1

Tēma: Tējas.

Ka jus domajat vai dzerot dabisaks tejas no aptiekam var atgut mieru un vrbut ar laiku justies normali?
Varbut kads jau ir dzeris vai dzer?
Varbut kads ir dzirdejis atsauksmes?
Vecais man teica ka pec nedelam divam vai menesa iedarbojoties tik.

http://www.fitoterapija.lv/lv/internet- … prod_id=18

http://www.fitoterapija.lv/lv/internet-shop.php

majas lapa

2

Re: Tējas.

Es domāju, ja tev ir ticība tam, ka šīs tējas vai jebkas cits palīdzēs, tad tas iedarbosies, jo tavām domām un ticībai ir ļoti liels spēks. Tas būs kā placebo efekts. Pretējā gadījumā - nē, nedomāju, ka kaut kādu augu kopums spēj izārstēt slimības.

3

es domaju ka uzlabos miegu un ta jo tur jau ir kkadas vielas kas kko uzlaubo kaut nedaudz,tpt ka es tgt ticu tam zalem ko dzeru ka tas ir savakas,ka adaptols un nervostrong un magnijs

4

Tā iedarbība jau arī atkarīga no tava organisma. Es zinu dažus cilvēkus, kuri iedzer baldriāņus (tās tabletes, ne tinktūru) un jau jūtas kā kaut ko salietojušies, tik mierīgi un forši. Savukārt man tas 100% nepalīdzētu.

5

par tam tabletem es ari domaju jo tas lkm dabigas:D?
tas varetu man palidzet aizmigt.

6

Dzirdēju,ka Rūķīšu miera tēja ilgtermiņā nedaudz palīdzēja,paziņa dzēra to 3 mēnešus katru dienu pa 2-3 krūzītēm un esot palicis labāk.Bet es pati vienu pēcpusdienu izdzēru,nogulēju 3 stundas tad cēlos augšā kā mākonis,visur galvā pulsēja,likās galva kā spainis nu vispār jutos diezgan nelāgi,bet tas varbūt tāpēc ka līdz galam neizgulējos.Vairāk neesmu to tēju dzērusi,jo man mazs bebis mājās 3 mēn. nevaru atļauties atlūzt pa dienu..

Sirsnīgā. . .

7

Es dzēru nomierinošās tējas - starp citu viņas drīkstot dzert ne vairāk par 3 paciņām dienā (bija doma atmest smēķēšanu un viltīgi gribēju cigaretes vietā iedzert pa relaksējošai tējas malkai). Nu teikšu kā ir - nemaz nepalīdzēja tāpatās kā nervostrong. Viņas palīdz pie maziem stresiņiem big_smile

8 Izmainīja nauris.pjuts (2014-12-11 10:52:13)

Ooo Rozgard? Cigaretes palīdz pret trauksmaino sajūtu? Vnk kopš pārstāju smēķēt tā arī neesmu atsācis wink un atmetu ta teikt dienas laikā, līdz ko parādījās vd;)

No VD neviens nav nomiris - Domasim pozitivi smile

9

Nomierinošas tejas nav domatas ar medikamentiem tongue

No VD neviens nav nomiris - Domasim pozitivi smile

10

nauris.pjuts rakstīja:

Ooo Rozgard? Cigaretes palīdz pret trauksmaino sajūtu? Vnk kopš pārstāju smēķēt tā arī neesmu atsācis wink un atmetu ta teikt dienas laikā, līdz ko parādījās vd;)

Man ir mazliet savādāks stāsts - 14. dienā pēc smēķēšanas atmešānas es piedzīvoju pirmo panikas lēkmi, un neilgi pēc tam atsāku smēķēt...