Re: izmisums
Jā,man arī,pamodos pa nakti,un tā rikšoja.Mēģināju nomierināties,tad kautcik pārgāja.Bet pa dienu vienalga ik pa laikam skrēja,un tādas kā sirdsklauves.brr
Vakarā dabuju dzert balderjānus,tad kautcik pārgāja.
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » izmisums
Lapas Atpakaļ 1 … 4 5 6 7 8 … 13 Tālāk
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Jā,man arī,pamodos pa nakti,un tā rikšoja.Mēģināju nomierināties,tad kautcik pārgāja.Bet pa dienu vienalga ik pa laikam skrēja,un tādas kā sirdsklauves.brr
Vakarā dabuju dzert balderjānus,tad kautcik pārgāja.
nezinu,cik tas līdz,cik-nē.Bet es cenšos saviem pekstiņiem nepiekāpties,lai smadzenēs neiegultos nevēlama taciņa.
Man gan šķiet, ka nevajag pie VD sev neko liegt. Kompleksos var iedzīvoties.
Sveiki..oj man arii ta skrien,ta vienkaarsi stipro taa sit,ka pat galvaa ausiis nezinu nu dzird juutu..un tie parsitieni ar taadiem iekseejiem siltumiem aaaaa...tas ir briesmiigi nosveeros vakar un vel kg nost sausmas eest gribu,bet kaa paedu taa vai nu panika ar parsitieniem klat,vai elpas trukums..nu nezinu ko ,lai daru bail loti..jums pie atraakas iesanas viss ir labi?un kaa ar kaapneem?
Man pat pie ilgākas runāšanas uznāk elpas trūkums, jā, jo atrāk eju, jo sirsnina klapē, man arī ļoti nepatīk, ka tahikardija ir, visu laiku to tik vien domāju, cik pulss?vai sirsniņa ok? kāpec nekrītas pulss? ja nu kas cits?drausmīgi ir, un tā spiešana starp krūtīm ar nav izturama
Ja muskuļi savilkti, tos var atslābināt. Noteikti internetā var atrast vingrojumus. Kamēr muskuļi saspringti, tikmēr ir diezgan grūti tikt vaļā no VD. Un vienkārši vajag beigt skaitīt savu pulsu. Kopš pārstāju to darīt, kopš izpratu VD, mani, piemēram, it nemaz neuztrauc sirds pārsitieni, paātrināta sirdsdarbība un tml.
Man arii ja raiti taa runaaju bez apstaajas tad pilnigi aizelsusies drausmiigi nu..taa gribaas normaali iet skriet dariit..Dace,a no kaa tas ir nu kaa tev tas saakaas kaapec?tev ir parsitieni kados briizhos vairaak vinji ir?nu ejot seezhot?pec esanas jums normali viss?kad parsitieni nav drausmigas bailes?un ka velk uz leju un kajas mikstas?
iveta: kā jau iepriekš rakstīju, tad lasot tavu rakstīto, man liekas, ka es būtu to rakstijusi
ir tie pārsitieni, un pulss, ir,ir
ja es paris nedēļas atpakaļ lepojos,ka nav vairs pārsitienu, tad nu lieku galvu kā strauss smiltīs.
man viss sākās pirms 3 gadiem (tad bija pirmā drausmīgā lēkme, sedēju darba, vadīju līgumus datorā, un jutu, ka nevaru sakoncentrēties, tad sāka loti svist plaukstas un parādījās auksti sviedri uz muguras, pirmo reizi sajutu,kā sirds pulsē, skrēja kā traka, tad man vienigā vēlme bija atgulties, tā arī izdarīju un palūdzum,lai izsauc ātros, man jau liekas,ka nepilnā pusstundā atcerējos visu savu dzīvi, un pie sevis domāju, vai tās ir nāves izjūtas, jo biju drausmīgi nobijusies,un mirt nekādi negribēju,mājas mazs bērniņs, asaras lija ka pupas, un vēl vairāk tās bira stradiņos, kad domāju,ka mkirstu a neviens kadas 2 stundas neatnāca pie manis), bet cik paanalizeju situaciju,tad domaju, ka tas viss tiešām velkas jau no kādiem gadiem 14, draugu man nav, jo skolas laikā,draudzene samainīja musus draudzību pret puisi,un nemāku vairs nevienam uzticēties, esmu vienpate, katra diena tik es, mazais un vīrs.laikam pa garu ieskrejos:
divus gadus kizteikti mocījos ar paātrinžātu pulsu līdz 154 bija maks.a ta vidēji katru dienu turējās +/-100. aizgaju pie vairākiem kardiologiem,jo likas,ka tas pie kura biju neko nesaprot utt.,to tik vien dariju,ka katru mīļu bridi skaitīju pulsu,tad pārdzīvoju,ka tas tik liels, korvalols, betaloc zok, valentis.
Arī es nesaprotu,kapēc pēc pamošanās un ēšanas pulss ir paātrints?!pat nezinu,ko teikt, bet tieparsitieni man ir pat atrodoties miera stāvoklī,skatos tv unjutu,ka izskrien strāva caur, sabīstos un pulss aug.ivetiņ, es saprotu,kā jūties,bet nav man burvju vārdu via brimulidzekļu, kā tev , sev un visiem citiem palīdzēt. A ko pati dari,kad uznak šie sliktumi?
