1

Tēma: Apetīte un ēšanas traucējumi:

Pastāstīšu par savu pēdējo nedēļu ilgo PL. Jau 7 dienas nespēju neko apēst. Visi mīļākie ēdieni, gardākās maltītes vairs nešķiet gardas, nevilina. Septiņas dienas neesmu jutusi izsalkumu un ēdiens neizraisa nekādu apetīti. Turklāt, katrs ēšanas mēģinājums noslēdzas ar caureju. Nedēļas laikā vairāki kg jau pazaudēti.

Līdz šim biju meitene ar labu apetīti precīzi 5 reizes dienā ar veselīgu uzturu.
Pasmieties var par to, ka šajos Ziemassvētkos vismaz nepārēdos smile

2

Re: Apetīte un ēšanas traucējumi:

puupols.wafele rakstīja:

Pastāstīšu par savu pēdējo nedēļu ilgo PL. Jau 7 dienas nespēju neko apēst. Visi mīļākie ēdieni, gardākās maltītes vairs nešķiet gardas, nevilina. Septiņas dienas neesmu jutusi izsalkumu un ēdiens neizraisa nekādu apetīti. Turklāt, katrs ēšanas mēģinājums noslēdzas ar caureju. Nedēļas laikā vairāki kg jau pazaudēti.

Līdz šim biju meitene ar labu apetīti precīzi 5 reizes dienā ar veselīgu uzturu.
Pasmieties var par to, ka šajos Ziemassvētkos vismaz nepārēdos smile

Man arī bija līdzīgi, kad dzīvoju ilgstošā panikā... Sāku dzert AD parādījās apetīte smile

3

Liekaiss svars arī piemeklēja? Man tagad jāsāk ad kurss, bet baidos sabojāt savu slaidumu. Esmu dzirdējusi, ka no ad visi kļūstot resni... :-(

4

lietoju ad jau vairāk kā mēnesi, cik slaida biju, tik paliku. Es tieši priecātos par kādu kg klāt. nekļūst resni no ad, es nekļuvu resna arī no hormonālajām, tāpēc katram jau laikam savādāk izpaužas, kamēr nepamēģināsi, nezināsi, bet ja ārsts saka, ka ad jālieto, tad lieto..depresiju ilgstošu būs grūtāk izārstēt, kā lieko svaru nomest, ja tāds radīsies

5

puupols.wafele rakstīja:

Liekaiss svars arī piemeklēja? Man tagad jāsāk ad kurss, bet baidos sabojāt savu slaidumu. Esmu dzirdējusi, ka no ad visi kļūstot resni... :-(

Man ir +11kg,bet nebaidies katram ir savadak citi pat nnotievee smile)