Tēma: AD un svars
Čau! Vai kāds no jums ir lietojot AD pieņēmies svarā? Bija paaugstināta ēstgriba?
Veģetatīvā distonija » Medikamenti, zāles » AD un svars
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Čau! Vai kāds no jums ir lietojot AD pieņēmies svarā? Bija paaugstināta ēstgriba?
Juuu,svars ir pamatigi pienācis klāt.
Neiedvesmojoši. Kādas AD dzēri?
Es nezinu par kādiem AD iet runa, taču zinu, ka mēdz būt arī tā, ka viens no tādiem pat AD novājē, kaut cits pieņemas svarā. Man tā bija ar kontracepcijas tabletēm, kaut kad agrā jaunībā konstatējām, ka mums ar māsu izrakstītas vienādas tabletes, māsa lietoja un pamatīgi novājēja, turpretīm es, mēneša laikā burtiski uzblīdu. Tas arī bija vienīgais mēnesis, ko savā mūžā esmu lietojusi orālo kontracepciju.
Bet kopumā, ir AD kuriem ir tendence uz svara pieaugumu un tādi kuriem nav, tači ir vēl viena interesanta teorija, kuru man izstāstīja mana psihoterapeite - nevis AD liek pieaugt svaram, bet tas, kas notiek organismā, kamēr cilvēks nelieto AD adrenalīna līmenis ir augsts un cilvēks nepieņemas svarā, jo visu laiku ir stresiņš un adrenalīns arī ir baigais rezervju dedzinātājs, bet sākot lietot AD adrenalīna līmenis samazinās un izdalās labsajūtas hormoni, kas ļauj uzelpot, atslābt, arī uzēst, jo mierīgam cilvēkam vairāk gribas uzēst nekā satrauktam un tapēc arī tas svars nāk klāt. Bet protams ne jau visos gadījumos tā ir.
bija 68 tgd 80 darbaa kolegjes saka ka driiz kaus nost
nostress
Man kaut kas līdzīgs. Nez vai tas svars noies? Es gan AD regulāri nelietoju, mēģināju, bet man nederēja....
nostress
Man kaut kas līdzīgs. Nez vai tas svars noies? Es gan AD regulāri nelietoju, mēģināju, bet man nederēja....
Es lietoju regulāri, tāpēc domāju, ka tas no tā
Man nāk svars (+4kg), bet es arī ēdu daudz.. Ceru kaut kad saņemties un ēst veselīgi, sportot..
nop, nekas nemainās no AD lietošanas (tieši svara ziņā)
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Medikamenti, zāles » AD un svars