1

Tēma: Sajūta, ka būtu 10 apļus stadionā noskrējis.

Man smagums uz sirds, krūšu kreisajā pusē jau ir pierasts, bet, pēc nelielas pārslodzes ārā fiziski darbojoties, sākās arī labajā pusē. Jāpiebilst arī, ka tajā dienā īpaši dziļi paelpot nevarēju kā jau reizēm tas ir distoniķiem. big_smile Pēc dažām dienām noskrēju pa trepēm lejā, augšā un abās pusēs uz krūtīm un arī pa vidu tāda sajūta, kā noskrējies būtu, vājums, tā kā spiež, tāda kā pilnuma sajūta, ka plaušas pilnas būtu ar kaut ko. Ārā bija arī baigi vējains un auksts gaiss. Kādam nav bijis līdzīgi? Pagāja laiciņš un pārgāja, bet šitā nebija bijis. Ģimenes ārste teica, ka ar plaušām viss kārtībā pirms kāda mēneša, kad biju. Vēl sāka durstīt krūtīs pie dziļām ieelpām kopā pie šitā, bet tas jau itkā normāli. big_smile
Pirms nepārstārdājos, varēju reizēm pat elpot tik dziļi un forši kā mazs puika. A vot tagad šitā. sad
Kādam nav bijis līdzīgi, īpaši par to sajūtu uz krūtīm abās pusēs un pa vidu?

2

Re: Sajūta, ka būtu 10 apļus stadionā noskrējis.

Man tieši pēdējās 3 dienas ir tāda pat sajūta. Arī naktī pamostos un liekas, ka ir smagums sirds un plaušu rajonā, asas sāpes pie dziļākas ieelpas u.tml. Šāda izpausme ļoti ilgi nebija bijusi.

3

Man arī ļoti sen bija grūta elpošana, un nevarēju pietiekami dziļi ieelpot, varētu teikt, ka ar to sākās pirmās VD izpausmes vispār, klassika. big_smile Arī ilgu laiku bija OK. Uz sirds itkā.. nu ok, tas ir skaidrs, durstīšana krūtīs arī, bet uz plaušām tā sajūta ir apmēram tik pat nepatīkama kā uz sirds, tikai savādāka pati sajūta. Liek domāt ka tiešām ar plaušām nav labi.
Man no rīta ir forši, tikko attaisu acis tā lēnām parādās tā sajūta, stiprāka viņa paliek, ka sāc aktīvāk elpot.

4

man riebjas taa elposana :@ man sakas vd ar elposanu un neliek mieru ik pa laikam, citi simptomi nav tik daudz un traki, a elpas trukums nobeidz mani! Loti nepatikama sajuta un bailiga...depresiaj dzen, kad elpas nav,

5

Man arī sāpes un smagums krūtīs, sirds apvidū ir pierasta lieta. VD man galvenokārt saistās ar šīm sāpēm. Bieži vien sāpes kreisajā pusē ir gluži vai neizturamas + vēl sirds auļo kā traka, reibst galva un liekas, ka tūliņ būs sirdslēkme, bet tā protams nenotiek. Un sāpes krūtīs ir ilgstošas, bet var arī nemanot pāriet uz kādu laiciņu. Dažkārt man šādi simptomi uznāk pēc fiziskas slodzes vai, piemēram, pēc pirts vai vasaras karstākajās dienās vai gluži ne no kā.

6

Okey tas smagums, smaga elpa. Bet tā sajūta, kad liekas ka uz plaušām ir tas vājums gan man nepatīk. Īpaši ārā pastaigājot aukstumā tas ir, ienākot istabā arī kādu laiku ir. Siltā laikā izstaigājos, viss okey, galva pat nesāpēja.