Re: Fluanxol
Nu zales kalieto taa kaa arsts saka, pats nevar uz savu galvu ko mainit.
Veģetatīvā distonija » Medikamenti, zāles » Fluanxol
Nu zales kalieto taa kaa arsts saka, pats nevar uz savu galvu ko mainit.
Man savukart neirologs teica ka fluanxol neesot pati labaka tablete, no ta saku pakapeniski kapt nost,un pariet uz islaicigo kursu ar lexotanilu. Lai gan fluanxol bija mazas devas jutos ta neko,sad tad jau piekapa kads simptoms,bet ipasi netrauceja ikdienai . Tagad kad esmu tikai uz lexotanila simptomus izjutu specigak. Vai nu neder tas lexotanils,vai nevajadzeja kapt vel nost no fluanxola. Tresdien iesu pie daktera stukot ko darit talak.
Man ari flaunxols daleji palidz, ir vel simptomi, jaa, bet depresivais garastavoklis vairs nav.
Cik ilgi tadu fluanxolu vispar var dzert? Un var but ta ka nemot nost pastiprinas vecas kaites?
Es dzeeru tikai pusotru menesi, domaju ka pietiks un jau 3 dienu nedzeru, un peksni tikko nesen sakas elpas trukums, atkal smagi elpot,
nezinu vai taa sakritiba ir vai nee.
Domaju ka ilgi, kaut gadu. Sakuma domaju 3 menesu kursu, tad partraucu tgd jo palika labak, bet taka elpas trukums atkal nak virsu bus jaturpina tomer.
Man šķiet, ka uz savu roku nevajag ņemt nost zāles, jo mēdz būt tā, ka pēc tam tās pašas zāles vairs nelīdz. Domāju, ka 3 mēneši būtu minimums, jo tās zāles ne tikai noņem simptomus, bet arī ārstē un diez vai to, kas ir krājies gadiem var izārstēt dažu nedēļu laikā.
Es fluanxolu lietoju pirms padsmit gadiem un šķiet kurss bija gadu, varbūt drusku mazāk.
Es jau nu domāju ka tas fluanhols ir vieglāks.Lexotanils ir tak briesmīga inde,pat dakteri saka ka ilgstoši nevar lietot.
Man savukart neirologs teica ka fluanxol neesot pati labaka tablete, no ta saku pakapeniski kapt nost,un pariet uz islaicigo kursu ar lexotanilu. Lai gan fluanxol bija mazas devas jutos ta neko,sad tad jau piekapa kads simptoms,bet ipasi netrauceja ikdienai . Tagad kad esmu tikai uz lexotanila simptomus izjutu specigak. Vai nu neder tas lexotanils,vai nevajadzeja kapt vel nost no fluanxola. Tresdien iesu pie daktera stukot ko darit talak.
ani
Fluanxols un lexotanils ir pilnīgi dažādu grupu medikamenti. Lexotanils ir trankvilizators, kas neārstē, tikai noņem simptomus. Fluanxols skaitās viegls neiroleptiķis un iedarbojas ārstnieciski, taču tam nav tik ātrs efekts kā trankvilizatoriem. Taču to darbība ir tik pat dažāda kā aspirīnam un antibiotikām.
Es jau nu domāju ka tas fluanhols ir vieglāks.Lexotanils ir tak briesmīga inde,pat dakteri saka ka ilgstoši nevar lietot.
kristaps_k3 rakstīja:Man savukart neirologs teica ka fluanxol neesot pati labaka tablete, no ta saku pakapeniski kapt nost,un pariet uz islaicigo kursu ar lexotanilu. Lai gan fluanxol bija mazas devas jutos ta neko,sad tad jau piekapa kads simptoms,bet ipasi netrauceja ikdienai . Tagad kad esmu tikai uz lexotanila simptomus izjutu specigak. Vai nu neder tas lexotanils,vai nevajadzeja kapt vel nost no fluanxola. Tresdien iesu pie daktera stukot ko darit talak.
