iveta: izskatās, kad esi pārrakstījusi manu holtera slēdzienu 
identisks gandrīz: Sīnusa tahikardija ar (visaugstāk bija 154x minūtē), supraventrikulāras ekstrasistoles,un vel kaut kāds jocīgs vārds bija, nepateikšu, jo papīrs nav uz vietas.
Neticēju kardioligam pie kura biju, tad aizgāju pie I. Vēzes no VC 4, ari lagā nenticēju, ka tas esot no VD no nerviem un pataloģiski ar sirsniņu viss esot ok, nu nenoticēju, aizgāju pie S. Saknes uz Stradiņiem, pateica to pašu, man jau sāka likties, ka viņi negrib iedziļināties rezultātā un visi kā viens sazvērējušies pret mani ar kaut kādu VD, nākamais solis bija, kad nomainiju ĢĀ, jo likās, ka viņa ar negrib iedziļināties manā ''Nopietnajā''veselības problēmā, tad jaunais ĢĀ arī apstiprināja VD, pec n-tiem organisma izmeklējumiem (EEG, EHO 2x, holteris, asinsanalīzes visādas pat teicu lai parbauda hepatītus utt., Vēdera dobuma sonogrāfija 2x pusgada laikā,plaušu rentgens,doplerogrāfija 2x gada laikā, vairogdziedzera usg 2 reizes gada laikā, tad man likās, ka problēma noteikti ir kuņģi un pati uzprasīju nosūtījumu uz kobru, tā arī izdarīju, datortomogrāfija galvai, neskaitāmais reizees lor, jo ļoti bieži ''smaku'', paldies dievam viss ok., nu jau pusgads pagajis un sāku domāt ka varbūt vajag atkārtot , (sirsniņai eho taisīju gan vēl 10/2012). Zinu, cik traki,ka liekas, ka ārsti tevi nesaprot utt., Dzēru visādas zāles, adaptol, zoloft,xanax, mildronats, betaloc zoc, efekta nekāda īpaša, ja tagad sāk skriet sirsniņa tad cenšos iedzert labos Valentis pilienus.
iveta:cik ilgi jums ir VD?