Re: Simptomi.
Nu jādzer tikai tad kad jūti, ka būs grūta nakts, vai ka nemiers ir lielāks nekā parasti, piemēram. Visu laiku, protams, nav īpaši labi viņu dzert.
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Simptomi.
Nu jādzer tikai tad kad jūti, ka būs grūta nakts, vai ka nemiers ir lielāks nekā parasti, piemēram. Visu laiku, protams, nav īpaši labi viņu dzert.
Kilometrinj, likumi ir domāti tam, lai tos pārkāptu. Tas par to, ka nelegāli.
Hah, gribu tās brīnumzāles, no kurām sāc būt apmierināts ar visu! ![]()
Kilometrinj, likumi ir domāti tam, lai tos pārkāptu. Tas par to, ka nelegāli.
Hah, gribu tās brīnumzāles, no kurām sāc būt apmierināts ar visu!
Tās saucās "dzīve" ![]()
kā ta nebūs apmierināts trankvi iešaujot, bet galvenais jau nav tas efekts,bet tas ka viņš neārstē bet tikai iemidzina simptomus.
ta nu gan nav es domaju, ja 80% ASV iedzīvotāju lieto antidepresantus - prozaku utt. tad jau mazliet padzert xanaxu ari var ![]()
Nu mana ģ.ā. teica, ka reāli nedēļā izdzērts 1x 0,25 alprazolams (tas pats xanaxs) ir sīkums. Pa mēnesi biju izdzēris kādas 5 pusītes ( 0,25 ).
nu man bija tada situacija ka man vinju izrakstija lai nomierinatu muskuljus, jo es biju ta sastresojusi savu kjermeni pedeja gada laika ka visi muskulji bija sadzīti. papildus bija vel jaiet uz masažām 2 mēneši - un nevis uz glaudīšanas masāžām bet uz tām kur jātur asaras. Tā nu tas xanax man palīdzēja jo nomierina nervu un muskuļu saspriegumu. pashai man gan vinjsh isti ta nepatik. nu itka palidz tadu mieru iegut, bet man no vinja dažreiz uznāk raudulīgie momenti
Man vispār bail no visādiem xanaxiem utt. Es pat ibumetinu ar bailem dzeru ieksa, protams izlasu 10 reizes lietosanas instrukciju, ieraugu tur uzrakstu paugstinats insulta infarkta risks, uzreiz iedarbojas mana "Fobija"
Aha paugstinats risks - nu tad čau es nedrikstu dzert, tad iedzeru un visu nakti gaidu infarktu :d
Nūu es dzēru trankvilizatorus (tiesa, ne xanax, varbūt tur tā lieta), īpaši apmierinātāka ar pasauli nejutos. ![]()
Akauger, zinu, ka tas tevi nemierinās, bet, manuprāt, tabletes ļoti reti spēj nodarīt tik lielu ļaunumu kā infarkts. Varbūt var būt tādi blakusefekti kā vemšana, reibšana vai tml., bet diez vai tik bieži notiek kaut kas nopietnāks. Es savā agrākajā stulbumā, piemēram, vispār jaucu tos pašus trankvilizatorus daudz vienā reizē ar alkoholu - un pat nebija sliktas dūšas, kur nu vēl kaut kas vairāk.
Alkahols kādu laiku bija mans glābējs zem tāda pamatīga % Es varēju droši vēl iepīpēt pus gramu Hašiša un izdzert pie litra šņabja un aizmirsas gan tas, ka assinspiediens ir pie 200 un sirds sitas virs 200 :d Nejutu vispār nekādus simptomus. Bet ilgi jau tā nevarēja turpināties. Alkaholu nometu pavisam jo nodzēros, kā ruksis.
Nu, bez alko jūtu visus simptomus, kas moka jau ilgu laiku. Bet pie dzersanas atgriesties negribu.
Praktiski jebkuras zāles iedzerot uzreiz rodas kautkādas dīvainas sajūtas, kas drosvien normālam cilvēkam nekādu diskomfortu nesagādātu, bet man uzreiz MR. PANIKA ir klāt. Aiziet visas iespējamās diagnozes, es drošvien jau varētu stradāt slimnicā par ārstu :d
Xanaxs iedod tādu jušku, ka viss ir forši reizēm, tas tiesa.