Vēl jau ir alprazolams, tas ir vājākas iedarbības kā lexotanils, taču man simptomus nosit labāk.
Manuprāt jebkurš var dzert lexotanilu/alprazolamu, lai sajūtas nosistu, tādas zāles kā fluanxols gan visiem var nederēt un tad ārsts piemeklē citas.
ani rakstīja:Es jau nu domāju ka tas fluanhols ir vieglāks.Lexotanils ir tak briesmīga inde,pat dakteri saka ka ilgstoši nevar lietot.
kristaps_k3 rakstīja:Man savukart neirologs teica ka fluanxol neesot pati labaka tablete, no ta saku pakapeniski kapt nost,un pariet uz islaicigo kursu ar lexotanilu. Lai gan fluanxol bija mazas devas jutos ta neko,sad tad jau piekapa kads simptoms,bet ipasi netrauceja ikdienai . Tagad kad esmu tikai uz lexotanila simptomus izjutu specigak. Vai nu neder tas lexotanils,vai nevajadzeja kapt vel nost no fluanxola. Tresdien iesu pie daktera stukot ko darit talak.
Vēl jau ir alprazolams, tas ir vājākas iedarbības kā lexotanils, taču man simptomus nosit labāk.
Manuprāt jebkurš var dzert lexotanilu/alprazolamu, lai sajūtas nosistu, tādas zāles kā fluanxols gan visiem var nederēt un tad ārsts piemeklē citas.
nu nu..alprazolams ir tas pats xanax un cik zinu tas ir stiprāks par lexotanil
Man arī šķiet, ka xanax ir stiprāks par lexotanilu, tāpēc parasti, ja vispār iesaka trankvilizatorus, sāk tieši ar lexotanilu, cerībā, ka ar to pietiks un uz nopietnākām zālēm nebūs jāpāriet. Katrā gadījumā man lexotanils nelīdz, bet xanax gan. Taču tas gan tiesa, ka jebkurš var lietot xanax pie trauksmes vai PL, bet fluanxolu izraksta individuāli.
to ka lexotanil ir slikts es zinu bet ja to lieto islaicigi (dazas nedelas) tad vel nav tik traki. Man neirologs prasija vai ir palicis labak no fluanxola teicu ka pec aptuveni 4 menesu lietosanas kopsumma ir labak. Tad vins manas acis nesaskatija mirdzumu un teica ka janem nost un tas isais kurs ar lexotanilu jauztaisa.
Vairak jau intrese vai kapjot nost no fluaksola var paradities vecie simptomi?? jo man skiet ka nak atpakal veca kaite..
Es dzeru fluanxolu un seroxat, tagad jau būs pilni divi mēneši, šie divi ir antidepresanti, bet sākumā dzēru arī trankvilizatoru, lai noņemtu tās šausmas, kuras izjutu, tā paša iemesla dēļ, ka antidepresanti sāk iedarboties pēc kāda laika, bet trankvilizatori uzreiz noņem simptomus.
fluanxol nav antidepresants, bet gan neiroleptikis! Man jadzer fluanxolu + ad
Meitenes, pēc sik ilga laika jums pārgāja tas trakais miegs no fluanxola? Es dzeru jau kādu nedēļu, bet vājprātīgi miegaina esmu, kaut kā neatceros, ka tad, kad iepriekšējo reizi to lietoju tā būtu bijis. Man gan izrasktītas lielās 100mg, isāku dzert tikai 1/4, bet šodien aizmirsu un iedzēru 1/2 bet man šodien ļoti atbildīgas lietas pēcpusdienā jādara, laikam jau būšu kā zombijs - pusaizmigusi?
Pirmo menesi guleju katru dienu diendusu
)
simucis18
Paldies, iepriecināji! ![]()
Sveikini ![]()
Shodien palielinaaju devu no pustabletes lidz veselai
pec 6u dienu lietoshanas jau jutams progress ![]()
Jūties jau daudz labāk?
Nauri
miegs vairs nenāk?
Veģetatīvā distonija » Medikamenti, zāles » Fluanxol