21

Re: Sirds sajūtas

Kitija rakstīja:

Atskaitos, šodien biju pie savas foršās kardioloģes. Par manu bradikardiju teica tā, līdz 50 NAV par ko satraukties, zemāk gan nevajadzētu laist. Šobrīd jau 2 nedēļas nelietoju beta blokatorus, pie dr mērot pulsu bija 60. Dr saka, ka gan uz VD fona par tādu pulsu nebūtu jāsatraucas, gan jāņem vērā, ka man sirds ir samērā trenēta, arī tas var būt par iemeslu zemam pulsam. Vispār dr teica, ka tas nav nekas ārkārtējs, ja sēžot pie TV, datora, lasot vai esot miera stāvoklī pulss nokrītas līdz 50, bet staigājot, kaut ko darot, būtu labi, ja nenokristos zem 60, taču katram jau tas var mazliet atšķirties un pat par maniem 46 viņa neko briesmīgi šokēta neizskatījās. Teica, ka par sirds jautājumiem es pie viņas mierīgi varu arī nenākt, kad sakārtosies VD, sakārtosies arī pulss.

Paldies,ka padalījies! smile

Sirsnīgā. . .

22 Izmainīja iveta (2013-06-08 17:08:25)

Sveiki...kad jus taisijaat,kardiogrammas un visu paarejo par sirsninju,ko jums teica,kadi rezultati,un ko uzraadiija?salasijos,par par kadam av blokadem,tagad bail...tfu tfu tfu...esiet miilji un uzrakstiet...aa un vai kadam bija taa,ka parsitiena laikaa tada ta ka gibonja sajuta?

23

Vai tiesam nevienam nav ko man atbildet???:(

24

iveta
Piedod, bet vai tiešām Tu nepamani, ka tie jautājumi tiiiiik bieži atkārtojās? Nu palasi taču dažas lapas iepriekš, pirms uzdod atkal. Es personīgi jau vismaz reizes 5 esmu rakstījusi, ka jā, arī man ir ģībšanas sajūta pie pārsitieniem un kardioloģe saka, ka viss no VD, nekas dzīvību vai veselību apdraudošs tas nav, sirds vesela. Un šādi komenti, bez manējā ir vēl daudz, daudz....... Apnīk taču katru dienu atbildēt  uz visiem šitiem, vai Jums arī tā ir....... Nu tak ir divi varianti - vai nu skraidīt pie katra jauna simptoma (kuri nereti, katru dienu ir citi) pie jauniem ārstiem vai vienkārši saprast, ka VD ir 101 izpausme, tā var parādīties jebkādās ķermeņa daļās, jebkādās sajūtās un nemitīgi manīties. Ja esi pārbaudīta un ārsti Tev neko neatklāja tad vienkārši pacenties ignorēt visas šīs sajūtas, jo tās patiešām ir tikai sajūtas!

25

Iveta
Man ir tā, ka pie kūleņiem reizēm ir tāds kā karstuma vilnis caur ķermeni
un uztraukums, tad arī tā izbīļa rezultātā liekas ka jāģībst būs.

26

Vai jums tās ekstrasistoles mēdz būt sāpīgas? Man tagad dažas dienas ir
nevis kā parasti , ka tik uzkūleņoja, bet tā kā ar elektrību izskrien cauri cauri
un dažas ir sāpīgas ar tādu kā sitienu.

27

Kitija rakstīja:

iveta
Piedod, bet vai tiešām Tu nepamani, ka tie jautājumi tiiiiik bieži atkārtojās? Nu palasi taču dažas lapas iepriekš, pirms uzdod atkal. Es personīgi jau vismaz reizes 5 esmu rakstījusi, ka jā, arī man ir ģībšanas sajūta pie pārsitieniem un kardioloģe saka, ka viss no VD, nekas dzīvību vai veselību apdraudošs tas nav, sirds vesela. Un šādi komenti, bez manējā ir vēl daudz, daudz....... Apnīk taču katru dienu atbildēt  uz visiem šitiem, vai Jums arī tā ir....... Nu tak ir divi varianti - vai nu skraidīt pie katra jauna simptoma (kuri nereti, katru dienu ir citi) pie jauniem ārstiem vai vienkārši saprast, ka VD ir 101 izpausme, tā var parādīties jebkādās ķermeņa daļās, jebkādās sajūtās un nemitīgi manīties. Ja esi pārbaudīta un ārsti Tev neko neatklāja tad vienkārši pacenties ignorēt visas šīs sajūtas, jo tās patiešām ir tikai sajūtas!

pilnīgi piekrītu.nav jau vajadzīgs malt visu uz riņķi big_smile.šitā sirds tēma jau apspriesta 100 variācijās.nav ko cepeties par vienu un to pašu.dzīva esi, takā viss kārtībā big_smile.

28

Meitenes, priekš tam jau forums ir , lai jautātu un saņemtu saprotošu atbildi .
Ja nav ko atbildēt var paklusēt.

