inarastenberga
Gribētu redzēt, kā Tu 2 nedēļas sadzīvotu ar pašu stiprāko PL kādu jelkad esi piedzīvojusi. 2 nedēļas nonstopā!
To es tiešām gribētu redzēt. Man šķiet nevajag spriest, ja nezini par ko ir runa. Iedomājies savu panikas lēkmi, pareizini ar 100 un dzīvo 2 nedēļas, vismaz tā bija man. Iepriekš jau biju iemācijusies sadzīvot ar PL, bet šīs bija tādas, ka es nakts vidū pamodināju vīru un teicu: es zinu, tas ir viss, tās ir beigas, lūdzu pasaki meitiņai, ka es viņu mīlu. Viņš teica - bet Tev taču jau ir bijis slikti, tu taču zini, ka pāries. Es atbildēju: tātad nav! Tagad ir tā, kā nav bijis NEKAD! Un tā lēkme viļņiem gāzās man virsū 2 diennaktis un Tu kā tāds mazs knislis nespēj tai pretoties, jo katrs nākošais vilnis ir arvien spēcīgāks un ilgāks un Tu domā - šo es nepārdzīvošu un tā visu laiku..... Un tad Tu gribētu man ieteikt vēl arī 3 nomocītās diens rītā iedzert to tableti? Nekad mūžā. Tad jau bez tiem AD es jutos 100x labāk. Lai mazohisti šito izmēģina 2 nedēļas, man paldies, pietika ar 2 dienām.