61

Re: Sirds sajūtas

Jā ir,it sevišķi ja nedaud kautko fizisku padaru. Tad pa muti grib izkāpt laukā pulss

62

Kādam ir nepārejoša niezoša, tā kā kutinātu sajūta sirds apvidū?

63

Rizhaa,man diemzeel taa ir...

64

Man atgriezaas dauziisanaas sirsninjas...pat vakaros arii diezgan aatrs pulss...
Kadam ir pulss visu dienu aatraks nekaa parasti?

65

Pulss man visu laiku ir paliels. Sākot no 70- 95, pie vismazākās slodzītes uzlec pat 110.
Vidēji man ir 75-85

66

inita.a
Tas jau nav nekāds lielais pulss, norma skaitās 60-90, bet pie slodzes, protams lielāks. Sirsniņu vajag trenēt, man piemēram uzkāpj pat līdz 170, kad skrienu kalnā vai daru ko citu sportisku, bet mani tas ne īpaši satrauc, jo tas tikai normāli, ka slodzes laikā pulss palielinās. Reizēm uznāk ka sirsniņa joņo, bet tam tādu ļoti lielu vērību nepiegriežu, ja vien tā nekāpj ārā pa muti.

67

Sakiet,vai kaadam nav taa,ka mainot pozas,nu piemeram sezhot tad celjoties sirdi juiut loti?

68

iveta - Nav tā, ka tieši pieceļoties, īpaši izteikti man tas ir guļus stāvoklī, kad pagriežos no vieniem sāniem uz otriem, bet par to neķeru vairs kreņķi.

69

MrT nu taa man arii ir...

70

Tagad man liekas ka par vaaju pulss,vai kadam nav vaajsh pulss?

71

iveta
Kas ir pa vāju pulss? Knapi dzirdams/jūtams vai lēns?

72

Knapi dzirdams..
Eh,sodien naacaas saukt aatros,sedeju skatijos tv,peekshnji kaut kaa jociigi,pataustu pulsu,likaas loti vaaji juutams uz kakla,tad saaka aatri aatri skriet saucu aatros...
Vai kadam bija liidzigi kas?

73

Iveta

un ko ātrie? Uz slimnīcu taču neaizveda?

Man ir bijis tā, ka ar liekas, ka ar sirdi slikti paliek, bet man palīdz validolum zem mēles un savu pulsu es pat vairs netaustu... jo sapratu, ka jo vairāk par to satraucas, jo sliktāk paliek, un ar sirds sišanos esmu gandrīz tikusi galā, gandrīz ir nomierinājusies

74

Iveta tas jau tavas sekas no sastresosanas, vakar teici ka vajsh pulss, drosi vien sastresojies, sadomajies, saki taustit un protams ka tev vins saks likties vajsh! Tapat ja elpa trukst, ja sadomajies, trukst vairak..vakar ar draugu parunaju pa to ka elpa man dzemdibu nama truka, 1 panikas lekme bija taja diena, kas ilga stundu, un tiesam pec kada britinja man atkal likas ka gruti elpot big_smile Viss psihalogiski notiekas.

Tu saki taustit tev likas ka ir vajsh pulss - galvaa, tad sastresojies pa to ka vins ir lens un lidz ar to no stresa pulss saka skriet atri! Tas jau tikai dabigi ka no stresa sak atri pulset, tev tak sirsninja ir parbaudita un viss ir ok smile

75

Nu es jau arī sliecos domāt, ka pa lielam viss ir no tā, ka sadomājamies. Taču, es, piemēram, ļoti sen pulsu neesmu baudījusi un uzmanību tam nepievēršu, bet šodien palika slikti lielveikalā, jūtu, ka knapi varu paiet - ne īsti paelpot, nespēks un pataustīju pulsu, protams - sirds joņo kā negudra, domāju pāries pati, bet nekā, tikai sliktāk un sliktāk, kamēr neieņēmu pus tableti beta blokatoru. Šoreiz varbūt varam vainu novelt uz izvirdumu, kas bija uz saules?! big_smile
Turamies! Cerams ar ziemas iestāšanos veselība uzlabosies!

76

Uztaisija ekg tad jau bija 75 pulss
Iedzeru valokordinu
Kamer brauca aatrie spiedu uz acim,un aiztureju elpu

Kitij,un tev uzreiz pargaja no betablok?
Nu cik aatri tev jonjoja nu apmeram?

Simuc,eh bet nu kaa taa var saskrieties no domaam?!

77

iveta
75 nav nekāda joņošana. Pulss no 60-80, pat 90 sit/min ir normāls pulss!!! Man šodien bija ap 140, nu es speciāli neskaitīju, bet tā pieņemu, jo, kad sportoju, un man ir pulsometrs, reizēm pielieku roku pie pulsa lai saprastu cik ātri ir, piemēram tie paši 140sit/min.
Uzreiz nepārgāja, vajadzēja kādas min 20-30, bet vājums saglabājās visu dienu.
Ko ātrie Tev teica?

78

Nu kaa tas jau tikai normali ir ka no domam rodas uztraukums un no uztraukuma liels pulss, kaa tu tak sadomajies ka tev pulss sak

staties ka gals klat big_smile Protams, ka pulss saks sisties straujak.

Kad skola sauca pie tafeles sirds neklopejas? Vai kad jaaizstav kads darbs bija? Vai jebkas cits kas tevi satraukt var?!

Man no visa sitas, man jau ja kads zvana un ja nezinu kas zvana sirds sak pulset atrak big_smile Vai ja kadam jazvana kko vajaga pajautat, es vnk nevaru jo saku baidities, Kadam nav tada problema, ka visam bailes zvanit ka nezini ko teikt utt?

79 Izmainīja MrT (2013-10-26 21:56:17)

simucis18 precīzi man tas pats ar to zvanīšanu, sajūta, ka brīdī kad otrā galā cilvēks klausuli pacels, es būšu jau aizmirsis ko gribēju teikt un no tās domas vien sirds sāk klapēties jaudīgāk. Un kad paceļ, esmu jau nedaudz aizelsies big_smile big_smile Un jā, kad man kāds zvana, arī uztraukums uznāk, jo nezinu kas zvana un vai būs labas vai sliktas ziņas... Kaut kā neadekvāti... man tā visu mūžu bijis.

80

Man ari ta visu muzu, bailes no zvanisanas, vienigais kam bez stresa varu uzzvanit taa ir mana mamma. Es pat ginekalogam nevaru uzzvanit, lai pateiktu ka meitu pasaule jau laidu big_smile bailes big_smile