1

Tēma: pulss mainaas

sveiki
vai nevienam nav taa,ka ik pa bridim mainaas pulss,leenaak,tad atraak,un taa vairakas reizes dienaa...esmu atkal uztraukusies kapec taa..
un briizhiem taads smagums kruutiis,gribas ieelpot dzilji,dazreiz,kad ieelpoju,tad parsitiens izlien..
soriit pamodos agri,un ik pa bridim kruutiis taas nemiers,saskrienas sirds,tad nomierinaas...no rita pie kustibaam gultaa griezhoties sirds paatrinaas...:(

2

Re: pulss mainaas

Nezinu man visu laiku mainas pulss no 90 lidz 100. Bet ipasi to nejutu, tikai pec 10 dienam bus holtera rezultati :@

3

Sveikas.
Jā, pulss arī man mainās. Brīžiem ir pat tikai 70, bet tad 90, tad atkal 100 .... utt. Pie mazākās slodzītes uzlec 100 un vairāk. Pie mērīšanas vienmēr ir augstāks,jo satraucos, kāds ir. smile)

4

pie 90 vai 100 pulsa Jums nav smagi elpot? Man pedejas dienas tada sajuta taka butu pussaznaugta, spiez kakla ciet kko...ceru ka tas nebus saistits ar sirdi un ta bus tikai karteja VD.

5

man elpot gruti tad ir jaa...

6

Aha bet man visu laiku ir tads pulss 90. 95, citreiz 85..bet kaa kuro dienu, vakar bija ok elpot ari pie 100, a sodien gruti elpot...tada sajuta takaa piesmacis gaiss butu kakla un deguna.

Klau, a kads kam trukst elpa ir parbaudijis balseni? lasiju ka var kko tur ieksa parbaudit visu ieliek mazu kameru un skatas..neatceros ka isti to sauca...bet kapec tur arsti nesuta mus?

7

dabuju holtera rezultatus, rakstits videjais sinuss ritms diena 110x, minimalais 53x, maksimalais 188x, nakti 78x, max 135x.

Retas VES monomorfas un monotopas, izejosas no laba kambara.

supraventrikularas tahikardijas paroksizms 41 sec ar frekvenci 122x min.

Iedeva nosutijumu pie kardiologa, esmu bik sabijusies

8

+TSH hormons paaugstinats, ko tas nozime? sad briesmiga man diena sodien sad

9

tatad no ta pulss liels, no vairogdziedzera

10

simucis18 rakstīja:

+TSH hormons paaugstinats, ko tas nozime? sad briesmiga man diena sodien sad

Tad jau iznāk, ka palielināts vairogdziedzeris. Tas veidojas no stresa. Man arī tāds ir. Uzradās, kad sākās visādi stresiņi un VD. Parasti pie vairogdziedzera pulss ir pāatrināts, īpaši naktīs mēdz lēkāt sirds.

11

nav nekadi audzeji tie? sad jo man sarkans kakls jau 2 menesi tas nav ar to saistits ar to TSH? Un vsp vjg usg taisit un tikai 27 tgd tiksu sad
Bet man nebija stress

12

simucis18 rakstīja:

nav nekadi audzeji tie? sad jo man sarkans kakls jau 2 menesi tas nav ar to saistits ar to TSH? Un vsp vjg usg taisit un tikai 27 tgd tiksu sad
Bet man nebija stress

Neker kreņķi. Protams, ka tas nav audzējs. Tādas domas izmet no galvas ātri.
Pūt smiltērkšķu tinktūru kaklā, labi palīdz. Tikai neskalo ar sāksūdeni, kā to kādreiz teica darīt.

13

Kaa jau distonike...nu nez vai palidzes, jau vairakus menesus kakls sarkans, pat ab nelidz...

14

hehh,man ar bij puls te 138 es biju shausmigi sabijusies!!