Tēma: Sprands&Galva
Sveiki.. Jau kuro dienu mokos ar sapem spranda, bet tadas velkosas, un galva arii dulla, nezinu ko iesakt. Vienu nakti kartigi neizgulejos un visi svetki garam.. ka jums ar toi ????
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Sprands&Galva
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Sveiki.. Jau kuro dienu mokos ar sapem spranda, bet tadas velkosas, un galva arii dulla, nezinu ko iesakt. Vienu nakti kartigi neizgulejos un visi svetki garam.. ka jums ar toi ????
Man ir sprandai divaina sajuta kad ej gulet, nolieku galvu uz spilvena un sak vilkt sprandu, tad saku grozities, kartot spilvenu zemak, augstak - tada divaina sajuta taka prasitos galvu zemak, taka pa augstu galva atrastos uz spilvena, nav ne jausmas kas tas ir
Eh man ar ar sprandu problemas,taa kaa velk..
Meitenes, youtubē ir daudz visādi vingrojumu paraugi tieši sprandas atslābināšanai. Es tos pildu regulāri un spranda ir mazliet mazāk savilkta. Mana fizioterapeite teica, ka manā vecumā tik ļoti savilktu muguru vēl nekad nav redzējusi, bet kakla izvingrināšana patiešām palīdz un es piemēram esmu iemanījusies vingrināt sprandu ik reizi kad skatos kaut ko TV vai braucu mašīnā (nu protams ne jau pie stūres), jo savādāk, ja neizveido sev tādu rutīnu, tā vingrināšanās aizmirstās.
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Sprands&Galva