1

Tēma: Depresija.

Kā jūs tiekat galā ar depresiju?
Kādas zāles lietojat?

2

Re: Depresija.

Aizej pie psihoterapeita - viņš tad arī palīdzēs tev un nepieciešamības gadījumā izrakstīs zāles. Pret depresiju lieto antidepresantus, arī trankvilizatorus.

Vari palasīt pašiedvesmas grāmatas (man patika Deils Kārnegijs "Sāc dzīvot!"), noskatīties filmas kā The Secret - varbūt kaut kas prātā aizķersies.

3

Re: Depresija.

es vnk gribu uzzinat ka citi tiek gala,biju jau,

4

Re: Depresija.

Domāju, kad nav tāda brīnumlīdzekļu pret depresiju pilnībā. Man ārste apgalvo, kad man joprojām esot pēcdzemdību depresija, kā es cīnos? kad tajās dienās, kad jūtos labāk cenšos padarīt ko sev tīkamu (kaut gan patiesībā interešu nav galīgi nekādi),cenšos vairāk nodarboties ar bērnu un iemācīt tam, ko jaunu, tad man prieks,ka bērns apguvis,ko jaunu. Protams,ir grūti sanemties, bet kaut ka cenšos.kad depresija mani galīgi spiež pie zemes,tad palasu Kurpatova brīmumgrāmatas, un droši varu apgalvot,ka tās man tiešām palīdz, vismaz uz pāris dienām smile  kādas reizes 3 mēnesī palasu, tas nekas,ka dažas nodaļas jau zinu no galvas, bet man tas palīdz.

5

Re: Depresija.

droši vien, ka bez ticības arī nebūs nekā.

6

Re: Depresija.

Atkarībā no depresijas smaguma.Vieglas un vidējas-iztieku bez zālēm,ja smagaka-antidepresanti.

7

Re: Depresija.

Runājot par depresiju, gribēju painformēt par šāda foruma esamību: http://www.stastiundzivo.lv/. Tas ir forums cilvēkiem, kuri domā, ir domājuši par pašnāvību.