81

Re: Sirds sajūtas

Kitij,nee tad kad aatrie atbrauca jau paldies Dievam,bija nomierinajusies,bet kad skreeja tad paari simtam noteikti bija...

82

Aatrie,a neko iedeva korvalolu un ekg,un viss,neko,saka vai holteru taisiju es saku jaa,nu vinja,nu tad juusu vecumaa taa meedz but..un aizbrauca...

Simuc,es kaut ko palaidu garaam?
Tev jau piedzima?

83

Jaa jau 24 septembri! Sonakt no 12 lidz 7 rita neguleju, maza ar kolikam mokaas...jau otraa sutka...un sodien iveta man pulss ir 117! Jutu ka lekaja sirds, pameriju 117. Bet nu tas noteikti no ta stresa ko naktis piedzivoju smile Redz, uztveru mierigi, nevajaga krenketies ari tev un bus ok wink

84

Vaai,apsveicu Simuc!!! Kaa gaaja,nebij bailes?

85

Protams bija bailes, nemot veraa to ka man veica stimulesanu uz kuru man bija japiekrit veikt taja pasa diena vai dienu velak, protams, piekritu taja pasa smile
Del preeklampsijas, kad saka pampt viss kermenis, jo nierem slodze bija, dzemdeju zinadama ka var sakties eklampsijas krampji pa visu kermeni, zaudet mazo vai pati pat vareju nobeigties...+ man vel VD, iedomajies kada stresaa biju.

Kad piedzemdeju bija stipra panikas lekme dzemdibu nama, kas ilga lidz 2h, smaku vnk nost,,,pec tas lekmes, vairak nekas atkartojies nav, tgd esmu daudz maz prieciga smile tik tas pulss ne parak smuks.
aaa pec dzemdibam bija 160 uz 110 un pulss 120. ari atrie brauca, teica ar laiku nostabilizesies asinspiediens, un taa ari bija.

86

Sveiki Sveiki
krietnu laicinu neesu bijusi šeit - pat nemaz nebēdājos big_smile šī vasara man tiešām parādīja ka saņemoties - veidojot savas dienas košas un pilnas priekiem vd sindromi paši no sevis aizmuks.

bet nu atkal bišku noķēru kreņķus un jāsāk domāt, ka atkal dzīvoju nesaskaņā ar sevi. Biju jau 5 mēnešus aizmirsusi visas stūlbās sajūtas ko vd dāvā, bet nu atkal kkas piemeties un lai nomierinatos atkal jājautā vai kādam tā nav bijis big_smile

lieta tāda, ka jau nedēļu man sirds rajonā ir tāda raustīšanas.. it kā kkas pūlsē, ganjau katrs ir piedzīvojis, kad raustas acs plakstiņš -nu un sajūta tāta pati tik sirds apvidū bez nekādām sāpēm vai blakus parādībām raustīšanās ir periodiska,iedzēru parastos sirds pilienus nevaru pat saprast vai līdz vai ne - varbūt biš labāk paliek .

ir bījis līdzīgi?

87

Gan sirds pusē gan otrā pusē tās raustīšanās ir vienādas, tātad vienkārši kāds nervs tur raustās big_smile

88

ui kur tik man nav raustījies.... nervi nervi,jā un sirdī ir tik daudz dažādu sajūtu bijis, ka izskaitīt vairs nevar, neņem galvā un viss no tā nemirst

89

Man šobrīd uznākusi jauna sajūta-starp krūtīm tā kā ieduras ik pa laikam, baigi nepatīkami