Nu tad man tiešām vajag to xanaxu.
Citādāk man vispār zuda ticība zālēm. Centos dzert gan tā, kā instrukcijā rakstīts, gan arī, kā jau teicu, esmu dzērusi vienā reizē ļoti daudz - jā, fiziskie simptomi pazūd, iespējams, vienaldzīgāka attieksme rodas, bet ne miers, ne prieks.
Akauger, prieks, ka atmeti
Cilvēki, kas lieto daudz alkoholu, tiešām nav īpaši pievilcīgi saskarsmē.
Kilometrinj, starp citu, rakstot atbildes ir tās divas iespējas - nosūtīt vai sākumā apskatīt to. Tajā otrajā pogā ir kļūda - rakstīts "priekšsats", jābūt "priekšstats". Atvainojos par sīkumainību. ![]()
Esmu dzirdējis, ka daudzi ar alkkahola palīdzību ir mēģinājuši apslāpēt VD.
Nu nav jau slikti, iedzer tā normāli un viss kartībā :d
Būtu izdomāts kautkas līdzīgs alkaholam būtu forši, kautkas no kā nesmird mute, neizskaties pēc klaidoņa un nedegradē smadzenes, es ātri vien uzsēstos uz tā ![]()
Kilometrinj, starp citu, rakstot atbildes ir tās divas iespējas - nosūtīt vai sākumā apskatīt to. Tajā otrajā pogā ir kļūda - rakstīts "priekšsats", jābūt "priekšstats". Atvainojos par sīkumainību.
Nekas, izlaboju
Tāds tas tulkojums ir kļūdains reizēm, bet visā visumā labs ![]()
Akauger, nezinu, vai ir jēga no vienas slimības (VD) pāriet uz otru - alkoholismu, kas nav mazāk biedējoša. Vienreiz lasīju grāmatu, kur autore stāstīja par savu cīņu ar alkoholismu, par delīrijiem utt., briesmīgi. Man nav iebildumu pret alkoholu, noteikti nav, bet ar nosacījumu - ne ikdienā.
Tīri intereses pēc - kāpēc tev avatarā Hitlers?
Kilometrinj, paldies, tagad kļuva vēl patīkamāk te uzturēties ![]()
Var jau iedzert kādreiz, es arī neesmu pret, kādreiz jau gan tika ik pa laikam iedzerts ![]()
Nu redz cik jauki, tikai nevajag arī pa daudz te sēdēt un salasīties visādus negatīvus komentārus
Visam savs mērs! ![]()
Hitlers man kā lielākajai daļai cilvēku neasociējas ar monstru, nekrofīlu, psihopātu, sātanu utt.
Hitlers bija lielisks orators. Cilvēki klausoties viņa runas nespēja atrauties. Viņš varēja cilvēkus novest līdz transam. To dažreiz sauc arī par viņa psihopātiju, jo viņš sāka histēriski kliegt un žestikulēt, bet to darīja ļoti profesionāli, tieši vajadzīgajā brīdī. Hitleram bija suģestijas spējas – cilvēki nespēja izturēt viņa acu skatienu. Ar savu fenomenālo atmiņu viņš izpelnījās autoritāti ģenerāļu aprindās, kuri sākumā viņu nevarēja ciest – viņš spēja iegaumēt bruņu biezumu, tanku skaitu, armijas daļu nosaukumus utt
Spēcīgs cilvēks.
Noteiktu gribētu kādu viņa rakstura iezīmi, ātri vien tiktu galā ar VD ![]()
Akauger, interesants viedoklis! Tiešām nenākas bieži dzirdēt tādu. Es gan uzskatu, ka Hitlers bija garīgi slims cilvēks, taču nevar nepiekrist, ka viņš bija harismātiska personība.
Tas tikai pierāda, ka nav neiespējamu lietu.
Varbūt rīt saņemšos, nopurināšos un par spīti VD, reiboņiem, spiedienam un visam pārējam ieņemšu Eiropu ![]()
Varbūt vēlāk visu pasauli ![]()
Ja nevaru izdarīt neko labu varbūt jāizdara kautkas slikts ![]()
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Simptomi.