29

Mamzele
Skatos tu tik nesen esi foruma wink Ja butu ilgak pati pamanitu, ka mal katru dienu vienu un to pasu, par vienu temu un jauta katru dienu vai mums taa ari ir smile Mes visadi centamies nomierinat, teikt ka nekas bistams, ka viss ir parbaudits utt, bet tikunta viens un tas pats!

Es neko sliktu neesmu par to visu teikusi, jo negribu aizvainot Ivetu, pareizak taa ari ir, kas grib lai atbild, kas grib lai ignore, bet ja no vinas puses tas turpinasies, piemeram, vairakus menesus, nedomaju ka kads atbildes sad

30

:(te bija vieta kur mekleeju mierinajumu...

31

Un tev ari dod mierinajumu, tikai pati jau parjauta 10 reizes, ka citi nezina kaa tev palidzet... sad

32

Mamzele
Bet vai tad Tu nepamanīji, ka Ivetas jautājums bija - vai tiešām nevienam nav ko atbildēt? (Cilvēks jau visticamāk uz ieilgušo klusumu noreaģēja ar domu, ka nevienam citam točna tā nav un skaidrs, ka kaut kas briesmīgs, ne VD) Tapēc arī rakstu, ka IR un ne man vienai. Un šis jautājums ticis apspriests Ntās reizes.

Iveta
Piedod, bet, ja Tev tiešām ir diagnosticēta kāda sirdskaite, kas nav saistīta ar VD tad Tev visus sasāpējušos jautājumus vajadzētu uzdot kardiologam, jo tā ir pavisam cita opera. Jā man arī ir pārsitieni, karstuma viļņi, ģībšanas sajūta un sazin vēl kādi 100 citi simptomi, bet sirds man ir vesela. Zini, es nevienu negribu biedēt un kur nu vēl distonķi, bet zini šitie visi varianti, kad cilvēki internetā jautā  - ko man darīt, ja mans bērns ik pa laikam neelpo un paliek zilgans, man liekas maigi izsakoties, beatbildīgi un vieglprātīgi. Ja sirds Tev nav vesela, tad labāk tomēr šajos jautājumos konsultējies ar ārstu nevis jautā forumā.

33 Izmainīja simucis18 (2013-06-10 20:06:03)

Piekritu Kitijai smile

34

Iveta, neņem ļaunā, bet palasot tavus postus nešķiet ka tev būtu tādi simptomi, kādi nebūtu citiem vai arī būtu nesaistīti ar VD. Nesatraucies tik daudz par sīkumiem - un dievs nedod nelasi internetā sarakstīto sviestu, internetā ~90% atrodamās informācijas ir nederīgs sviests, forumi ir nedaudz savādāk. Vispār tā informācija, kuru ikdienā interneta lietotājs izlasa bieži vien ir muļķības, kuru vietā varētu izdarīt ko labāku un nepiesārņot galvu, piemēram, iziet ārā big_smile Par piemēru var ņemt - draugiem.lv top sadaļa, spokiem.lv, mammamuntetiem.lv forums utt... taisnība Kitijai.

Par to nepārtraukto jautāšanu un izmisuma pilnajiem postiem - jāpieņem ir VD, jāpieņem, ka tie simptomi ir no VD un jāmazina uztraukums par tiem. Tu vari pārjautāt katru simptomu šeit, bet kamēr nepieņemsi ka tā ir VD un nebeigsi uztraukties, tikmēr nekā nebūs.

35

Man eho ir taisiita tris reizes,teica ka viss ok,bet es nesen izlasiiju tajaas lapaas eho,ka rezultaatos kaut kaada regurgitacija 0-1pakape,bet man neviens kardiologs neko neteica,ka kaut kas nav kartiibaa,abas teica VD..sodien uzliku holteri,rezultati bus pirmdien,bet rit eju pie kardiologa..

36

Nu kardialogs labak zina, kas tev kais smile Ja neko sliktu neteica, tad priecajies smile Ja butu, kas slikts neviens jau nesleptu no tevis to..

37

Iveta,
Kā tur ir ar to holteri , tur rindā jāstĀv vai ātri var tikt klāt?

38

Nu ja pa naudu pa daargo,tad es arsaa tiku nakamaa dienaa..bet taa ar nosutijumu,pus menesis taa kaa kuraa vietaa..

39

šodien vispār bija paka*ā.
Biju mežaparkā, ar draudzeni pabraukājāmies ar sktituļslidām, un, pirms beigšanas nolēmu iztrakoties.
Sāka sisties sirds, un, likās, ka tulīt apstāsies, bezmazvai melns gar acīm, elpa trūkst, sirds sitas nenormāli..

40

iveta rakstīja:

Nu ja pa naudu pa daargo,tad es arsaa tiku nakamaa dienaa..bet taa ar nosutijumu,pus menesis taa kaa kuraa vietaa..

Kā gāja pie kardiologa?

Sirsnīgā. . .