41

Re: Sirds sajūtas

Mike Stokes rakstīja:

šodien vispār bija paka*ā.
Biju mežaparkā, ar draudzeni pabraukājāmies ar sktituļslidām, un, pirms beigšanas nolēmu iztrakoties.
Sāka sisties sirds, un, likās, ka tulīt apstāsies, bezmazvai melns gar acīm, elpa trūkst, sirds sitas nenormāli..

Es atkal pārmocījos dārzā strādājot, tagad kādas dienas sirds tāda švakāka, bija no sērijas "mirstunost" big_smile

42

gruuvijs rakstīja:
Mike Stokes rakstīja:

šodien vispār bija paka*ā.
Biju mežaparkā, ar draudzeni pabraukājāmies ar sktituļslidām, un, pirms beigšanas nolēmu iztrakoties.
Sāka sisties sirds, un, likās, ka tulīt apstāsies, bezmazvai melns gar acīm, elpa trūkst, sirds sitas nenormāli..

Es atkal pārmocījos dārzā strādājot, tagad kādas dienas sirds tāda švakāka, bija no sērijas "mirstunost" big_smile

Man tā ir,kad ilgi neesmu sportojusi big_smile.Organisms nav pieradis pie slodzes...

43

nu, bailes pārņēma mani nenormālas.. tiktiešām, likās, ka gals klāt, saprāts ar kkur uz to mirkli zūd..
+ vēl tā stulbā sajūta, ka to sirdi jūt pukstam visā ķermenī, un tik strauji.
izgāju veloergometriju, viss ok, izturēju 15min.
un tā nenormāli tizlā sajūta, no rītiem, ka nevaru ataisīt acis, ka nāk miegs..
ai, man sāk piegriezties big_smile

44

man miegainība ir 24/h diennaktī big_smile.jau 5 gadus...

45

Man atkal par laimi tfu tfu viss okey, šodien tik iegāju palasīt kā ta maniem biedriem klājas. Jā vairs nemokos bet zinu ka tas ir tikai labais mīļais lexotanils kas mani notur pie foršas dzīves bez tiem ntajiem simptomiem. Vēl nelecu nost no zālēm, jūtu ka sāku pierast, jo bail neiedzert ka atkal nesākas gļuki, bet toties es kļuvu daudz mierīgāka, sapratu ka viss tas ir no nerviem, jo nervu zāles taču neizārstētu sirdi, vai galvu ja būtu kas nopietns, tātad tikai un vienīgi nervi, nervi.
Cik tomēr dzīve ir skaista kad esi pie labas omas, kad tev nemoka nenormālas sajūtas ķermenī, kad guli naktī saldā miegā un necelies no tā ka mirsti.
Gribās lai visiem mums šitas ātrāk beigtos un nekad nekad neatgrieztos.

46

Šodien no agri no rīta pamodos un gāju uz tualeti. Un sāka sāpēt sirds, pie ieelpas un tāpat kā jau sākumā teicu pažņaudz nedaudz utt.. Sabijos gan īstenībā, tagad kā sāku staigāt un kustēt, izskatās, ka ir pierimis. Reizēm man no rītiem mēdz tur nedaudz pažņaugt, bet tas jau zināms. big_smile Tā sāpe tagad bija tāda diezgan asa, pie reizes elpot palika grūtāk un ka tik nemanīju arī labajā pusē sāpes.
Iemesls jau varētu būt, ka par daudz esmu nosēdējis mājās pēdējās dienas big_smile smile Kā citiem ar sirds sāpēšanu?

47

iveta rakstīja:

Mani loti moka parsitieni pedejaa laikaa,nezinu taads izmisums un bailes...un ja nu tie parsitieni ir del ta ka kaut kur kaut ko nospiezh,jo saap spranda un mugura..es jau esmu taadaa aarpraataa,ka raudu ik pec kada laicinja...gribaas kliegt,ES GRIBU DZIVOT NORMALI...

