Re: AD
nu es esmu kruts, jā. bet nejau tāpēc ka esmu vesels
nu es esmu kruts, jā. bet nejau tāpēc ka esmu vesels
Bet ja pats esi ar so slimojis, un izgajis cauri ellei, tad kapec tgd kritize citus, un priecajies par musu nelaimem?
kapēc tu esi tik pesimistiska, es nepriecājos par jūsu nelaimēm.... ai, lab, nav ko ar tevi runāt, viss jau ir skaidrs
Tapec ka man ir depresija un cik zinam pie depresijas nekads smaids uz lupam cilvekiem nav! Man gruti elpot, par ko man priecaties?
Labak pastasti kaa ta tu gudrit izveselojies/
a nezinu. vienu dienu izdomāju ka gribu būt vesels - un paliku vesels
forsi, prieks par tevi.
nu ja nopietni tad tieši darbs mani pa lielam izvilka no depresijas un vd... nu vismaz tas ka nodarbināju sevi lai nav laika domāt par miršanu
Vot man cita problema, man berns mazs majas, stradat iet nevaru, tikai ar ratiem ara, a talak vairs nekur netieku. Bet visus sos berna 3 menesus jutos laimiga un labi, a te peksni elpa trukst un iestajas depresija, rauduligums, tada divaina sajuta, tada kada nav bijusi, briziem uz visiem apkart ir vng.
nu man tas tā dabīgi, ka uz visiem apkārt ir vng - jo vnk tā ir vieglāk dzīvot kas mani neskar - tas mani neinteresē ))
hmm, nu nevari izrauties bik no tā - ņem vīru un bērnu pie sāniem, sēdieties auto un laižiet pofig kur nu kkāda vieta tak tuvumā ir kura izraisa pozitīvas emocijas/atmiņas... kkā izklausas ka esi iedzīvojusies vienā ritmā un iekšēji tevi tas grauztu...
Sestdienas/svetdienas kad brivs vinam, tad varam kkur aizbraukt, bet kur tada laika braukt? Auksti staigaties araa...vrb tiesam rutinaa esmu iegajusi, un loti ceru ka taa nav depresija, baidos no tadas. bet kkaa tos elpas trukumus jadabun projam, tapec nolemu lietot AD.
Mājās sēdēšana ir vislielākā elle. Pats jau trešo dienu pa gultu vārtos un jūtu kā tas izsūc spēku. Jūtos kā pēc seksa ar vilcienu. Laiks celties, velties un iet uz mežu skaitīt lapsas.
vo... kaugers kko saprot
Ped 3 menesus sezu, viss bija ok, pat pieradu, jo majas tak ir mazins brinumins ) Bet te redz kkas ir uznacis...nezinu kas, negribu piedevet sev depresiju vai VD, jo nezinu atskiribas!
simucis18
Piedod, bet man gan kaut kā šķiet, ka Tev visu laiku ir slikti, tikai ātri tas aizmirstas (kas ir labi), ja pareizi atceros, uzreiz pēc mazā piedzimšanas mocījies ar augstu asinsspiedienu, tad bija depresija, tad vēl kaut kas, jo Tu taču šeit regulāri ierakstījies par savām sliktajām sajūtām, vienkārši Tev katru reizi liekas, ka tas, kas ar Tevi notiek tieši šobrīd ir vistrakākais, kas protams nav nekas pārsteidzošs, jo praktiski visi distoniķi gan ir hipohondriķi, gan saasināti visu uztver. Es tikai nesaprotu kapēc atmeti fluanxolu? Vai tad Tev ikdienā nebija kaut kas jālieto? Un par AD varu padalīties savā pieredzē, es savā 2arpus gadus garajā VDistonijas epopejā esmu izmēģinājusi 6 vai 7 AD un nevieni man nederēja, tā, ka nesaceries uzreiz, ka pirmie AD ko Tev izrakstīs Tev derēs un noņems visus simptomus. Sākumā, kamēr piemeklēsi AD (ja būs pacietība, jo man piemēram vairs nebija spēka eksperimentēt ar sevi) iespējams pamocīsies vēl vairāk, kā šobrīd. Bet nu, jebkurā gadījumā, es Tev vēlu izturību un pievērsies vairāk pozitīvām lietām, nodarbini sevi kaut kā, uzadi mazulītei cepurīti, uzšuj kaut ko, raksti bērniņa attīstības dienasgrāmatu vai kaut ko, kas Tev sagādā prieku un ļauj novērst domas no sliktās pašsajūtas. Man arī ilgstoši bija elpas trūkumi, pat vairākus mēnešus, ja atmiņa mani neviļ, bet nu tie parādās retu reizi un par tiem gandrīz esmu aizmirsusi, lai gan ne tuvu neesmu izveseļojusies no VD.
