" ta man teica viena arste. Vispar, smagums,nogurums, "krisanas"sajuta ir tipiskie VD simptomi, pat pie laba asinsspiediena.
Piekrītu, asinsspiedienam nav jābūt "ne normā" lai būtu smagas vai ļenganas kājas, slikta pašsajūta un ģībjamā sajūta.
Perfekts spiediens ir 120/80 (ja zemāks arī ir ļoti labi). Satraukuma brīžos esmu novērojis, ka uzskrien uz 150/90, zinu, ka citiem ir pat 160/90. Augsts asins spiediens ir tad, ja ikdienā augšējais ir ap 140+.
Tev viss ir vislabākajā kārtība
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » asinsspiediens