Tēma: Miegainība
Sveiki mīlīši....
Vēlējos taujāt vai kādu te nav uz doto brīdi piemeklējusi BAISAAAA miegainība???
Es jau kuro dienu prakstiski eju aizmigusi, man visu laiku TĀAAA NĀK MIEGS, ka nespēju neko lāgā
sakarīgu sadarīt........
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Miegainība
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Sveiki mīlīši....
Vēlējos taujāt vai kādu te nav uz doto brīdi piemeklējusi BAISAAAA miegainība???
Es jau kuro dienu prakstiski eju aizmigusi, man visu laiku TĀAAA NĀK MIEGS, ka nespēju neko lāgā
sakarīgu sadarīt........
Palasi kur miglaina redze un miegainība.tur visiem ir miegainība .
reāli, braucot sabiedriskajā burtiski slēdzos ārā..
pirms nedelas biju pie arstes vinja teica ka vd sintomi pastiprinas rudeni un pavasarii .. varbut tev ar taa ir ...
domaju ka nav pamata satraukumam saule jau ar nedaudz uzdzen nogurumu , teiksu ka man pasai ar pedeja laika ir looti cies miegs un gruuti sevi dabuut auksaa.. vareetu gulet un guleet , bet kad esu normali pieceelusies vairs nav tada hroniska noguruma ka ziemaa un rudenii
Man vienīgajam tā ir, ka ļoti nāk miegs, un ir praktiski jāmēģina kko darīt, lai neizslēgtos??
+ man vēl ir ar sirdi laikam tā dīvaini, kad elpoju, tā ieelpa tāda dziļa, un aiz krūšu kaula ar tāda jocīga sajūta, + pulss tāds vāji pildīts paliek..
Protams, ka nav
ko nozīmē protams, ka nav?
Taa laikam ir nozime uz tavu jautajumu - vai man vienigajam taa ir Vins saka, protams ka ne
vo, paldies ;D
To man tieši vajadzēja dzirdēt
Rīt pierakstīšos pie neirologa.
kurš protams pateiks, ka viss ir kārtībā...ja neskaita vd
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Miegainība