Kitija
Pēc kā var spriest,ka AD nav īstie?Es šajā ziņā neko īpašu nesaprotu.Dažus gadus atpakaļ man vienus izrakstīja,no tiem man bija nenormāli slikti.Tāpēc ilgu laiku nelietoju neko,bet mocījos katru dienu.Bet nu esmu saņēmusies un lietoju mēnesi,bet tā īsti nevaru saprast der vai ne..
Beta
Nu manā gadījumā no 4 vai 5 bija šausmīgas blaknes, nu tādas, kā nepārejoša PL vairāku dienu garumā, bet no 2iem, ko palietoju ilgstošāk nebija vēlamā efekta. Protams, ar katru reizi jau ir cerība, ka dr būs vieglāk piemeklēt īstos, vismaz ar izslēgšanas metodi, bet nu man kaut kā vairs negribējās eksperimentēt un laikam arī šobrīd nav TIK traki lai tos lietotu. Nu protams, ja zinātu, ka ar nākamajiem 100% jutīšos ideāli tad jau piekristu...
Ko Tu lietoji un kā izpaudās Tavi sliktumi? Ko lieto šobrīd un cik ilgi?
Pirmās ko lietoju bija Xeroxat,notām blaknes bija neciešamas,miegainība-to vēl varēja paciest,kautkādi sliktumi,tad miegā bija sajūta,ka elektrība iet cauri organismam.Un tagad lietoju Elicea nu jau kāds mēnesis būs.Kad sāku tagad lietot,likās,ka būs ok,bet kautkā tas saspringums atgriežas,un,protams arī tāds kā sliktums.
Jaa, Kitija pirms 3 menesiem bija slikti ar asinspiedienu, tapec ari rakstiju ka 3 menesus jutos labi, bija elpas trukumi ik pa laikam, maximums 1,2 dienas, nebija laika pa tiem domat maza naktis neguleja, tad pa dienu guleju ka nosista, un neuztveru tik asi tos elpas trukumus, bija vng...mamma vnm jautaja nu palika labak ar elpu - es tik teicu, ai man vng pa to nedomaju!
Bet tagad ir traki, trukst ta elpa, nedomaju pa to, raudu, auksti, gulu gulta tik, maz edu...es jutos iztuksota, sadas sajutas man tiesi nav bijusas sen. Jo sos 3 menesus smaidiju ar visiem elpas trukumie.
Parstaju dzert del nakts murgiem.
Liekas ka saja saita labak neko nerakstit, jo visi bruk virsu!
simucis18
Ja Tu par mani, tad es nebūt nebrūku virsū, man vienkārši liekas, mums bieži vien jāpaskatās tepat netālā pagātnē, jo man arī bieži tā ir, ka liekas, vot pagājušajā vasarā, tad gan jutos labāk, kā šajā, bet kad tā kārtīgāk attinu atpakaļ filmu tad saprotu, ka nekā, toreiz man šķita ka ir sūdīgi, tikai katru brīdi tas sūdīgi ir savādāk. A visādus gudrīšus, kas tipa izveseļojušies nav ko galvā ņemt, jo, ja jau tāds galīgi vesels, tad ko šeit dara? Vienkārši apskatās, ka citiem vēl sūdīgi? Nu kaut kā ne visai ticās. Vai arī džekam nu galīgi nav ko darīt.
Beta
Vieni no manis lietotajiem bija arī Elicea, bet man nederēja, bija baigā trauksme, panikas lēkmes. Bet katram jau savs der. Es gan saprotu, ka 3 mēneši ir tas termiņš pēc kura tad var izvērtēt - palīdz vai nē, ja kaut puse no simptomiem izzudusi tad laikam ir jēga turpināt..... Bet nu, katrs jau mēs savādāks, katram tomēr jāskatās individuāli, varbūt ir viens simptoms kas atsver 10 citus, es piemēram savu nerealitāti pret daudz ko iemainītu, bet, ja ļooooti daudz kas ir izzudis tad nerealitāte, izskatās, netaisās atkāpties nemaz.
Nu es domaju to tada zinja, ka bija sie elpas trukumi, bet ne ar trauksim kopa, bija pofig..taa es dzivoju...bet loti reti bija...a tgd uznaca sliktak, un patiesam ir loti slikti, neviens mani nesaprot mana maja un skatos ka ari seit