Tēma: Dzemdibas.
Sveikas, velejos pajautat, ka ir ar dzemdibam, vai nevar rasties kadas komplikacijas un vai dzemdibas varetu ietekmet visu sito vel vaira?!k.
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Dzemdibas.
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Sveikas, velejos pajautat, ka ir ar dzemdibam, vai nevar rasties kadas komplikacijas un vai dzemdibas varetu ietekmet visu sito vel vaira?!k.
Isti neizspratu tavu jautajumu?! Tu doma vai VD var rasties dzemdibas? Vai dzemdibu laika kadas komplikacijas? Vai pec dzemdibam?
Bet taa vsp nee VD nevar nekadigi ietekmet
Ja, Tu mani pareizi saprati. Un ka ir ar sirdsdarbiju dzemdibu laika?
Es dzemdeju pirms 3 menesiem. Noteikti ka VD nerodas dzemdibu laika - pareizak par to nemaz nav laika domat Tu doma tikai pa to lai atrak tas sapes parietu un tavs mazais butu klat. Pati ari no ta baidijos, meitenes mani te mierinaja, un tik tiesam VD dzemdibu laika nav. Tiesa man bija PL pec dzemdibam, uzreiz nakamaja diena...no kaa nezinu, laikam no lielajiem pardzivojumiem, jo pavadiju tur nedelu dzemdibu nama, bija sarezgijumi. Bet citas jutas forsi un labi, un VD vsp atkapjas uz kadiem menesiem
Tiesam VD dzemdibu diena nav, nu protams ka asinspiediens celas, man bija pacelies, bet pa pulsu nezinu, jebkura gadijuma arsti mera tev asinspiedienu regulari un skatas, ja nav kkas labi, tad jau palidzes, iesprices kko...par to ari nav jabaidas...man ari likas ka bus cauri, ka sirds apstasies no slodzes utt Taja bridi spej domat tikai un vienigi par bernu un tas sapes ir tik traucejosas, ka tev ari bus vng uz tavu sirdsdarbibu.
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Dzemdibas.