Tēma: Cik Tev gadi?
Interesanti būtu redzēt,kāda aptuvenā vecuma grupa sirgst ar šo kaiti..Nav jau pieklājīgi gadus prasīt,bet varbūt tomēr ???
Man ir 27 gadi,distoniju saķēru 25 gados...
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Cik Tev gadi?
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Interesanti būtu redzēt,kāda aptuvenā vecuma grupa sirgst ar šo kaiti..Nav jau pieklājīgi gadus prasīt,bet varbūt tomēr ???
Man ir 27 gadi,distoniju saķēru 25 gados...
Man ir tikai 23 gadi un sakeru 22 gados
26...vd jau no bērnības
33 gadi, VD jau 2 gadus. Pirms tam 10 gadi miers un pirmo reizi VD bija ap 18 gadiem!
39... pirmo reizi parādijās 19 gados
19 gadi saslimu kad bija kkur 15
Man ir 29, ar VD pirmo reizi saskāros pirms apmēram 3gadiem.
shobriid 25 pirmaa leekme,kuru noignoreeju un neiedziljinaajos par to kaadeelj taa sabijos bija 21g.
Bet pa iistam nu jau 2.5g
šeit jāpiemin, ka gadiem ejot, parasti lēnā garā VD izzūdot .
nu tad gaidam !!!
Šobrīd 21, VD parādījās kādos 16 -17 gados
man 33gadi...
19 gados parādījās, šobrīd 23... VD ar vecumu izzūd
19 gados parādījās, šobrīd 23... VD ar vecumu izzūd
Tad es ar steigu gaidu vecumdienas!
Nu mīlīši nesaceraties, redziet mēs te ar Ivetu jau esam 33gadnieces un mums vēl ir VD. Vai ir kāds vecāks par mums, jeb varam cerēt, ka VD ir slimība līdz 34g.v.?
39... pirmo reizi parādijās 19 gados
bet galīgi nejūtos veca
Visticamāk,ka VD atkāpsies ap gadiem 80...
45,ar VD iepazinos 35 gados- ļoti nobaidījos.. un viss, kaut kas it ka saplīsa manī..
Pamazām atnāca 17-19~ gadu vecumā, pēcāk apārstēta nu jau tagad atkal ielaista 23g vecumā.
Runājot par VD atkāpšanos laikam ejot... Manuprāt atkarīgs no cilvēka un viņa dzīvesveida, ko dara, ko vairs nedara, ko izmaina savā dzīvē, jo ja neko nedarīt lietas labā, var iedzīvoties jaunās problēmās un uzlabojumu vieta sagaidīt slimības saasināšanos. (spriežu pēc sevis=] )
sveiki, man 17 gadu! VD jau pāris gadus vismaz
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Cik Tev gadi?