Es gribētu pieminēt,ka es gāju pie kardiologa ar tām sirdsklauvēm, īpaši mainot ķermeņa stāvokli.kā ceļos kājās, tā sirdsklauves.viņš uzreiz pateica,ka no MUGURAS!es biju vieglā šokā, kāds tam sakras, bet viņš teica,ka vistiešākais!jo mugurkauls spiež uz nerviem un visa pārējā.man taisni krūšu daļā ir kifoskolioze un tapēc ir tās sirdklauves.takā tev arī var būt ir no muguras, nevis no vd vai kāda sirdskaite...

48

Nu es esmu pamanījis, ka reizēm pārsitieni uznāk, ja pietupjos un noliecos ar galvu uz leju.

49

gruuvijs rakstīja:

Nu es esmu pamanījis, ka reizēm pārsitieni uznāk, ja pietupjos un noliecos ar galvu uz leju.

Man arī reizēm ir pārsitieni pie pieliekšanās....

Sirsnīgā. . .

50

Man arii pieliecoties...bet kaapeec...

51

Sodien parsitieni bija tadi ka sapiigi diivaini...vai ta bija kadam?

52

Arī mani atkal piemeklēja sirds kaite, likās, jau ,ka biju tikusi vaļā, bet nekā, nedēļu cīnījos ar riebīgām galvas sāpēm, ta ne īsti sapēja, ne nesāpēja, tāda duroša sajūta deniņu rajonā ,u n pa brīžam liekas,ka kāds ar naglu ieurbtos galvā, un ta nu visam pa virsu, guļot gultā un skatoties TV, sirsniņa kā uzņēma apgriezienu pāri simtam, tā vēl tagad skrien, ja nu tas,kas saisīts ar galvassāpem ?!

53

Man bija tā 24/7 vienu bridi spigi parsitieni tad saku dzert zāles un pārgāja

54

Dace rakstīja:

Arī mani atkal piemeklēja sirds kaite, likās, jau ,ka biju tikusi vaļā, bet nekā, nedēļu cīnījos ar riebīgām galvas sāpēm, ta ne īsti sapēja, ne nesāpēja, tāda duroša sajūta deniņu rajonā ,u n pa brīžam liekas,ka kāds ar naglu ieurbtos galvā, un ta nu visam pa virsu, guļot gultā un skatoties TV, sirsniņa kā uzņēma apgriezienu pāri simtam, tā vēl tagad skrien, ja nu tas,kas saisīts ar galvassāpem ?!

man arī ir bijusi tā durstošā sajūta deniņos..otrā dienā vairs nebija.

Sirsnīgā. . .

55

Sirds pārsitieni ir bijuši, bet visbiežāk pa nakti. Bet ikdienā diezgan bieži ir paaugstināts pulss, sākot no 70 - pat 110. Kaut gan pati to tā stipri kaut kā neizjutu, tikai pēc spiediena mēŗīšanas.
Spiediens arī bija uzkāpis. Eju uz adatu terapiju. Spiediens un pulss laikam ar ir normalizējies.

56

Dace rakstīja:

Asas sāpes galvā ir gan. Ik pa laikam. Par to nav ko satraukties, ha-ha... viegli teikt tagad, kad jūtos labi, kā saka ārsts, tas ir nervs un tādas sāpes mēdz būt daudziem, pat tiem, kas neslimo ar VD.

57

inita.a:sajūta,ka kāds ar naglu dur, bet tas tā pēkšņi un asi!

58

Dace rakstīja:

inita.a:sajūta,ka kāds ar naglu dur, bet tas tā pēkšņi un asi!

Precīzi aprakstīji to sajūtu kā man bija! pāries pats no sevis,kārtējais VD joks.

Sirsnīgā. . .

59

paldies ingaa86, ceru,ka tas notiks drīz smile

60

a jums arī ir tā,ka stāvot sirds dauzās??