Tēma: reibonji...
Sovakar baigie reibonji,celos no gultas kad skatiijos tv,taa galva noreiba un vel ilgi reiba,viss liigojaas,un nestabilitaate bija,eh kas tas?
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » reibonji...
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Sovakar baigie reibonji,celos no gultas kad skatiijos tv,taa galva noreiba un vel ilgi reiba,viss liigojaas,un nestabilitaate bija,eh kas tas?
vai kādam arī jāatbild uz šo jautājumu
?jeb tu pati zini atbildi? ![]()
Vai kadam ir ,ka reaali reibst galva?
Nu tu tak labi zini, ka neesi vieniga tada ![]()
Cik diskusijas daudz nav bijusas pa galvas reibonjiem....Padoma, katram tak cilvekam ir reiboni, te tak bija diskusija nesen, kur katrs mineja, kam ir reiboni un kam nee...
Vnk cilveks gribeja izjust ka tik tiesam nau vienigais ungribeja lai kads uzraxtak ka nau vieniga
Man ari nesen atklaja VD, es pats atrodos arpus valsts biju pie franchu arstiem, sie man pateica diagnozi VERTIGO, iedeva zales ar kuram visspar no gultas nevareju piecelties, tad man nervs bija vaja saprotu kad kautkas nav kartiba, itka gulta okey, bet kad saku stradat, nevaru paiet reiboni liekas kad sirds apstasties, pateicu, viss jabrauc uz latviju un man uztaisija analizes, viss ideali, un uzreiz pateica, kad man ir vegetativa distonija un man ir kopsh februara, ta galvas reibshana, tad maija bija pargajusi un tagad tada viegla dulla galva un ik pa bridim peldu :@
a kas ir VERTIGO?
Vertigo ir kakla deguns un ausu infekcija iekaisums, lidz ar tie tu nevaru pastaigat, lieli reibonji u,t,t, bet tas nav saistits ar VD, vnk seit arsti visspar nezina, ko runa un uzstada diagnozes bez analizem, tapec ierados Latvija un man pateica, kad man nav tas vertigo, bet gan VD ![]()
Vai kadam ir ,ka reaali reibst galva?
Man viss sākās ar reiboņiem. Pamatā katru dienu ir tāda "smaga galva", vestibulārie traucējumi.
Pēdējā laikā parādījušāstādas kā asas sāpes galvā, tādas asas uz sekundēm.
Kā Jums ir? vai arī mēdz būt asas sāpes galvās? Pēc asām sāpēm uzreiz kā "kunkulis" zem krūtīm. Nu tāda sajūta.
inita.a
Man bieži ir īslaicīgas, asas sāpes galvā. Bet nekādu saistību ar sirds sajūtām gan neesmu novērojusi.
iveta rakstīja:Vai kadam ir ,ka reaali reibst galva?
Man viss sākās ar reiboņiem. Pamatā katru dienu ir tāda "smaga galva", vestibulārie traucējumi.
Pēdējā laikā parādījušāstādas kā asas sāpes galvā, tādas asas uz sekundēm.
Kā Jums ir? vai arī mēdz būt asas sāpes galvās? Pēc asām sāpēm uzreiz kā "kunkulis" zem krūtīm. Nu tāda sajūta.
Man bija asas ,durstošas sāpes deniņu rajonā...
Un tas kunkulis zem krūtīm varētu būt tāds kā baiļu kamols,sākumā iedur galvā,un uzreiz nostrādā tā iekšējā reakcija uz to,bailes,liekas,ka kkas silts kunģī apgriežās..
Šodien stāvu plīts, taisu pusdienas, kājas tādas ļenganas, spiedieša sajūta ausīs, sirds lēkā. Sajūta it kā saļimšu. Kāpēc??? Apnicis. Sāk spiest arī uz deniņiem. Tādas ir manas izjūtas šobrīd.
inita.a: man tā ir bijis,kad tupu un mizoju kartupeļus, melns gar acīm un viss tas,ko rakstīji. Man šodien topā ir izteikta iekšēja trīce, plus nenormālas bailes,ka ar mani tūlīt notiks ,kas drausmīgs, līdz asarām jau tas mani šodien noveda ![]()
Reiboņi un "dullā galva" mani piebeigs ![]()
Kā rīkojaties, vai ko arī lietojiet,lai to mazinātu. Vai kas arī palīdz?
Eju uz psihoterapiju, ceru, ka līdzēs.
Agrāk man arī visu laiku bija sajūta, ka tūlīt, tūlīt kaut kas ļoti slikts notiks, taču nu tā ir pazudusi, lai arī antidepresanti man nederēja un šobrīd nelietoju nekādus AD, man pret bailēm ļoti palīdz Spitomin, tas ir iedarbībā līdzūgs xanax (alprozolam), taču neuzrādās asinīs (ja nu CSN) turklāt, cik sapratu no sava dr neveidojas pieradums un ir ārstējošs, ne tikai sekas nomācošs. Taču ir arī savi mīnusi, garastāvoklis visu laiku uz nulles, pa lielam viss PO, tāda nerealitāte un nekas neiepriecina, ļooooti slikta atmiņa un koncentrēšanās spējas, taču es pieļauju arī iespēju, ka viss augstākminētais var nebūt no tām zālēm, bet gan no depresijas..... Jebkurā gadījumā, šobrīd, ja kādreiz ir ekstrasistole - pilnīgs PO, vairāk neliekas ik dienu Ntās reizes, ka drīz miršu un pat, ja tā, arī PO. Nu nezinu, bailes nav, bet šitas arī nav normāls stāvoklis.
Dace,kaa tev izpauzhaas taa iekseejaa triice?
Eh man sapes kruutiis un zem ribaam,un saanos drusku zemak kaa padusee,sapes,no kaa..
Labvakar. Daudzi raksta par reiboņiem. Protams, tie nomoka arī mani. Man pie jums jautājums? Vai esiet veikuši magnētisko rezonansi galvai saistībā ar reiboņiem?
Man vakar veica, gaidu atbildi,bet man teica, ka galvā vai smadzenēs kaut kāds šķidrums, kas ir par daudz, un sašaurināti asinsvadi. Esmu ne pa jokam nobijusies. Neirologa vizīte tikai septembrī.
Šodien visu dienu smagas acis.
Es neesmu neko veikusi un ari ik pa laikam mokos ar smagam acim, smagumu sajutu pieres dala, deninu un uzacu dalaa...
Es mr neesmu galvai veikusi,un arii ir reibonji...
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » reibonji...