1

Tēma: noofen (phenibut)

Aizgaju tomer vakar pie neirologes. Jo trauksme jau mok katru dienu un paliek specigaka. No ta reiboni, nestabilitate, utt, ko jau rakstiju citas temas, ciest nevar. Arste izrakstija palietot Noofenu 3 nedelas pa pustabletei 2 reizes diena. Paskaidroja, ka gan pie trauksmes palidzes gan baro smadzenes ( pret reiboniem labi).
Sodien jau 1 pustableti izderu, un tiesam kaut ka ta trauksme samazinajas. Bet nu vel redzesim.
Biski uztraucos par pierasanu. Kaut gan daktere teica, ja 3 nedelas un tad partraukums, tad nav jabut.
Vai kadam bija pieredze ar sim zalem?

2

Re: noofen (phenibut)

Es esmu dzērusi vairākus kursus, pie šīm zālēm tiešām pieradums neizveidojas, nu vismaz man nē, lai gan man kurss bija 2 mēneši. Šīs zāles daudzi dr dēvē par kosmonautu vitamīniem, jo tie darbojas kā vitamīni smadzenēm un nervu šūnām, labi palīdz pret reiboņiem, nomierina un vispār efekts labs, turklāt tas nav ne trankvilizators, ne AD. Vēl salīdzinoši nesen to tirgoja bež receptes. Es domāju, lieto droši, 3 nedēļu laikā nekāds pieradums nebūs.

3

Paldies ! Tu mani nomierinaji. Kadas devas tu to dzeri? Izlasiju, ka var dzert pa 1 tabl pat 3 reizes diena, bet arste man izrakstija tikai pa pustabletei 2 reizes diena. Varbut neuzskatija , ka man ir tik traki?:) bet vispar, pat no tas pustabletes man paliek biski labak- atbrivojas sirds un galva paliek gaisaka.

4

es ar dzēru, man patika..tāds miers un dzīvoju kā cilvēks smile
dzēru pa 1 tabl 2 reizes dienā (pirmo nedēļu), tad pa 1 tabl 1 reizi nedēļā otru nedēļu un kad beidzās iepakojums vairs nedzēru smile pēc tam atkārtoti dzēru tāpat tik pēc kāda gada...nu jau kādus gadus 3 stabili neprasās zāles lietot

5 Izmainīja Susanna (2013-12-15 15:13:42)

Es esmu dzērusi. Man palīdzēja uz dzeršanas brīdi, pārtraucot gan visi sliktumi atgriezās. Nekādu blakusparādību nebija. Kā man teica ārsts (man izrakstīja vispār endokrinoloģe), šīs zāles ir kosmonautu zāles - auto vadīt noteikti var, pieradumu neizraisa utt. Attiecīgi arī pamanīju, ka cena ir daudz lielāka kā citām tāda veida zālēm.

Un dzēru pa vienai tabletei dienā, ja nemaldos.

6

Es sākumā dzēru 1tbl. 2x dienā, vēlāk 1/2tbl. x2 dienā.

7

Paldies. Man kadas 3 dienas sis zales tiesam palidzeja, bet tagad, kad nak liela trauksme, tad nekadu efektu vairs nejutu. Palidz tikai, kad ta trauksme nav tik izteikta.

Kitija,
Ka Tu doma, vai es varu paraleli ar noofenu sakt dzert asinzales tabletes? (Esmu jau nopirkusi).

8

es dzeru mēnesi jau stimuloton....esmu sajūsmā smile Man patiešām palīdz

9

lemkijr
Domāju mierīgi vari dzert asinszali, jo tās taču ir dabīgas, turklāt iedarbība katram sava.

10

Noofenu esmu lietojusi diezgan ilgu laiku, sākumā palīdzēja, bet pēc kādām 2 nedēļām vairāk nebija nekāda efekta, pārtraucu. Iedzeru tagad tad kad uznāk kāda lielāka trauksme un tad jūtu šo zāļu iedarbūbu, Blakusparādību arī nekādu nebija. Kad lietoju , tad lietoju kopā ar mildronātu no rītiem tas dod enerģiju un ir vēlme līst ārā no gultas smile