1

Tēma: Par sportiņu.

Heyāā, gribējāās uzjautāt, kā jums ir ar sportiņu ? Kādas blakusparādības ir sportojot vai darot ko fizisku? Cik ilgi neesat varbūt nodarbojušies ar sportu vai fiziskām aktivitātēm? Mani tas ļoti interesē, un lūdzu esiet atsaucīgi.. smile Ar cieņu un iepriekš jau paldies smile)

2

Re: Par sportiņu.

Labrīt.
Vispirms jautājums RGL- kas Jums neļauj gulēt,ka tik agri jau rakstiet? smile Nu ne jau tik agri sportojiet?:) smile smile
Kādreiz diezgan regulāri kaut ko darīju šajā jomā. Bet tas tiešām bija sen. Tagad ir tā,ka uzkāpjot uz piem.. kardiotrenažieri, man pulss ojojojo,kā uzlec. Saprotu, ka sirds ir atradusi,jātrenē, Vismaz staigājot, bet man ir viens bet. Man pēc staigāšanām utt. reibst galva, tas ir, kad esmu mājās, man liekas ka viss šūpojas. Man teica, ka tas varot būt no vidusauss kāda iekaisuma, tāpēc pieteicos pie LOR.Tad redzēs,kas tur būs.

3

Kad sanāk laiks skrienu un nūjoju,vasarā daudz braucu ar riteni,uz trenažieriem patreiz neeju.Tad esmu sapratusi,kad ārā ar sportošanu iet vieglāk nekā telpā.Svaigais gaiss Mums nāk par labu.

4

Es arī agrāk biju diezgan aktīva, tagad jau labu laiku vairs ne. Pavasarī atsāku skriet, bet nu īss bija mans prieks, jo laiks pārsvarā drausmīgs. Mājās cenšos vismaz 2x nedēļā uzkāpt uz trenožiera, braucu peldēt uz baseinu, eju uz sporta laukumu, paskrienu un uzkāpju uz brīvdabas trenožieriem, nūjoju, vasarā braucu ar riteni, domāju atsākt iet uz jogu, taču šobrīd man iet fizioterapija - slinga terapija un zemūdens masāža, liekas, ka pieliekot vēl jogu, būs par daudz..... Sajūtas - nu pārsvarā jau tomēr man tas sports nesagādā baigo prieku, jo jūtos notizlējusi, sirds ātri piekūst, galva reibst. Ja ir galīgi sliktās dienas tad saņemties sākt vingrot, bieži vien nevaru. Bet nu jāsaņemas tomēr. Mums tas ir ļoti vajadzīgs - gan treniņš sirdij, gan hormoni kas izdalās fiziskas slodzes laikā, gan apziņa, ka varam un daram, gan pašapziņa. Man šķiet vajag VD domubiedru grupas dibināt, kur viens otru atbalsta visādos veidos. Saprotu, ka Grobiņā jau laikam viena tāda ir.

5

Eh. Man ir ta cabigi ar sportinu. Nezinu kapec nevaru neko padarit, tadas ka bailes ieksa. Stulbi bet reali.