Es tajos briizhos juutos briesmigi un nezinu ko kjert un ko darit..bail kaut kur talak iet..vienai tad vispar sausmas..iedzeru vilkabeles ekstraktu..agrak dzeru valokordinu ,bet izlasiju,ka slikts kaitigs..nu un 25mg betaloca no rita..eest normali nevaru ,lai gan gribaas..uzreiz sliktumi klat un spiezh..drausmas..zini es arii kaut kur esmu lidziga tev man ari nav draudzenju un nebija nu tik viena taa..bet taa tikai draugs un maasa,un protams mamma teetis..bet draudzenju nav..skolaa biju loti kautriga un taa..
Aarprata nakts un diena ar nav laba sodien..likos gulet vakar un taads elpas trukums visu nakti neguleeju del vinja un no rita saucu aatros..nu pilnigi smoki nost..iztaisija ekg teica nekas norma pulss bija 85 iedeva korvalolu un balerianus un taa nu es seezu un labak nepalika..man drausmigi bail nezinu ko darit..a ja nu ta ir sirsninja..papetiju atstato ekg lapu nu tur novirzes drusku ir aaarpraaaac nu ko man darit...centos pagulet tagad,jutu sirsi gan rokaa gan kajaa gan kaklaa..nu nevaru..kas notiek...
iveta:kad taisīji EHO? ātrie bija sakarīgi? par ko satraucies pēdejā laikā?es arī trīs reizes saucu ātros, divs bija ok, bet viena nu ne ,paldies, kā cīņas suņi izturējās, pēc viņu aizbraukšanas man palika sliktāk, bet neuzdrošinājos vēlreiz zvanīt
Sveiki mīlīši....
klau, varbūt laiks mūs ar kautkā ietekmē, jo es esmu daudz maz vienmēr labi gulējusi, bet pēdējo nedēļu kā zombijs ik pa divām stundām augšā....murgoju, nevaru izgulēties....pašsajūta ar nelāga, tāda sajūta ka nelaba dūša...slikts garstāvoklis.....sen tā nav bijis....
Bet runājot par sirsniņu, tad tā arī ir mana lielākā sāpe....tas mani jau nomoka teju 10 gadus.....sākās viss ar bērna piedzimšanu.....ilgi dzēru Concor 2,5 mg lai būtu vieglāk manai mūžīgi skrejošai sirsniņai, tad sadomāju ka bebuku gribu...tad ārsts man izrakstīja kautkādu Atenelol 50 mg ko vēl varot dzert gaidot mazo, jo Concor nevarot, laigan noteikt arī Atenololl nebūtu ieteicams, bet ar visu šo farsu nevaru jau tam bebukam saņemties...kā lai ar tādu sportisku sirdi pie bērna tiek???:-))))Murgs, visas iespējas lai būtu vēlviens mazulis, bet es kā savītis auglis...raudāt vien gribas......saka lai labāk nekādas zāles nedzer, bet es nodomāju labāk no rīta vienu pustabletīti iedzert nekā katru dienu dzīvot kā ellē....lai nu cik man atlicis, bet tad jau labāk daudz maz cilvēcīgi padzīvot, cik nu tas varbūt mūsu gadījumā cilvēcīgi......takā Iveta es Tevi ļoti labi saprotu...
iveta nu nelasi tos slēdzienus, parastam cilvēkam tas liekas kaut kas šausmīgs, novirze var būt arī normas robežās.Ja tiešām vēl bail, tad uzraksti savu jautājumu ar slēdziena rezultātiem šajā saitā( ja vēl tur neesi rakstījusi) - medicine.lv, parasti tur dienas laikā atbild dažādi dakteri. Pati netulko tos murgus, tikai uzvelcies.
Es taisiju eho kaut kad rudenii apmeram..viss bija norma tfu tfu tfu..sakariigi bija..jauna meitene un virietis ap 40,un vinjs saka ka vinjam laiku atpakalj ar taa bija un vinjs izgajis adatu kursu tagad ok..vinjam bija del kakla skriemeliem ...
Domaa atkal jaaiziet uz eho?aarprac juku praataa...
nevaig vairāk nekādu eho....zinu pēc sevis, jo vairāk par visu šo domāju jo trakāk man paliek....neko jaunu Tev tur neparādīs.....
Ak sausmas nu ko dariit...kaa paedy taa paatrinaas sirsninja nu kapeec..es tik loti gribu eest..bet speciali needu delj sitaa..un kas taas par atraugaam spiezh veel..aaaaa...
iveta es palasiiju par to eshanu un sirds sishanos, meegini est mazaam porcijaam vairaakas reizes diena.
es savukart šodien palasīju mājaslapu www.mslapa.lv ,man dikti nepatik,kas tur rakstīts, it ipaši,ka lielākai dalai ir nogurums un nespēks,man ar tāds,nu gan diezgan slikti paliek,bet ceru uz to labako
Dacīt nevajadzēja to lapas adresi te likt,es gan nelasīšu bet daudzi apskatīsies un sāks stresot un panika būs klāt.Silti iesaku nelasīt,nu nav te nevienam MS, nevar tā būt. Nelasiet netā tās diagnozes,jo ir jau uzstādīta un tā ir VD, nervi izsisti no sliedēm un tie izstrādā visādus nepatīkamus jokus mūsu ķermenī,bet galvenais,ka tie neko ļaunu nenodara orgāniem.Tikai jumtiņš sāk braukt mums no bailēm,tas gan.:))
Bože moj! Nav ko tādās lapās līst!
Lapas Atpakaļ 1 … 4 5 6 7 8 … 13 Tālāk
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » izmisums