1

Tēma: Problēmas ar Atmiņu.

Sveiki.Vēlējos uzināt vai ir iespējams kad no VD ir Atmiņas traucējumi.Jo cik palasiju pie simptomiem ,nekur nebij minēts par problēmām ar ar Atmiņu.!

2

Re: Problēmas ar Atmiņu.

Var, te daudziem pasliktinajusies atmina ir, ari man!

3

Man arī ir ārkārtīgi pasliktinājusies atmiņa, taču nezinu no VD vai zālēm. Ļoti ceru, ka tas nav paliekoši!

4

Jap ir ir atmina,padomā  tew nau kavlitativs miegs tu esi stresā un vēl trauksmes tas vis dod uz msmadzenem un traucē koncentrēties tpc jau ir tā sajūta kā sapni jo smadzenes nau atpūtusas

5

ir ir ar to atmiņu švaki, nezinu vai tas ir tieši no VD, man liekas ka tas ir vairāk no tā ka stresā dzīvo, domā par kaitēm savām un daudzas lietas tāpēc palaižas gar ausīm, jeb neiedziļinās sīkumos.Tāpēc citreiz sanāk ka cilvēks kaut ko man pasaka un es pēc minūtes jau pārpasu kas bija par lietu.

6 Izmainīja Caca (2014-04-24 21:07:14)

...

7

Man koncentrēšanās spējas ir tik šausmīgi samazinājušās, ka reizēm esmu vienkārši šokā - neesmu vispār dzirdējusi ko man sarunu biedrs saka, aizmirstu kas darīt pirms pāris minūtēm, nesen aizbraucu ekskursijā, visu dienu nostaigājos, kad atgriezos pie mašīnas, durvis līdz galam vaļā..... nevis pogas vaļā, bet durvis, līdz galam, a mašīnā redzamā vietā naudas maks, dokumenti, bērna ritenis u.t.t. Nu sviests. Bail jau paliek, šitā visu ko varu aizmirst vai nepamanīt....