1

Tēma: Meditācija

Vakar gadijās interesanta situācija....
Jāiet no mājas ārā,un jūtu,ka nevaru... rokas paliek aukstas,mute sausa,viss griežās,bet jāiet ... nav variantu.Mēģināju sevi sapurinat,pierunāt,nomierināt.Nezinu kā,bet lēnām viss nomierinājās.
Pēc pāris stundām nāca piedāvājums aiziet uz meditācija nodarbībam,tas man ir kaut kas nezināms un svešs,aizgāju intereses pēc.Pēc nodarbības sapratu,ka tas varētu būt veids ,kā sevī kaut ko mainīt.
Vai kādam ir šāda pieredze?

2

Re: Meditācija

eglekrista
Man ir pieredze. Meditēju jau 13 gadus. Uz kāda veida meditāciju Tu biji? Tehnikas ir ļoti dažādas arī efekts tad ir atšķirīgs, svarīgi saprast mērķi.....

3

Ui,es nemaz nezinu ,uz kādu biju.Tā bija pirmā nodarbība,un esmu galīgs iesācējs.Bet sajūtas pēc tam bija labas,biju mierīga...

4

Eglekrista

Atradu so temu, jo man ari interese meditacijas. Gribetu meditet katru dienu (jo izlasijusi loti pozitivus stastus par cilvekiem ar vd, kuri tiesi ar meditaciju tikusi vala no vd, vai uzlabojusi passajutu). Esmu meginajusi jau paris reizes visvienkarsaku meditaciju. Loti gruti bija nosedet to laiku. Bet tas ir saprotams- parpildits prats. Un ari, kad sedeju ar acim ciet, man likas mana galva peld un gribejas acis taisit vala.
Vai no ta briza turpinaji ar meditacijam? Ja jaa, tad kada pieredze, un kadas tiesi meditacijas?

Kitija,

Lasiju cita tema, ka Tu tagad nejuties labi. Vai tagad ari medite? Un kadas tiesi meditacijas tu praktize/eji?

5

Praktizēju transcendentālo meditāciju, bet ne šobrīd. Kad jūtos pavisam slikti, nevaru pameditēt, man tā reibst galva ka pat nosēdēt ar aizvērtām acīm ir neiespējamā misija. Turklāt prātu atslēgt nevaru. Tagad vienkārši cenšos izpildīt elpošanas vingrojumus un reizēm nodarboties ar vizualizāciju, kam būtībā ir ļoti līdzīgs efekts, kā meditācijai.