1

Tēma: Iekseja trice VD?

Sveiki, mani ir piemeklejusi Vd , nezinu kā tikt galā. Menesi mokos, ir nepārejosa ieksēja trīce, trīc rokas , un viss kermenis, no arpuses nav redzam, nak virsu kratuma vilni, galvas reibonj:( vai kādam tā ir bijis? Kā jūs cīnaties ar trici? Ko lietojat lai atlaistu tas sajutas? Sakh lietot 3 dienas nervostrong, bet vel nelaiz vala, xanax lietoju loti loti retu reiziti, tad gan atlaiz tas sajutas, bet loti loti negribas dzert tadas zales;( saku apsvert domu iet pie psihologa

2

Re: Iekseja trice VD?

Čau!

Izklausās pēc VD. Protams, būtu vērtīgi uztaisīt vispārējās analīzes, ko sākumā darīju arī es. Pēc tam, kad tās teica, ka man vajadzētu būt veselam par veselāku, tad pieteicos pie speciālista. Īpaši pirmā reizē, kad nezini, ko darīt, tad ieteicams apmeklēt gan psihiatru, gan psihoterapeitu (ja sanāk, tad labāk terapeitu, kurš piekopj kognitīvi biheiviorālo terapiju). Saprotu, ka tas prasa finanses, tomēr, ja ir iespēja, tad iesaku. Medikamenti palīdzēs justies labāk, kamēr strādā ar sevi kopā ar psihoterapeitu. Pēc tam nākotnē, ja VD atgrieztos, tad tu apmēram zinātu pie kā strādāt.

Ja runā par tām nepatīkamām sajūtām, tad aptiekās nopērkamie nomierinošie līdzekļi var būt jālieto ilgstoši un tā arī var nesagaidīt rezultātu, turpretī psihiatra nozīmētie ir, manuprāt, efektīvāki, ja noskaidro, ko vēlās samazināt no simptomiem (konkrēts mērķis, piemēram, samazināt panikas lēkmi vai uzlabot apetīti - nozīmē konkrētu medikamentu šim mērķim). Nevajag baidīties no antidepresantiem. Okey, sākumā tu vari nesaprast, kas ar tevi notiek (tur, piemēram, sausa mute, pastiprināta miegainība utt.), tomēr, manuprāt, ieguvums no tiem ir lielāks kā apgrūtinājums - vismaz priekš manis.

Iesaku negaidīt to brīdi, kad iestāsies depresija no ilgstoši sliktās pašsajūtas no VD un rīkoties jau sākumā. Esmu bijis abos posmos un depresijas posms domāju tev nav vajadzīgs.

Ja ir vēl kādi jautājumi, vari rakstīt šeit vai arī privāti.

Uz priekšu - jo ātrāk sāksi strādāt, jo ātrāk būsi atpakaļ normālā dzīvē.